Sziasztok szegedi anyukák! (beszélgetés)
Mi is 2 és 9 alkalom között kelegetünk éjjelente.:(((
Majd még kérdezek!!!:D Most mennem kell!
Igen,nekem két hónapos koráig volt elég a tejem, utána pótolni kellett. Ez ment is 3 hónapos koráig. Utána egyszer csak nem akarta elfogadni és a ciciről is kezdett leszokni, elkezdte átaludni az éjszakát nekem meg 4. hónapra elapadt a tejem. Igy mi 3 és fél hónaposan elkezdtük a hozzátáplálást. 3 naponta új dolgokat adtam és szépen megtanult kanállal enni.
Sajnos már 1 hónapja nem alussza át az éjszakát de nem a foga miatt arra semmi jel nincs.
valószínű mivel most gyakorolja a forgást ez lehet az ok. De csak megriad éjjel kéri a cumit és alszik tovább, csak sajnos van hogy óránként, szval legalább 10szer, de pl tegnap előtt csak 3-4 szer igy nem tudom mi a konkrét ok.
Olcsi átalussza az éjszakákat?
Sajna,Réka elég sokszor felkel cicizni.Mondjuk rendesen nem szopizik,inkább csak cumizik.:)
Húúú,engem nagyon érdekel most ez a téma ám!!!
Tehát,Rita kb.3 hónapig szopizott,és utána nem akarta inni a tápit,vagy már az elején is azt itta,és aztán gondolt egyet,hogy nem kér többet?Ti is több félét kipróbáltatok?Mikor kezdtétek a hozzátáplálást?
Volt még teje,és inkább a tápszert választotta?Érdekes.Az sokkal macerásabb dolog,na meg fele annyira jó a babának.
A barátnőm nőgyógyásza épp a napokban mondta neki,hogy 1 éves kor után már szinte felesleges a szoptatás,mert a tej már semmi szükséges dolgot nem tartalmaz a baba számára,csak lelki tényezők miatt ajánlják még.
Mindenkor,és mindenki mást mond!
A cső utcaiba, az itt van nem messze. Meg jó mert mellette az óvoda :)
Nálunk is bent volt apa, nagyon jó volt végig bátorított :)
És hála az égnek csak a végén lett rosszul :D
Szia!!!
Már ketten is a Csongrádin laktok,mi meg párhuzamos utcában vele.Szoktatok járni a Diófához a játszótérre?
Mi szoktunk arra sétálni,de Tamás csak akkor játszik ott,ha kevesen vannak-ami ugye elég ritka,ezért csak sétálgatunk.
Nálunk apás szülés volt, és nem bántam meg! Nagyon jó volt, hogy ott volt.
Köszi Guccsy!
Cheeryca, Te melyik bölcsibe írattad?
A bébiszitteres dolog az onnan indult, hogy szeretnénk elmenni a párommal a délvilág május 22-i koncertjére, a Dóm térre. Anyukám szokott vigyázni Olcsira, de Ő egy cukrászüzemben dolgozik, 90 km-er arrébb, egy kisvárosban. És pont pünkösd előtt lesz, és lehet hogy nem tud elszabadulni, mert sok lesz a munka..Anyósomra, meg nem lehet rábízni, mert itt volt apósommal a múlt hétvégén, és fontosabb volt neki, hogy internetezzen, mint hogy unokázzon..meg mondta a párom, hogy anyósom biztos nem fog majd lejönni vigyázni Olcsira, akkor sem hogyha bölcsis lesz, és beteg lesz Olcsi, én meg tudjak menni dolgozni.
Szóval ennyi.
A ti babáitok is nagyon aranyosak :)
Nálatok bent volt apa a szülésnél?
Köszönöm szépen!!
De jó, akkor itt vagyunk "egy rakáson" :D
Nekem majd 1,5 év múlva kell elgondolkodnom hogy ki hozza viszi majd a gyereket a bölcsibe,akkor akarok menni vissza dolgozni.
Már beírattam bölcsődébe, jó mert nincs is messze csak élelmiszerbe dolgozom és elég gáz az időbeosztás.. :(
Cheeryca tényleg nagyon szép kislányod van!!!
Én is félnék rábízni egy idegenre.Nem sikerült bőlcsibe iratni?Nincs vmi ismerösöd Szegeden?Nálunk a szomszéd "néni" a pótmama.Ő szokott vigyázni Ákosra.Ha gondolod megkérdezhetem érdekli-e.Mondjuk neked ő is idegen.:))))
A csongrádi sgt-on lakunk :)
Az én Ritám sem eszi a tápszert 3 és fél hónapos kora óta. Mi korán elkezdük a hozzátáplálást mostmár majdnem mindent eszik csak a sertéshúst nem de azt még nem akarom adni. Tápszert reggel és este csempészek a kajájába ugy megeszi meg a tejpépeket. De a cumisüveget elutasítja csak teát iszik abbol.
Reggel humana este milupa 2.
most megyünk sétálni nemsokára jövünk! :)
Cheeryca, nagyon aranyos a kislányod!
Te merre laksz Szegeden?
Én most jelenleg bébiszittert keresek, de félek egy "idegenre" bízni..A délvilágban találtam egy csomó hirdetést, de sosem lehet tudni. Szerintetek?