Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Szíj Melinda? fórum

Szíj Melinda? (beszélgetés)

❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
995. csilla80 (válaszként erre: 989. - Sensitiv)
2010. dec. 13. 13:21
Hat azert a Melinda nem volt annyira jo,mint hiszed... uvoltott egy csomot... tudott/tud vmit,de nagyon keveset...
994. Sensitiv (válaszként erre: 993. - Anka71)
2010. dec. 13. 12:43
na, erről beszéltem..... tökéletesen egyetértek veled.
993. Anka71 (válaszként erre: 992. - Sensitiv)
2010. dec. 13. 12:40

Azért szorítok, hogy karolja fel őt valaki. Legalább egy lemez erejéig. Neki amik jól állnának, a ballada szerű, aztán a sanzonos, meg a musical-es dalok.

Amúgy Melinda hangja tényleg egyedi, én száz hang közül felismerném (Reniét talán három hang közül sem, de ezzel nem Renit akarom leszólni, mert amúgy nagyon jónak tartom őt is.)

Az a porond körberohangászós korreográfia tényleg megalázó volt, gondolom, nem mondhatott rá nemet, és becsülettel megcsinálta a legjobb tudása szerint.

(De pl. Koncz Zs-t sem láttam még a színpadon körbe-körbe nyargalászni, vagy egy magas széken ül, vagy áll éneklés közben.)

992. Sensitiv (válaszként erre: 991. - Anka71)
2010. dec. 13. 11:14
igen, így van, ahogyan mondod. nem tudtak már mibe belekötni, és ilyenkor jön elő az, hogy gyorsan keresünk valamit, amit lehet fikázni. azt nem értette meg a szűri, hogy a melinda nem egy 20 éves fiatal, neki nem kell koreográfiákat bevágnia, neki nem kell idióta gúnyákba bújnia ahhoz, hogy jó előadást produkáljon. és ami felháborít ebben az az, hogy ezt a presszer tudja a legjobban, hisz ő a koncertjein mindig valami farmeringben lép fel, és ő sem táncol, mert idétlenül hatna. a melindának csak ki kell állnia a színpadra és énekelnie. ennyi és nem több. fölöslegesek lennének a faksznik. ő nem lesz popsztár, akinek klippekben kellene parádéznia. elég szégyennek tartom azt is, hogy olyan előadók vannak, hogy ilyen körítések kellenek egy lemezeladáshoz. undorítóan alázták melindát, egy embert nem lehet így a méltóságában megsérteni. de van rá egy fogadásom, hogyha erősebb lett volna a melinda simán megnyerte volna a megasztárt.
991. Anka71 (válaszként erre: 989. - Sensitiv)
2010. dec. 13. 10:58

Én is így érzek teljesen. Nem az zavar, hogy kiesett, hanem a módja.

Eleve azok a hiányosságai (mozgás, ritmusérzék) már megvoltak kezdettől, tehát amiket most felhoztak neki negatívumként, azért már 3-4 résszel előbb kiejthették volna nyugodtan. De nem, sőt, ajnározták, sokszor olyan kijelentést tette a zsűri, hogy az én képem égett a képernyő előtt (magyar Piaf, meg hasonlók). Hangsúlyozom, én kedvelem Melindát, de nem vagyok rajongó.

Aztán a legutóbbi adásban a kiröhögés, a szarkazmus. Tulajdonképpen direkt módon undokok voltak vele, Presser is, ("időutazás"-nak titulálva a harmadik számát, csak egy tőmondatban).

Ez az emberi oldala, ami szerintem szemétség volt.

A másik meg a csalás oldala, ami törvénysértő. Amúgy az informatika világában bármibe bele lehet nyúlni.

