Szerintetek milyen az a nő, aki nem szereti a csecsemőket, gyerekeket? (beszélgetés)
Szerintem az ilyen nő megtagadja önmagát. Szíve joga. Nem kell érte elítélni, de mind első, mind többszöri hallásra is kellemetlen érzést hagy maga után a kérdés - az biztos, hogy elsőre nem lesz rokonszenves ember.
Azt szokták mondani, hogy aki szereti a virágokat, rossz ember nem lehet. Aki viszont nem szereti őket, az milyen ember?
S milyen ember lehet az, aki nem szereti az édes kis csecsemőket, gyerekeket (persze itt normális, egészséges szeretetre gondolok), úgy ahogy vannak? Felvetődik a kérdés, hogy miért nem szereti őket?? Mi váltotta ki nála ezt az életidegen érzést?
És ez annyira fontos a hétköznapi életben?
Évszámokat én sem tudok. Dátumokat és számokat nehéz megjegyezni.
Nekem minden fel van írva valahova mert 5 perc alatt elfelejtem.azt is amit napi szinten használok.
Egy olyan dolgot amivel utoljára 10 éve foglalkoztam minek tudjam fejből? Ha valami vizsgához kéne arra az időre megjegyzem mert bemagolom.
Mint ahogy az emberek szerintem 80 százaléka.
Ezért van az, hogy az utca embere nem fog tudni válaszolni olyan kérdésekre amit nem szükséges nap mint nap fejben tartania (hacsak nem történész)
Szerintem túlteng benne a férfihormon.
Mér, baaj???
De milyen jó, hogy szóba hoztad! A fiatalabbak legalább tudomást szereztek róla, ha már az iskolából kikopott a közelmúlt történelme.
Szintén nem szorosan a témához tartozik, de nagyon lehangoló, amikor az utca emberét kérdezik kamerával egy alapfokú tudást feltételezve, és sokszor nagy pislogás a válasz. Nagyon lehangoló tud lenni.
De ez hogy függ össze azzal, amit tumbo mondott? Ő arról beszélt, amikor a nagyszülők erőszakosan bújnak bele a gyerekbe, puszilgatnák és ölelgetnék, a gyerek meg alig tudja, hogy meneküljön.
Én is szoktam ezt látni, nem értem, mire jó. Ha a gyerek puszit akar adni, akkor ad, de sokszor szinte már elsírják magukat, annyira gyűrik őket a naygszülők...
Csaladomban mi nyiltan kimutatjuk kedvessegunket, a lanyom is fiam is, reggel amikor felebredtek, vagy elkoszonunk, megoleljuk egymast es megpusziljuk egymas arcat.
Mi ezt termeszetesnek tartjuk...
Szerintem az kedvesseg, nem szegyen...
Köszönöm a pontosításokat, fejből írtam, hirtelen.
Azt tudom, hogy a másfél évvel idősebb unokatestvérem még a Ratkó-hullám végébe beleesett, nehezebben sikerült jó középiskolába jutnia.
Az én generációmért már szinte tülekedtek a gimik.
Anyósom volt úgy, hogy nem vállalhattak több gyereket anyagilag, és bizony rákényszerült szegény az illegális abortuszra. Megviselte lelkileg, testileg is nagyon, de nem tudott mást tenni. Nem volt más lehetősége.
átlagos nő, Miért szeresse más gyerekét ? teljesen elég, ha nem bántja .
Csak nem trendi bevallani.
További ajánlott fórumok:
- H1N1 oltás - csecsemőknek, gyerekeknek
- Smink gyerekeken
- 12 évre csökkentenék a büntethetőségi korhatárt. Gyerekeket börtönbe?
- Mini felnőttek? Olyan ruhában járatnak csecsemőket mint ahogyan felnőttek öltöznek
- Hány éves kortól lehet külön szobába "költöztetni" a gyerekeket?
- Milyen szakmát javasolnátok annak aki szereti a gyerekeket?