Szex(i) vagy nem szex(i)? Téma: Bármi csak merészen és érzéssel :) (beszélgetés)
Szerintem ezt ne váltsd ki.
Receptre kapható csak, immunerősítő, legyengített vírust tartalmaz.
Én adtam a lányoknak. Nyáron kezdtük, hogy őszre már hasson.
Előtte semmi bajuk nem volt. Ahogy elkezdtem adni, betaknyosodtak, köhögtek, 2 hét után abbahagytam és egyből jobban lettek!
Én ezt a fajtát adom nekik, ebben van immunerősítő is.
3 év van ráírva napi 2 gumicukorral, de a patikus szerint simán mehetett tavalyelőtt is a lányomnak, napi 1-el.
Amúgy mindkettő 1-et kap a mai napig.
Ezt csak ősztől tavaszig adom, amúgy csak c és d vitamint.
Igen:(
Jó nász asszonyok lettünk volna😂😂😂
De aranyos!
Jár keze lába...Az én kicsim is egész nap tornászkodott mikor fent volt:) aztán amikor negykézlábra állt akkor meg hintázott előlre hátra..
De kis helyes!!!
Mi épp téli olimpia drukkban vunk 😉 én is ma raktam fel képet 😊
Étvágy az most is van szerencsére:)
Ezt amit felírt nem ismerem.
Az orvosnak mondtam van valami vitamin amit adhatnék? Azt mondta nincs rá szükség ha eszik mindent.
Legközelebb mikor mentünk megint mondtam...felírta ezt: broncho vaxom
Nem vettem még meg,mivel oltást kapott és attól volt beteg.
Ez nem is vitamin..
de azt mondta a doktornő csodát ne várjak...
Vannak bébi multivitamin cseppek is. Kérdezz rá a gyógyszerésztől.
Jobbulást neki!
Nekunk fulgyulladásunk van..bár szerencsére idejében észre vettuk.
Szia!
Ilyen kicsinek lehet adni? Vagy vagy baby változata?
Még nem adtam neki semmi ilyet,csa d vitamint születéstől.
Sziasztok!
Változatosság kedvéért megint beteg a kicsim! Ilyen már nincs. 4 napot ment a bölcsődébe és megint folyik az orra. Nyűgös,kiabál:(
Tudom az első bölcsis év ilyen,na de már túl sok:(
Nem én ilyen nagyon alacsony hormontartalmút kaptam. Régebben is ilyet szedtem. Vmi oka volt de már nem emlékszem. Jó pár éve volt 😅
Sajna tejcsi már tőlem nincs...tejtesóság van. Így alakult..ennek is hormonális oka van,annak meg ismét megvan az oka ami ijesztő lenne ha előjönne. De nem fog! 😉
Jó reggelt! :)
Férjem egész hétvégén dolgozik, így egyedül leszek itthon, anyós valamikor atugrik, osszebb húzzuk az új függönyöket.
Ezenkívül semmi érdekes... Pakolom a gyerekeszobat, rengeteg cucc van benne :D jó lenne mindennek valami helyet találni. Mosok, fozok és talán egy tortát is sütök *.*
Nagyon jól hangzik ez az újfajta zselé, nem töltesz fel egy képet a kormeidrol a naplodba? 😊