2010. dec. 13. 10:34
nagyon fura volt számomra ennyire önbizalomhiányosnak látni őt. egekbe kellett volna repülnie attól a szeretettől amit kapott a nézőktől. treníroznia kellett volna magát. bennem biztos beindított volna valamiféle küzdőszellemet az, hogy ennyire akart volna a közönség. és a cél előtt nem adtam volna fel. ha ennyit kibírok, akkor még egy héttel nem károsultam volna.
989. Sensitiv (válaszként erre: 979. - 480b578442)
2010. dec. 13. 10:31

ezzel a mondatoddal nagyon egyetértek:

"a kisöprés formájával, az ellen folyó kampányhadjárattal a zsűri és média részéről nem értettem egyet."

oltárian gusztustalannak tartottam én magam is. nem értem, hogy miért kell egy deviáns személyiséget ennyire gyötörni, megalázni, hazugságokat terjeszteni. iszonyat, hogy a zsűri előszőr terelgeti, dícsérgeti, és amikor elérhetné vki a célt, akkor nagyot rúgnak belé, és kiesik a kegyből. azért megfigyelhető volt, hogy melinda végig jól teljesített, és mindig az élmezőnyben volt. és a többi? mindig kritikát kapott, mindig hátul kullogtak. és mindig azt mondják, hogy sokat fejlődtek egyesek. igen, csak elfeljtik, hogy csak az tud fejlődni, aki még nagyon alul tart. ott látványos. de aki annyira jó mint a melinda, ő hova fejlődjön? őt csak csiszolni kellett volna.

2010. dec. 13. 10:13
azért hogy ne szurja az emberek szemét mit lehet egy ilyennel kaszálni ezért titkos itt minden..
987. csilla80 (válaszként erre: 983. - Kicsimag)
2010. dec. 13. 09:45

A szavazas ugy ahogy van,atveres! Te lattad a kozjegyzot? Meg sem emlitik minden adasban,hogy kozjegyzo jelenleteben osszesitettek... sot az X faktor utan egy riportban mutattak,amint ket srac ult a gep elott es mondtak O.Norinak a fulebe,hogy kik a parbalyozok. Na kerdem en,ott hol volt a kozjegyzo??? Es meg csak a gep monitorjat sem mutattak meg,hogy lassuk a hivatalos vegeredmenyt,miutan mar lejart az adas...

Szerintem a Megasztarban is ez megy,elore eldontott forgatokonyv alapjan zajlik az egesz.

986. dadbbc4cf8 (válaszként erre: 985. - Dzsetta)
2010. dec. 13. 08:19
Yvette volt nekem is a kedvencem.
985. dzsetta
2010. dec. 13. 01:10

Szerintem egy az egyben humbuk az egész szavazás. Teljesen kiszámítható volt az utolsó 4-5 döntő. És azt, meg úgy bundáznak meg, amit és ahogy akarnak.

Hányszor mutatták pl. a közjegyzőt???

Amúgy én sajnálom a Melindát, bár az igaz, hogy ő nem rázná a seggét egy videoklipben... Valóban nem az a celeb-alkat, lehet, hogy tényleg túlzás volt eddig eljutnia. De a maga egyszerűsége és hétköznapiassága miatt szerették sokan, szerintem.

Én Yvette-t sajnálom.

Varga Detti is jó volt, csak sajnos ő megjárta az arcüreggyulladással az elején...

