Szíj Melinda? (beszélgetés)
Nem is tudom, már ki, de tegnap valaki azt írta, hogy az bűncselekmény, ha a csatorna "belenyúlkál" a szavazatokba.
De szerintem az is csalás valahol, ha a szavazás jelenlegi állását nem úgy mutatják, ahogy valójában van.
Ismétlem, nekem mindegy, hogy Melinda kiesett-e, csak az egésznek az elvi oldala undorító:((((
Magam is erre a meglátásra jutottam.
Az egész meg volt vezetve.
Engem nem az akaszt ki, hogy Melinda kiesett, hanem az, hogy a TV2 komplett hülyének nézi a "népet".
Szerintem negyven-akárhány százalékról hogy mehetett le Melinda "támogatottsága" ilyen mértékben?
Két lehetőség van szerintem:
1. Vagy belenyúltak a szavazatokba, mármint a csatorna.
2. Vagy pedig nem is volt negyven-akárhány százalékon Melinda, (és mellesleg valszeg Attila sem volt az utolsó helyen), hanem amit nekünk, nézőknek mutogattak, az volt meghamisítva. A Melinda rajongók nyugisan hátradőltek erre, az Attila rajongók pedig nyomták ezerrel a telefont.
Hiába nem akarnak egyesek tudomást venni arról, hogy a 12-be nem a varjak kerültek be.
Attól még hogy egyeseknek nem tetszik valakinek a személyisége még akkor is van hangja, ha Ő másképp hall.
Mama2 drága hiába szeretnénk következetesek és objektívek lenni, mert hogy ez egy "énekverseny", attól még bizony szimpátia elvén fogunk mindenképp viszonyulni és szavazni.
Ha nem így lenne, akkor mindenki felismerné, hogy Nagy Fittipaldi Feró a legjobb és vinné a szavazatok 100 százalékát.
Újonghatnánk, hogy hurrá itt az egyszemélyes megasztár műsor. Miért nem így van...
Ez jó!
Nézzük a cirkuszt, jót röhögünk, mások(kevesek) baromi jól élnek ebből és majd nem veszzük észre éhenhaltunk a cirkusz közepette.
Ez igaz!
1 pont.
Cirkusz és kenyér...
Kenyér nincs,marad a cirkusz:(
Az bizony elég baj, hogy kereskedelmi csatorna, mert szenny is annyi fonyik benne mint egy "csatornában". Nem kérek senkit, hogy azonosuljon ezzel. Mindenkinek szíve joga milyen TV állomást néz.
Igazad van, kell a jónépnek.
Addig sem foglalkozik komoly húsbavágó dolgokkal, mert az melós és kiábrándító, inkább elsűjjed saját nyomorának mocsarában. Ez is népbutítás.
Nemhiába....van isten!!!!
Ki szavazták ezt az elmebeteg nőt!!!!:OD
Kereskedelmi csatorna,nem?
Kell ez a jónépnek.
Azért szerintem ez nincs még ennyire lefutva.
Ha ezt előbb megteszik, akkor azt mondom igen.
Akkor hamarabb megkönnyebbült volna "mindenki".
De hát ez így szólt nagyot. Ez volt a cél. A cirkusz.
Ezt elérték, a műsor nézett, az emberek ezzel foglalkoznak, a Hoxán duplájára emelkedett a Melindás hozzászólások száma 1 napon belül.
A sajtó is ezen fog csámcsogni, a TV legfőképp, a telefonos csevegésekből származó bevétel is emelkedni fog.
Ha magadtól nem veszed észre megjegyzéseid bántó voltát, akkor ne csodálkozz ha szóvá teszik.
A "NAGYBETŰS" csevegés az interneten ordítozást jelent, ezért kértek arra, hogy kapcsold ki a CapsLock billentyűt.
Megnyugtatlak én is kaptam már ezért, így ne vedd nagyon magadra.
Egyet kell értenem veled.
Mostantól valószínűleg jobban kerülöm az olyan TV állomásokat ahol sok a reklám.
Tud valaki olyan TV állomást ahol nincs reklám???
Átpártolnék szíves örömest oda.
További ajánlott fórumok:
- Dr. Hajnal Melinda, Dr. Medve László vagy Dr. Orosz László?
- Hogy lehet megtisztitani belülről a bőróra szíját?
- Tudnátok segíteni, hogy lehet a rugós karóra szíját megrövidíteni?
- Nagyon boldog vagyok, hogy újra megtaláltam Melindát!
- Valakinek van Pavlov-kengyele ami a jobb fajta, fehér, és nem a szíjas, bőr?Megvenném!