Sziasztok szegedi anyukák! (beszélgetés)
Sziasztok!!!!
Nekünk is kibújt a második alsó fog is.Egész jól bírja a kis drágám. Két napja négykézlábra feltudja magát húzni, édi amikor próbálkozik és látszik rajta hogy elégedett magával, amikor sikerül neki. Hétvégén voltunk a városba, Kárász utca, Tisza part, nagyon nézelődött, tetszettek neki a galambok meg a víz.
Az adatlapomon van egy net cím, ott vannak róla képek, akit érdekel esetleg.
Hát igen elég nehéz ügy,élelmiszerben dolgozom..
Még nem bujt ki a foga de remélem nem sokára kinn lesz mert már nem tudom mikor aludtam egyfolytában 3 órát :(
Megyek melozni! sziasztok :)
Nem lehet könnyű neked.Egy nyügös éjszaka után menni dolgozni.Mit dolgozol?Remélem sikerült kipihened magad.
Húúú akkor nemsokára kibúj.:)))Hacsak nem áll meg a növés.:(
Sziasztok! Tegnap reggelre kint volt az alsó fogacskáknak a teteje,még mindig nincsenek kinn egészen de nagyon gyüglődünk :(
Én hulla fáradt vagyok de most legalább szabad 7 végém van! Nagyon jó az idő kinn végre itt a TAVASZ!! :))
Köszi a kérdést már nagyon szépen elmúlt csak az arcán van még pár.
Most pár napig nem leszünk de utána jelentkezem ma vonatozik a drágám 2-ra az első alkalmat végig aludta igaz volt 5 hónapos most félek egy kicsit 2 óra az út Gyulára.
Ma is 2 órát voltunk kint a máltain voltunk nagyon élvezte és overall nélkül mentünk és motorozni is sikerült neki nagyon édes elveszik a többiek közt.
Ja és csak emlegetni kellet a rágó fogat mert mára kijött emiatt 4-szer keltünk fel az éjszaka.
pontos időre már nem emlékszem,de kb 1 hétig biztos,mert már a dokit is felhívtam,hogy nézze meg,hogy biztos az-e.
Mi is tegnap kint voltunk.Ákos elkezdte a dac korszakot.Igy nem igazán sikerült jól.Mindig elvágodott ha vmi nem tetszett.:((
Sziasztok!Már 2 napja dolgozom,naon gáz a csöppem nélkül,nem is nagyon van időm írni.
Fogunk még nekünk sincs de mintha meg lenne duzzadva az ínye..
Még jó hogy nem lakunk messze a melohelytől így ha lejönnek a nagyival, bejönnek hozzám :)
Köszönjük szépen!
Szerencsére nem volt semmi. Csak felébredt éjszaka és játszani akart. Bízom benne, hogy a többi is nyugisan bújik majd ki.
Most igen de majd ha nagylány lesz anyára fog hasonlítani édesek a gyerekeid.
Kérdezni akartam hogy Ákos a 15 hónapos oltás után nem lett lázas vagy kiütéses mert Balázs lázas volt de szombatra jöttek ki a kiütések nem tudom hogy most ez az oltástól van vagy valami más.
Sziasztok!
Reggelre kibújt Botond első foga!!!!!!!
Szerintem is inkább az apukájára hasonlít...mint általában a fiúk.:)
Persze kivéve Guccsyt,ahol Áki tiszta anyja!!!:))))