Szíj Melinda? (beszélgetés)
Na ebből elég!
Bocs de nem az esetem az ilyen csevegés.
Ordítozzál csak tovább.
Pocskondiázzál csak nyugodtan másokat, hisz nem tudnak visszavágni.
Ha tudnának, akkor lehet az arcodat kellene plasztikáztatni.
Sajnálom hogy megbántottalak, de azt az aroganciát amit nő létedre képviselsz, tényleg csak szikével lehet szépíteni.
Természetesen egyértelmű, hogy semmi sem igaz abból, ami ott van. Ez így működik. Van azért néhány millió olyan ember kis hazánkban, aki még hisz a mesékben... Sajnos, velük sok mindent meg lehet etetni.
A legnagyobbat azonban én Presser Gáborban csalódtam.
Idáig ő volt A Zenész számomra. Akkor azonban, amikor nyilvánvalóan hamis éneklésre több alkalommal is azt mondta - a forgatókönyvnek megfelelően -, hogy az jó volt, akkor kiábrándultam belőle. Ennyire nagy úr a pénz!
Jaj istenem... Kérlek ne... Nem illik egy nőhöz egy ilyen megnyilvánulás.
A rosszindulat betegséget is okozhat, főleg ha az adott ember lelke nagyonkeserű.
Akit nem ismersz, arról ne nyilváníts véleményt. Ez a nő nem véletlenül jutott el idáig.
Van hangja, tehetsége.
Nem tudhatod, te hogy viseltél volna ekkora stresszt, mit hozott volna ki belőled.
Az írásod alapján óriási indulatokat.
A nagybetűs írás is erre utal.
Én nem is kértem tőled lapot, hisz még csak osztó sem vagy, max kibic.
Örülök hogy jól röhögsz rajtam, legalább lesz egy jó napod.
Örülj vazze, ha másképp nem elégülsz ki.
Szeretnék én annyira nem tudni énekelni, amennyire Ő nem tud...
De azt hiszem te is.
Az inplantátumaidat ne felejtsd el kivenni!
Szerintem úgy kétpofára fogunk röhögni.
... na ez hogy esik, szivi...
Egy ideig kedveltem,de nagyon kiábrándultam belőle.Az utóbbi időben azt vártam már,mikor esik ki,na tegnap végre.Kettő kedvencem is kiesett miatta,akkor elegem lett,amikor Yvette távozott:(
Sztem ő is úgy látta,hogy most már ideje menni haza tegnap.
Űgy látom azért nagyon élvezted ezt a pocsék produkciót.
Látod a pingvin felvállalta hogy jól érezd magad.
Kérlek nevezz be te is a következő megasztárba, szeretnék jót röhögni rajtad,lehetőleg a nézőtéren szeretnék lenni, hogy érezd milyen érzés ha kellemesen, lenézően, cikizve jól szétröhögik magukat az emberek a szerentécstenségeden.
Szerintem nagy élmény lesz. Nevezz be!
HÁT A TEGNAPI FUTKÁROZÁSA ENNEK AZ IDIÓTA PINGVINNEK, AZT HITTEM BESZAROK A RÖHÖGÉSTŐL.
ÉS VAN ISTEN ,HURRÁ KIESETT EZ A TEHETSÉGTELEN ÉNEKELNI NEM TUDÓ, SZÁNALMAS NŐ.
Ez így van.
Nekem nem volt a kedvencen a Melinda, nem is néztemmindig a műsort, de hallottam hogy hónapokig mindig ő vezetett és tegnap is. Ennxit nem fordulhatott a szavazat eredmény.szerintem
:) Melinda kiesett? Ez most komoly??? :) :) :)
Szerintem, borzasztóan énekelt a duettekben. Simán leénekelték őt a színpadról! És az a futkározás, meg az a kék pulcsi... :)
Amúgy meg ő akart annyira kiesni, mindenhol ezt nyilatkozta. Hát most megtörtént a csoda :)
Ajánlom mindenkinek Árpa Attila könyvét a mocsokról, ami a kereskedelmi TV-knél folyik.
Van egy-két ismerős, aki ezeknél a TV-knél dolgozzott.
Tőlük is hasonlóakat hallottam.
Nem is manipulálnak, egyszerűen meghamisítják az eredményeket.
Ahogy a VV-be is olyanok kerültek, akiket már előre kiválasztottak erre a "szerepre".
Azt tartom igazából rosznak az egészben, hogy a zsűrinek nem zsűrifeladatot osztottak ki, hanem döntésit.
Nem a zsűrinek kell elsősorban majd a TV-ben meg a rádióban hallgatnia az általa beszavazott és rosz megközelítéssel kiszavazott énekeseket, hanem nekünk. Végül is ha jól vélem mi vagyunk többen.
Nekik zsűrizni kellet volna, elmondani szakmai észrevételeiket, nekünk pedig eldönteni kit szeretnénk látni, hallani a tv-ben rádióban.
Azzal, hogy ezt felvállalták, most valamelyest a közútálattal is szembe kell nézniük.
Hiába jópofáskodtak hárman a zsúriből ez valamilyen formában vissza fog hatni rájuk.
A legkisebb ellenállás felé törekednek.
Gondolj bele milyen macerás lett volna, ha a közvélemény nyert volna és nem a manipuláció vagy profitérdekeltség.
Nem mondom hogy rosz a két finalista, csak ekkora moslék dolgot mostanában még nem láttam a tv-ben.
Aztán az is érdekes, hogy Friderikusz milyen gyorsan elpártolt Melindától.
Továbbá az is érdekes, hogy akinek a legvastagabb a bőr a képén az vállalta fel ezt a végeredmény közlést.
Ki akadályouná meg ebben őket, talán a közjegyző.?Aki azt az eredményt/információt kapja a képernyőjére, amit odairányítanak neki.
Azt se feletsük el, ez egy kereskedelmi adó, ami már alapból sem a nézőt szolgálja ki.
Akkor mit lehet várni tőlük?
Olvasva gondolataidat azért még is csak örülhetünk, hogy az énekeseket elsősorban nem nézni, hanem hallgatni kell.
Vagy tévednék?
Gondolod?
Ezt meglehet csinálni?
Szíve joga mindenkinek eldönteni kit szeret és kit nem de azt gondolom akibe némi ész és intelligencia szorúlt nem aláz meg senkit, főleg nem olyan embert akit nem ismer, neki nem ártott.
Az abszolút 0 fogalmát számomra hozzád hasonló emberek alkotják.
Idehaza koccintottunk egyet arra, hogy ezentúl már nem kell a falat kaparnunk - a szörnyen hamis visítozós/ordibálós korszak szép lassan elmúlik.
Köszönöm Szíj Arankának a feledhetetlen perceket.
Etalon marad számomra!
Végre testet öltött az abszolút nulla fogalma.
-VÉGE-
További ajánlott fórumok:
- Dr. Hajnal Melinda, Dr. Medve László vagy Dr. Orosz László?
- Hogy lehet megtisztitani belülről a bőróra szíját?
- Tudnátok segíteni, hogy lehet a rugós karóra szíját megrövidíteni?
- Nagyon boldog vagyok, hogy újra megtaláltam Melindát!
- Valakinek van Pavlov-kengyele ami a jobb fajta, fehér, és nem a szíjas, bőr?Megvenném!