Szex(i) vagy nem szex(i)? Téma: Bármi csak merészen és érzéssel :) (beszélgetés)
Az igen! Szegényke!
Mi is megijedtünk tegnap,remegett nem tudott állni. Idáig nyugodt voltam,mikor oltást kapott,most már nem leszek. Mikor megkapta,öltöztettem az ölemben ült,egyszer csak lecsuklott a feje,nem aludt de nem bírt ülni. Mint akit fejbe vágott..:((
Van egy bichon frisée kutyám,egyszer vettem neki bolhairtó cseppet. Megelőzésre. Rácseppentettem a nyakára,és utánna szó szerint össze esett,a lábai kicsusztak. Sok idő volt míg helyre jött. Többet nem veszek olyat..
Nálunk egy oltás után volt nyakmerevség, nem tudott talpraállni, eldőlt, sírt.. nagyon megijedtünk.
Kb. 20 percig tartott, majd elmúlt :(
Én is egyből azt kérdeztem az oktatót, h.volt már olyan aki felborult a cipőben? Azt mondta nem.. csak nem én leszek az első.. 😃😃
Azt is mondta, hogy 158 kg-ig és 48-as lábig bárki jöhet. Abba még én is beleférek.. 😃😃
1600 Ft 1 óra és ebben benne van a cipőbérlés.
Ez nagyon jó:) oda képzeltem magam😂
Viccet félretéve biztos jobb az ízületnek..
Meghallgattam és képzeld, telón nyitottam meg, erre kiírta h.nézzem tv-n.
Ráklikkeltem és elindult a tv-n. Még a csajok is ropták rá :)
Na de most nem tudom leszedni a tv és telóm összepárosodását.. 😃😃 mindent lejátszik a tv, amire ráklikkelek.. 😁😁
Hogy kell megszűntetni az összepárosítást..??
Megnéztem egy videót,mi az a kangoo. Régen láttam már ilyet. Biztos jó lehet:) na én hogy pattognék abban a cipőben?!😂
Kíváncsi vagyok milyen lesz..ilyen cipőt lehet venni?
Itt minden oltasnál alá kell írni egy papírt. Az előző MMR oltásnál kellett több oldalt kitölteni. Arról az oltasról olvastam,hogy sok a mellékhatás utána. Nálunk semmi panasz nem volt még egy oltásnál se..
Most meg..
szerencsére most nem lázas,picit meleg és elfogadott egy üveges főzeléket. A zöldborsófőzeléket amit csináltam azt nem...
Még nem próbáltam.
Meghallgattad a zenét? A második rész,jó nagyon. Tegnap annyit mozogtam rá,táncoltam:)
Én is szeretem Cserhátit.. :)
Hétfőn megyek kangoo-ra. Próbálta már vki?
Sziasztok!
Szerintem ez már nem a védőoltástól van.. vagy passz.
Nálunk melyik az a védőoltás csajok, ami durva? Hány hósan adják? (Ami után van hogy autistának titulálják a gyereket vagy agyvérzést kapnak? Persze nem az oltás miatt.. ).
Annál az 1 oltásnál írattak alá velem 1 oldalas felsorolást, h.tudomásul veszem a legetséges mellékhatást.
"Dögös" énekesnő:) csak a hang számít:) jee!
Hazai favoritom:Csereháti Zsuzsa!🌷
Éjjel 1-fél 5 ig volt fent a kicsi. Megint 39.5 láz,fürdés,gyógyszer..mese nézés volt. Kilenckor kelt,megint 39 a láza,hányt...ilyen beteg talán még nem is volt:(
4 órát aludtam,ma már egyedül leszek vele itthon.
Ilyen beteg legyen az oltástól?:(((
Örülök,hogy rendben haza érkeztél! Gondolom jó otthon lenni:)
Még 2,5 milit lehet adni neki,ha éjjel baj lesz.
Hány lázcsillapítót vettetek már be? Ha eleget, akkor marad a langyos zuhany, borogatás.
Jó, hogy ma kicsit mégis tudtatok lazítani :)
Én tegnap este jól megérkeztem Pestre, ma anyuval lófráltunk a közelben, nezelodtunk, kicsit vasarolgattunk. Utána itthon pihentunk meg főztünk. Jó nap volt :)
Úgy megijedtünk. Egyszer csak elkezdett szédelegni,nem bírt menni,remegett,a foga is vacogott szegénynek. 1-1,5 óra kellett,hogy jobban legyen. Játszott,evett jól volt. Most megint 38.:( de érdekes a keze jég hideg máshol meg meleg nagyon. Nem sokat alszunk szerintem...
Az orvos csak azt mondta belázasodhat. A szúrás helye is piros volt két napig. Remélem már túl leszünk rajta..
Ezt leszámítva jó esténk volt:) annyi jó zenét hallgattunk. Ma szabadnapos volt a párom:) Kicsit kikapcsoltam,táncoltam hülyéskedtünk,énekeltem..a kicsi is benne volt mindenben. Örültünk,hogy jobban volt:)
Nagyon örülök, hogy jobban van! A lábborogatás is jót tesz!
Ennyire felvitte a lázát ez az oltás? Doki nem figyelmeztetett?
Kiskunmajsa nem nagy szám. Én nem utaznék miatta, de a környékbelieknek tök jó, hogy van!
Andi, grarulálok a némethez! És jobbulást a kicsinek!
Nálunk bárányhimlő, influenza és skarlát van az oviban. A csajok még tartják magukat! Megkapták a bárányhimlő elleni oltást, kíváncsi vagyok hatásos lesz-e..