Szíj Melinda? (beszélgetés)
Vettem:" ötvenszer leírtam"
Itt szerintem a körülmények kavarták fel a Megasztár vízét. Amit Te is írtál "Kökény kapta a legtöbb szavazatot". Ezt vonják sokan kétségbe.
Azért azon el kellene gondolkodni, hogy ezzel a sete-suta "pocsékhangú" nővel miért foglalkoznak a Hoxán is annyira, mikor az összes eddig távozó megással nem törödtek ennyit.
Talán Melinda akarta, Ő nem tüncike.
Nekem Kökény eddig tetszett de tegnap nem volt nagy durranás és Reni sem, az ő hangja tegnap kifejezetten irritált olyan cincogó, csengő volt.
Tegnap nekem mint már írtam kivételesen Melinda volt a legjobb nem is értettem, hogy a zsűri miért nem mondott rá egy jó szót sem. Az 1-ső szám különösen jó volt.Szerintem már ezzel is azt próbálták hangsúlyozni a nézők felé kire szavazzanak amit utána persze nyíltan ki is mondtak.
Szerintem a vezetőség lebeszélte a zsűrivel mert nekem Fridi is furcsa volt most hisz eddig mindig védte Melindát. Valahogy feltűnően negatív volt felé mindenki.
Ki fújná fel, ...
Jaj ne...
Most ezt nem mondod komolyan?
Ez egy olyan cupák amit jól meg lehet csócsálni a médiában.
Arra meg szerintem kár hivatkozni, hogy Melinda ezt vagy azt mondott magáról.
A pszichéje egy teljesen más téma a hangjától.
Ez a verseny elsősorban a hangról kellet volna hogy szóljon, nem a megjelenésről vagy a pszichéről.
Az hogy ebből kinek mi tetszik vagy sem az magnügy.
No erről beszélünk!
Neked Kökény nekem cseresznye, de semmiképp nem Kökény.
Ezzel nincs is gond, ha emberhez méltó a beszélgetés menete.
Már magam is tanultam néhány dolgot az elmúlt egy órából.
Nem kell hogy ez cél legyen, de a korábbi állapotok abszolut nem ezt tükrözték..., még valami, egészen az utolsó pillanatig.
Szerintem ezt még jól fel fogják fújni.
Ezeket vágom, de ezek nekem nem fontosak ha cd-t stb. adathordozót hallgatok.
Az énekeseket általában hallgatni kell nem nézni.
Elismerem jobb az összkép ha vizuális hatás is éri az embert, de ez embertől függő.
Egy vizuális típusú ember koncertre jár, tegye, ő úgy élvezi jobban, neki a látvány is fontos.
Egy auditív típus mint jómagam, számára a körítés másodlagos szerepet játszik. Az előbbinél elsődlegest.
Most már úgy látom lassan megértjük egymást.
1. lelkileg stabilabb
2. jobb kiállású a színpadon
2. van ritmusérzéke
Ez nem teljesen tiszta előttem.
Milyen egy megasztár alkat?
Ezt azért kérdezem, mert eszem ágában sincs hétről hétre koncertekre járni drága pénzen, amikor nekem a hang a fontos nem a felhajtás a körítés.
Ne vedd sértésnek nem cikizni akarlak, és van arról is azért elképzelésem, hogy mire gondolsz a megasztár alkatnál. Csak a véleményem más erről egy kicsit, ezt tettem szóvá.
Nekem ezzel kapcsolatban az irritáló ahogy a hatásvadászatra törekedtek.
Sok esetben szinte borítékolni lehetett a sorrendet ahogy a végén szólították az énekeseket.
Nálam nem durrant mindenesetre akkorát, sőt...
Na meg ez a végén 3 énekesre szavazás. Nyilvánvaló mire ment ki a játék, minél többen telefonáljanak, SMS-ezzenek.
Ez visszafelé is elsülhetett volna, ha rájönnek az emberek majd szavazok ha 3-man maradnak a végén, mert lehet szavazni sem kell, mert a kedvenc tovább jutott.
További ajánlott fórumok:
- Dr. Hajnal Melinda, Dr. Medve László vagy Dr. Orosz László?
- Hogy lehet megtisztitani belülről a bőróra szíját?
- Tudnátok segíteni, hogy lehet a rugós karóra szíját megrövidíteni?
- Nagyon boldog vagyok, hogy újra megtaláltam Melindát!
- Valakinek van Pavlov-kengyele ami a jobb fajta, fehér, és nem a szíjas, bőr?Megvenném!