2010. dec. 13. 00:13
Egyébként én örülök, hogy ez a pingvin esett ki, bár hozzáteszem, hogy a másik két versenyző sem világrengetően tehetséges. (mondjuk nem rosszak). Az előző megasztárokhoz képest elég gyenge a felhozatal....nincs átütő tehetség.
2010. dec. 13. 00:12
A szavazást elvileg közjegyző ellenőrzi (csakúgy, mint a lottóhúzást). A szavazatokról meg annyit, hogy az elején Melinda kb. 10-15%al vezetett Kökény ellen. Nem több millió szavazat folyik be egy este alatt...Ez a 30-40-50% simán változhat...és csak a műsor elején mutatták.... Hozzáteszem , hogy egész héten lehet szavazni, és könnyen elképzelhető az is, hogy az adás alatt nőtt meg Attila szavazatainak száma...Szóval ebben nem volt csalás sztem...Annyi taktika lehetett benne, hogy a műsor közepétől nem mutatták az állást, így Melinda rajongói nem tudhatták, hogy veszélyben az első hely, a többieké pedig azt hitte, hogy a kedvencük le van maradva... A szavazat számlálásba nem tudnak beleszólni, nem tudnak hozzá írni plusz 10000 szavazatot (max ők is küldhetnek). Szóval ha az jött ki , hogy Kökény kapta a legtöbbet ,akkor ő is kapta... mert a szavazás/ számlálás menetét a törvény köti....
982. zebracsikó (válaszként erre: 981. - 480b578442)
2010. dec. 12. 23:40
biztos vagyok benne, hogy nem gondolta vévig!
981. 480b578442 (válaszként erre: 980. - Zebracsikó)
2010. dec. 12. 23:36
De azt már arrébb lökte amikor másodszor bekerült a legjobb 70-be.Akkor feladta mert ez kielégítette miért indult el mégis harmadszor is ha nem akart bejutni és mikor bejutott miért nem örült ha titokban mégis ez volt a célja?
980. zebracsikó (válaszként erre: 979. - 480b578442)
2010. dec. 12. 23:33

mondom:

ő csak egy dominót akart arrébb lökni....

979. 480b578442 (válaszként erre: 977. - Sensitiv)
2010. dec. 12. 23:31

Igen én is egyetértek veled bár én a küzdést pont most láttam nála a legerősebbnek.Már komolyabban vette és nem nyávogott annyit.

Szerintem sem való megasztárnak de én a kisöprés formájával, az ellen folyó kampányhadjárattal a zsűri és média részéről nem értettem egyet.

Az pedig engem is elgondolkodtat ha nem akart semmit ezzel a műsorral elérni miért jelentkezett 3-szor is?

978. zebracsikó (válaszként erre: 976. - Sensitiv)
2010. dec. 12. 22:33

„Nem Melinda ellen beszéltem, csak azt akartam, hogy a legjobbak jussanak a döntőbe, azok, AKIK EBBEN A SZAKMÁBAN KÉPZELIK EL A JÖVŐJÜKET" – mondta a zsűritag. (Mester Tamás)

ez itt a legkorrektebb és legjobb megfogalmazás!!!!!

Melinda nem ebben a szakmában akar mozogni. Ő vissza akar menni a családjához, munkájához.

Ő sosem dédelgetett hatalmas álmokat, sosem képzelte el, milyen lehet 12.000 ember előtt egy arénában, ő csak kicsit énekelni akart egyszer-kétszer színpadon.

Neki ennyi vágya volt.

Végig gy élrezte magáét, mint Alice csodaországban vagy Tükörországban: nem tudta, miért van ott, ahol...

Az örvény sodorta magával,amit a nép gerjesztett, és kilépni nem volt lehetősége.

Ő csak egyetlen dominót akart odébblökni....de megindult az egész.

Éppen ezért (ha tényleg a szavazatok manipulációja is volt) t9kéletesen megértem a TV2-t, aki nem vállalta tovább ezt a nőt:

nem akart belé több promóciót feccölni, sem lemezt, sem plusz médiamegjelenést......

2010. dec. 12. 22:26
én végig melinda párti voltam, csak és kizárólagosan őt tudtam volna elképzelni. de ami bosszant vele kapcsolatban, az az, hogy egy héttel a nyerés előtt feladta, nincs elég küzdeni akarása. és ilyenkor megfogalmazódik bennem az, hogy minek indul az ilyen egy versenyen ha nem akar nyerni. miért ne gondolt a családjára? és miért vette el azt a 3. helyet bárkitől is. ha valakinek nincs célja egy ilyen versenyen, akkor minek oda? és ne feledjük már el azt sem, hogy ennyi szavazat leadása után a nézők elvárták volna azt, hogy minden erőbedobással küzdjön, és akarjon nyerni. elég önbizalmat adtak neki az emberek, és legyen elég annyi megerősítés, hogy toronymagasan minden párbaj nélkül tovább mehetett minden alkalommal.
976. Sensitiv (válaszként erre: 968. - Mariel)
2010. dec. 12. 22:23
egyetértek veled, hogy csalás volt az egész. azért bosszantó ez, mert ha jól megfigyeljük, minden alkalommal toronymagasan vezetett melinda, és még ebben az adásban is. olyan nincs, hogy az ucso pill-ban átfordul minden ennyire ellentétesre. annyira magas volt a szavazatok száma, hogy maximum csökkenhetett volna, de akkor is még ő mehetett volna tovább. ráadásul a nézők becsapása másképp is megtörtént, mert ugye sokan melindát akarták teljesen jogosan, de elvették az emberektől a pénzt, holott már előre tudták, hogy kiejtik őt valamiféle megállapodás szerint. tutira rávették melindát arra, hogy adja át a nyerés esélyét másnak, mert ő még bizonytalan, és nem tudja mit akar, a másik kettő pedig eléggé törtető, agilis személyiség.
975. csilla80 (válaszként erre: 974. - A14deb9047)
2010. dec. 12. 21:46
Na errol beszeltem! Koszonom!
974. a14deb9047 (válaszként erre: 968. - Mariel)
2010. dec. 12. 21:34

Elnézést, de ő nem román, csak r. állampolgár... Csak a határok módosultak...

A kettő ég és föld... A fájó viszont az, hogy ott pedig azt mondják rájuk, hogy "magyar"... Ezt a saját fülemmel hallottam.

Azt vallják az erdélyi magyarok, hogy a magyar a 150 év törökuralom alatt nem törökösödött el, akkor Trianon óta miért románosodott volna el????????? Nem politizálni akarok, nem kenyerem!! Ez történelmi tény.

973. spinneli (válaszként erre: 960. - Mudaka)
2010. dec. 12. 21:31
kb. azt írja le amit múlt héten itt ecseteltem.
972. csilla80 (válaszként erre: 968. - Mariel)
2010. dec. 12. 21:27
Ezt kikerjuk magunknak! Nem romanok vagyunk,hanem MAGYAR nemzetisegu roman allampolgarok!!!
2010. dec. 12. 20:52

Megabotrányt okozott Szíj Melinda kiejtése

Hadjárat folyt a lányom ellen! – állítja Szíj Melinda édesanyja, aki nem tartja jogosnak lánya péntek esti kiesését. A győri asszony családja több ezer rajongóval együtt úgy véli: csalás történt

[link]

2010. dec. 12. 20:38

[link]

Szíj Melinda: soha többé színpad!

969. spinneli (válaszként erre: 952. - F303be5590)
2010. dec. 12. 20:15

ez a nő 41 lves???

50-esnek gondoltam.

968. mariel (válaszként erre: 957. - Anka71)
2010. dec. 12. 19:27
Szerintem nem lesz több felhajtás, a lejáratás volt a cél, el is érték. TV2-nek a bárzongorista kell, (segítsük a kisebbséget) és a román csaj. Nagy csalás volt az egész szavazás.
967. Anka71
2010. dec. 12. 18:01

Kérdezni szeretnék: Amikor a Fridi mondta, hogy Renátát mentik meg, aztán a Mester felállt és ovációzott. Ezután Melinda mondta, hogy köszöni szépen a zsűrinek, hogy levették a válláról a terhet.

Ekkor emlékszik valaki, Fridi nagyon hadonászott, és mondott is egy félmondatot. Ki lehetett venni, hogy mit mondott? (Vagy a neten meg tudom nézni?)

966. zebracsikó (válaszként erre: 960. - Mudaka)
2010. dec. 12. 14:37
KITŰNŐ A CIKK!!!!!!!
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook