Szex(i) vagy nem szex(i)? Téma: Bármi csak merészen és érzéssel :) (beszélgetés)
Jaj istenem! En mosz pont ezert nem voltam egy darabig. Fiam ketszer esett vissza a betegsegbe es neki is kezdodo tudogyuszi volt. Teljesen kivoltam en is...nem evett nem ivott nem aludt. Allandoan lazas volt, pillanat alatt 39 re ugrott a laza. Az uram meg egy honapja a mandulajaval szenved. Szoval kivokzam mar en is.
Szerencsere mar rendben a gyerek. 8 napig volt lazas.
Idegorlo nagyon...ugy sajnaltam h amikor aludt akkor csak sirtam, teljesen kimerultem en is.
De ami biztos hogy ha voltatok orvosnal es kaotatok gyogyszereket akkor rendben lesz o is. Kitartast es mielobbi jobbulast kivanok!!!! :)
Köszi!
Szerencsére jobban van a kicsikém. Most evett is már egy kicsit. Köhög,de nem lázas. Jók a gyógyszerek:)
Lement 38.7 re . Remélem lemegy teljesen. Nagyon ideges vagyok,úgy sajnálom őt!
Én is beteg vagyok,azt mondta a gyerek orvos menjek én is orvoshoz:(
Sziasztok!
Most jöttünk meg a gyerek orvostól:( kezdődő tüdőgyulladása van a kicsimnek:((((
Az éjjel 4 ig voltunk fent,sokat sírt,reggel lázas volt megint hányt..fél 3 ra kaptunk időpontot az orvoshoz. Vizeletet nézték az rendben. Vért vettek,ott baktériumot találtak. Inhalâlot is kellett venni sprayt hozzá,antibiotikumot kap 8 napig. Gyulladás csökkentőt,láz csillapitót.
A sírás kerülget..:((
Egész télen a havat vártam. Reggel a gyerekek ugráltak örömükben..
Ez a 2.tél, hogy nincs hó 1 kib@szott napra legalább, hogy tudjanak végre szánkózni, hógolyózni, hóember építésről már ne is beszéljek..
:(
És tea. Vízhajtós, kitisztítja a vesét, magyarán, kipisiljuk a bacit.
Sztem a sok tea, másfajta is hasonlót csinál...
Tőzegáfonya is asziszem....
Amit berakram gumiukros linket, abban is echinacea van :) immunerősítő..
Propolisz van itthon, de most komolyan, az még nekem is ehetetlen..
Köszi:)
Most is lázas szegénykém. Az egész család beteg,köhög:(
Az jó ha még megúsztátok:)
26.án kezdődik. Kicsit félek,mi lesz. Magyarul nem fog beszélni senki..
Itt még nem esik a hó :( de várom, hadd szánkózhassanak a csajok.
Lekopogom.. még nem voltak betegek a lányok.
Illetve Dóri hiányzott az oviból 4 napot, mert könnyezett nagyon a szeme, kötőhártyának indult, de nem az volt.
Márc.5-re kaptunk időpontot Pestre szemészetre. Amúgy is esedékes a kontroll vizsgálat nekik.
Csodálkozom is, hogy ilyen jól bírják, az elmúlt 2 évben ősztől tavaszig folyamatosan betegek voltak. Talán mostanra erősödött az immunrendszerük? KOPP-KOPP
De nem vagyok naív, tudom hogy nem fogják megúszni, csak idő kérdése. Most amúgy is tombol a bárányhimlő, influenza, hányás-hasmenés az oviban, alig van gyerek..
Jobbulást nektek Andi!
Mikor kezdődik a német?
Sziasztok!
Hogy vagytok?
Nálunk esik,havat írnak holnapra..
Az egész család beteg már. A kicsim lázas volt mikor felébredt,38.5 :(
Már lement adtam neki szirupot,hurut oldot,orrcseppet. Remélem jobban lesz,ha nem holnap orvoshoz kell menni.
Igazi kistündér! :)
És milyen hajasbaba, nagyon cuki!