Szíj Melinda? (beszélgetés)
Teljes egészében nem lett volna alkalmas arra, hogy például hazánkat képviselje mondjuk az Eurovíziós Dalfesztiválon...
És azt se felejtsük el, hogy Susan B.-nak van hangja, de még milyen!!! Melindának meg, hát... inkább nem minősíteném :)
jelentkeznie sem kellett volna, ha nem bírja. És nekem is feltűnt, hogy állandóan ugyanabban a pulcsiban van, hát mit mondja, frankón "nőies"...
be is mondják a produkciós iroda nevét a műsorban vagy a végén, nem titok ez
Ez ésszerű, hogy így van, talán nem is lehetne másképp.
Csak egy észrevétel. A Megasztárt a tv2 csak közvetíti, egyébként egy produkciós iroda csinálja, szóval sok beleszólásuk nincs, ezt kivételesen biztos forrásból tudom.
Szerintem meg de, egyértelműen hülyét akartak csinálni belőle, azért futtatták körbe-körbe a színpadon. Szegény, nagyon megsajnáltam. Mondjuk nyilván inkább körbe fut az ember, mint hogy pár mila büntetést fizessen, amiért nem működik együtt. :X Meg nyilván inkább fölveszi az ocsmány párducgúnyát.
Élőben tapasztaltam azt, hogy megannyi zenész, producer ismerősöm "nevette ki" (és véleményezte hasonló módon) a Hölgy szereplését és "tudását".
Rengeteg studios szerkesztésen vagyok túl, így állíthatom, hogy Szíj Aranka pontatlanságával nem sokat lehet kezdeni. Igen nagy fejfájás az ha valaki nem tud felénekelni egy zenére valamit csak állandó csúszkálásokkal. Egy igényes szakmabeli ezt nem vállalná be vagy megvan az az igen sok pénz amiért nem küldi el a Hölgyet melegebb éghajlatra és szépen időzítik az énekét akár szavanként is. Előre sajnálom azt aki vele fog dolgozni...
én kíváncsi lennék a szakma valódi véleményére, azokéra, akik tényleg a hangszerek mellett ülnek,stúdióznak, hangszerelnek, akik majdan esetleg Melindát kell énekeltessék.....mennyire veszik/vennék szívesen a feladatot??
nekem meg most tetszettek legjobban a ruhái, bár az állatmintás cuccokat utálom, de a fazonja nem volt rossz. A zöld is jó volt, és bírtam, hogy fel merte venni.
Nem kedveltem meg, szerintem nem énekel kimagaslóan jól, a ritmusérzéke sem valami színpadra termett, de azért nem hinném, hogy direkt bohócot akartak volna belőle csinálni
"A zsűrit, vagy ahogy ő fogalmaz, a szakmát okolja a kiesése miatt "
Akkor miről beszélünk? A szakma véleményt alkotott és pont.
Persze a tv2nek is van ebben bizony nem kis része.
Egy ilyen szarhangú senkit ha már idáig eltolt akkor nagy kockázat volt ilyen hirtelen kipattintani. Látszik, hogy tele van buta és döntésképtelen emberrel akinek semmilyen érzéke sincs egy csatorna vezetéséhez, pont úgy, mint Melindának az énekléshez. Melinda menjen csak el szépen Lagzilajcsi mellé énekelni és Szuperbulizzon ott szépen. Úgyis odavaló... vagy oda sem
Harsányi Levente, Peller Mariann
[link]
Szíj Melinda: Lelki terrorban tartott a zsűri!
sosem hallgatom ezt az adót,
most bekapcsoltam, kik a műsorvezetők?
ez az idióta pingvin, a rádió1-ben fikázza a zsűrit.
tegnap láttam a műsorban, és ugyanolyan normális embernek láttam mint eddig. védjegyként rajta volt a kardigánja, ami őt meghatározza. egyértelműen kiderült a versenyen az elszólásból, hogy lelkiismeretfurdalást keltettek benne, hogy másokat kell maga elé engednie sztárnak lenni, és emiatt hagyta abba. pedig mekkora nagy fricska lett volna az őket támadóknak, hogyha megnyerte volna. :D :D
megkérhetnélek arra, hogy fejezd be a személyeskedést? nem kértem, hogy engem véleményezz. és ne utálkozz azért, mert valaki más véleményen vagy mint te. én érdekes módon nem akarlak győzködni az én szemléletemről, csak leírom a véleményemet, és nem fikázlak, pedig megérdemelnéd. de idáig nem süllyedek le.
...és a kék kardigánjában van a megamániában is... Pfff!! :((
Egyszerűen rájött a TV2, hogy már nem üzlet neki Melinda. Aki úgy nyilatkozik, hogy "mindent a gyerekeivel beszél meg és aszerint dönt", abba nem fognak rahedli pénzt beletolni.
A TV2 nem jótékonysági intézet. Üzlet-pénz minden!
Fogalmam sincs hogyan bírta volna elviselni, ha Ő nyer?
Te nagyon elfogult vagy... a fuleddel es a szemeddel sem reagalsz a kulvilagra mikor Melindarol van szo... :-(((
Pontosan! Ossze sem lehet hasonlitani kettejuket... Susan B. is kikeszult es pszichologushoz jart,de feldolgozta a sikerrel jaro dolgokat es elso perctol valtozni akart... Melinda meg elso perctol az utolsoig tojt mindenkire... mar bocs...
De o elfogadta a sminkesek es az oltoztetok tanacsat... Melinda meg le se tojta a kozonseget... eszmeletlenul igenytelen no!!! Mikor tudom,hogy non stop filmeznek,akkor egy kicsit osszeszedem magam,adok magamra...
De eppen attol lesz vki jo/jobb,ha hajlithato,tanithato,de ot semmi sem erdekelte,csak ment a feje utan...
Nem kell,hogy egyeterts,a lenyeg,hogy nagyon keveset fejlodott,es nem olyan jo,mint elhitettek vele,sot sokkal rosszabb... :-(((
Es o sem birta vegigcsinalni,ezert is esett ki,mert folyton panaszkodott,sem a stabbal sem a versenyzokkel nem akart egyuttmukodni,folyton nyavajgott... ezt tudni kell rola... a fenyegetesrol nem olvastam,de a nagy kerdes igy is felmerul... MIT KERES EGY ILYEN EMBER OTT??? MI A FRANCNAK JELENTKEZETT???
volt benne részem, de a saját kezembe vettem az életem
Jut eszembe, ha lesz ma a Megamánia, figyeljétek meg, oda is a kék kardigánjában megy Melinda...:((
Tudod, milyen érzés, milyen életállapot, amikor az embert tapossák évtizedeken keresztül??
További ajánlott fórumok: