Szíj Melinda? (beszélgetés)
Azért szorítok, hogy karolja fel őt valaki. Legalább egy lemez erejéig. Neki amik jól állnának, a ballada szerű, aztán a sanzonos, meg a musical-es dalok.
Amúgy Melinda hangja tényleg egyedi, én száz hang közül felismerném (Reniét talán három hang közül sem, de ezzel nem Renit akarom leszólni, mert amúgy nagyon jónak tartom őt is.)
Az a porond körberohangászós korreográfia tényleg megalázó volt, gondolom, nem mondhatott rá nemet, és becsülettel megcsinálta a legjobb tudása szerint.
(De pl. Koncz Zs-t sem láttam még a színpadon körbe-körbe nyargalászni, vagy egy magas széken ül, vagy áll éneklés közben.)
Én is így érzek teljesen. Nem az zavar, hogy kiesett, hanem a módja.
Eleve azok a hiányosságai (mozgás, ritmusérzék) már megvoltak kezdettől, tehát amiket most felhoztak neki negatívumként, azért már 3-4 résszel előbb kiejthették volna nyugodtan. De nem, sőt, ajnározták, sokszor olyan kijelentést tette a zsűri, hogy az én képem égett a képernyő előtt (magyar Piaf, meg hasonlók). Hangsúlyozom, én kedvelem Melindát, de nem vagyok rajongó.
Aztán a legutóbbi adásban a kiröhögés, a szarkazmus. Tulajdonképpen direkt módon undokok voltak vele, Presser is, ("időutazás"-nak titulálva a harmadik számát, csak egy tőmondatban).
Ez az emberi oldala, ami szerintem szemétség volt.
A másik meg a csalás oldala, ami törvénysértő. Amúgy az informatika világában bármibe bele lehet nyúlni.
ezzel a mondatoddal nagyon egyetértek:
"a kisöprés formájával, az ellen folyó kampányhadjárattal a zsűri és média részéről nem értettem egyet."
oltárian gusztustalannak tartottam én magam is. nem értem, hogy miért kell egy deviáns személyiséget ennyire gyötörni, megalázni, hazugságokat terjeszteni. iszonyat, hogy a zsűri előszőr terelgeti, dícsérgeti, és amikor elérhetné vki a célt, akkor nagyot rúgnak belé, és kiesik a kegyből. azért megfigyelhető volt, hogy melinda végig jól teljesített, és mindig az élmezőnyben volt. és a többi? mindig kritikát kapott, mindig hátul kullogtak. és mindig azt mondják, hogy sokat fejlődtek egyesek. igen, csak elfeljtik, hogy csak az tud fejlődni, aki még nagyon alul tart. ott látványos. de aki annyira jó mint a melinda, ő hova fejlődjön? őt csak csiszolni kellett volna.
A szavazas ugy ahogy van,atveres! Te lattad a kozjegyzot? Meg sem emlitik minden adasban,hogy kozjegyzo jelenleteben osszesitettek... sot az X faktor utan egy riportban mutattak,amint ket srac ult a gep elott es mondtak O.Norinak a fulebe,hogy kik a parbalyozok. Na kerdem en,ott hol volt a kozjegyzo??? Es meg csak a gep monitorjat sem mutattak meg,hogy lassuk a hivatalos vegeredmenyt,miutan mar lejart az adas...
Szerintem a Megasztarban is ez megy,elore eldontott forgatokonyv alapjan zajlik az egesz.
Szerintem egy az egyben humbuk az egész szavazás. Teljesen kiszámítható volt az utolsó 4-5 döntő. És azt, meg úgy bundáznak meg, amit és ahogy akarnak.
Hányszor mutatták pl. a közjegyzőt???
Amúgy én sajnálom a Melindát, bár az igaz, hogy ő nem rázná a seggét egy videoklipben... Valóban nem az a celeb-alkat, lehet, hogy tényleg túlzás volt eddig eljutnia. De a maga egyszerűsége és hétköznapiassága miatt szerették sokan, szerintem.
Én Yvette-t sajnálom.
Varga Detti is jó volt, csak sajnos ő megjárta az arcüreggyulladással az elején...
mondom:
ő csak egy dominót akart arrébb lökni....
Igen én is egyetértek veled bár én a küzdést pont most láttam nála a legerősebbnek.Már komolyabban vette és nem nyávogott annyit.
Szerintem sem való megasztárnak de én a kisöprés formájával, az ellen folyó kampányhadjárattal a zsűri és média részéről nem értettem egyet.
Az pedig engem is elgondolkodtat ha nem akart semmit ezzel a műsorral elérni miért jelentkezett 3-szor is?
„Nem Melinda ellen beszéltem, csak azt akartam, hogy a legjobbak jussanak a döntőbe, azok, AKIK EBBEN A SZAKMÁBAN KÉPZELIK EL A JÖVŐJÜKET" – mondta a zsűritag. (Mester Tamás)
ez itt a legkorrektebb és legjobb megfogalmazás!!!!!
Melinda nem ebben a szakmában akar mozogni. Ő vissza akar menni a családjához, munkájához.
Ő sosem dédelgetett hatalmas álmokat, sosem képzelte el, milyen lehet 12.000 ember előtt egy arénában, ő csak kicsit énekelni akart egyszer-kétszer színpadon.
Neki ennyi vágya volt.
Végig gy élrezte magáét, mint Alice csodaországban vagy Tükörországban: nem tudta, miért van ott, ahol...
Az örvény sodorta magával,amit a nép gerjesztett, és kilépni nem volt lehetősége.
Ő csak egyetlen dominót akart odébblökni....de megindult az egész.
Éppen ezért (ha tényleg a szavazatok manipulációja is volt) t9kéletesen megértem a TV2-t, aki nem vállalta tovább ezt a nőt:
nem akart belé több promóciót feccölni, sem lemezt, sem plusz médiamegjelenést......
Elnézést, de ő nem román, csak r. állampolgár... Csak a határok módosultak...
A kettő ég és föld... A fájó viszont az, hogy ott pedig azt mondják rájuk, hogy "magyar"... Ezt a saját fülemmel hallottam.
Azt vallják az erdélyi magyarok, hogy a magyar a 150 év törökuralom alatt nem törökösödött el, akkor Trianon óta miért románosodott volna el????????? Nem politizálni akarok, nem kenyerem!! Ez történelmi tény.
Megabotrányt okozott Szíj Melinda kiejtése
Hadjárat folyt a lányom ellen! – állítja Szíj Melinda édesanyja, aki nem tartja jogosnak lánya péntek esti kiesését. A győri asszony családja több ezer rajongóval együtt úgy véli: csalás történt
ez a nő 41 lves???
50-esnek gondoltam.
Kérdezni szeretnék: Amikor a Fridi mondta, hogy Renátát mentik meg, aztán a Mester felállt és ovációzott. Ezután Melinda mondta, hogy köszöni szépen a zsűrinek, hogy levették a válláról a terhet.
Ekkor emlékszik valaki, Fridi nagyon hadonászott, és mondott is egy félmondatot. Ki lehetett venni, hogy mit mondott? (Vagy a neten meg tudom nézni?)
További ajánlott fórumok:
- Dr. Hajnal Melinda, Dr. Medve László vagy Dr. Orosz László?
- Hogy lehet megtisztitani belülről a bőróra szíját?
- Tudnátok segíteni, hogy lehet a rugós karóra szíját megrövidíteni?
- Nagyon boldog vagyok, hogy újra megtaláltam Melindát!
- Valakinek van Pavlov-kengyele ami a jobb fajta, fehér, és nem a szíjas, bőr?Megvenném!