Sziasztok szegedi anyukák! (beszélgetés)
Jézusom.Ez durva.Gondolom volt a lakáson biztosítás.Remélem nincs nagy károtok.
Egy szobába vannak.Néha úgy altatom őket,hogy Ákost leteszem és közbe a szobába szopizik Stella.Vagy mindkettőt leteszem.De most egyik se akart aludni.Estére ki is buktam.Apa hazajött meg is sajnált.Igy átvette őket.Csak hát Stellával nem tudott mit kezdeni.Állandóan szopizni akar.De eszik is nem csak cicizik.Tejem biztos van,mert utána tudok még fejni is.
Ó te szegény!!
Biztosítva vagytok??
Ez szörnyű, eccer én is jártam így csak a felső szomszéd árasztott el..
Képzeljétek,tegnap elárasztotta a víz a lakásunkat!
Délelőtt nem volt víz,párom dolgozott,mi meg elmentünk a gyerekekkel Vajdaságba a nagyikhoz.Délután értünk vissza.Kicsit gyanús volt,hogy ömlik a ház oldalán(kívülről) a víz,de mire felértem a 3.ra,már előérzetem volt.Benyitottam és benn 5 cm-es víz,minden úszott...Tamás nyitva hagyta a wc-ben as csapot...
Igen,ő már megérti,de nem is nagyon szokott sírni.Szóval,ilyen szempontból nincs probléma.
Hogy altatod őket du.?
:))
Annyira nem tudok szabadulni,mert Réka van,hogy 2 óránként kéri a cicit.Nem értem.Anno Tamás beállt a 3 órákra,és mindig percre pontosan akkor kérte.Ő kiszámíthatóbb volt.
Most majdnem egy hétig alig volt tejem,de Réka természetesen nem fogadott el mást.Éjjel óránként keltünk...:((
Én is szerettem.
Mongi te mit csinálsz ha mindkettő gyerek sír?Tamás már megérti,hogy nem tudsz két felé szakadni?Mondjuk ő már azért idősebb.Nálunk most lett egy kis nyugalom.A délutáni csicsi katasztrófális volt.Mindkettő gyerek üvöltött.Ákos kb.1ó-t aludt.
Nem sajna nem élünk kint de lehet hogy jobb lenne 1 évben kb egyszer biztos hogy kint vagyunk úgy kb 10 napot és de van amikor 2-szer ez a sógornőmtől függ ő kint él és ha kerete engedi haza jön felpakol minket persze előtte egyeztetünk és viszi a kis családját hogy nála is legyünk egy kicsit ne csak ő legyen mindig itthon.
Azért van kint kiságy mert az utazóágy is annyiba kerül mint a kiságy meg azért mert én eleve úgy szoktattam Balázst hogy kiságyban a helye és nem szeretem ha köztünk van mert nem tudok jót aludni és ő sem az éjszaka pihenésre van neki és nekem is.
Mi Czeizel Endre könyvét olvastuk el,hogy Stella kislány legyen.Igaz nem tartottuk be,mert mi nem igazán tudtuk kivitelezni.:)De lány lett.:)))Biztos már az is elég volt nekünk,hogy elolvastuk:)))
Ti Ausztriába is éltek?
nem is volt jó.Ha ott lettél volna biztos jobb lett volna.:))Most erősen gondolkodom,hogy elmenjek-e.Stella nagyon cici és anya függő.De lehet,hogy addigra kinővi.
Nem.De annyira nem tudsz szabadulni otthonról?Rékával mi újság?Bevált már vmelyik tápi?
Nincs még neki foga, de ami késik nem múlik :D, azt mondják annál tovább maradnak jók a fogai, remélem az enyémeket örökli:)
Mostmár kezdi dörzsölgetni, lehet készülődik vmi.
Sziasztok!A fodrászom házhoz jön mert az unoka húgom ezért nekem nincs vele problémám de én is 1év múlva kértem meg hogy csináljon a hajammal valamit levágattam ő sajnálta a hajamat nagyon édes volt.
Nálunk is normál matrac van de nekem eddig nem volt vele problémám remélem nem is lesz, mondjuk ez a kiságy csak kölcsönben van mert a másik kint van Ausztriában ha megyünk ki akkor ott is legyen majd a kis tesó-é lesz mi 2,5 év múlva szeretnénk egy kislányt.Kinek mi a véleménye a számolásos módszeról hogy fiú vagy lány legyen a babája?
Mi tavaly áprilisba beírattuk a bölcsibe a hajlat utcaiba a vezető azt mondta hogy jól tettük mert már idén nem biztos be tudnánk íratni.