Szíj Melinda? (beszélgetés)
Mert egyfajta szenvedély a tv, ahogy az internet is, hozzá lehet szokni, és csak-csak kíváncsiak vagyunk a végére...
Én speciel a 4.-et nem néztem egyáltalán, ott senkit sem ismerek, nem tudom, hogy ki kicsoda, csak hogy a Király Viktor végső döntőjére tuti, hogy a család kemény pénzeket ölt a szavazásba...
Na, ez a púpos tartás nekem is szembe tűnt...
Amikor egy nő, főleg, ha már olyan idősnek néz ki, mint Melinda, mert tuti, hogy életében nem használt szemránckrémet, azért néz ki 41-nél sokkal többnek, ha még púpos tartással is áll, a mellei összeroskadnak alatta, egy nőnek meg ne legyenek a színpadon löttyedt mellei, mert az egy sztárhoz nem méltó...
Ismerek a mi városunkban is olyan velem egy idős személyeket, többet is, aki soha, egy krémet nem vitt fel az arcára, és úgy néz ki, mintha 38 évesen már 50 lenne, annyi ránc van az arcukon...
Nekem, aki szoktam használni szemránckrémeket, meg arckrémeket, jó minőségűeket, szerencsére egy szarkaláb nincs az arcomon, még... :))
Kapott ő is lemezet :)
Nekem ő volt a kedvencem!
Nekem Melinda ma este tetszett a legjobban.
Felszabadult, vidám volt és küzdött amit előszőr láttam rajta.
Az összes megasztáros közzül a legnehezebb utat ő járta be és biztosan fogunk még róla hallani.
Gratulálok:)
Mi igen.
Akkor most ez a fórum bezárul....
Jó éjt mindenkinek!
Ugy ugy!
Mert a nep suket,es eljuttatta idaig!
meglepően egyszerű a válasz:
a bevételért
mert ne kelljen ez a népnek!!
mert rossz!
és tanuljon meg a nép hallani
én is...max. egyszer...kíváncsiságból...
mérget veszek rá, hogy Rakonczai Viktor csinálja!
További ajánlott fórumok:
- Dr. Hajnal Melinda, Dr. Medve László vagy Dr. Orosz László?
- Hogy lehet megtisztitani belülről a bőróra szíját?
- Tudnátok segíteni, hogy lehet a rugós karóra szíját megrövidíteni?
- Nagyon boldog vagyok, hogy újra megtaláltam Melindát!
- Valakinek van Pavlov-kengyele ami a jobb fajta, fehér, és nem a szíjas, bőr?Megvenném!