Szerintetek mikor aratják a tarhonyát? (tudásbázis)
Babu Lee specialitása:) Ő küldött nekem is. Én a nyári bőtermőre specializálódtam. Mellette van spagetti-szárú is. Meg még számtalan fajtát termesztek.
Na ilyent még bizti senki nem ültetett update 1-es tarhonyát:)
Ma arattam egy pörkölt mellé való adag tarhonyát a maminak:)
Pont ma, úgyhogy ha nem sietsz, lemaradsz!! :-)
Itt meg egész nap esik. :(
Kisütött a nap. Mosolyognak a tarhonyáim:)
:) Mert gondoltam mindenkire!!!!! :P
Ide is küldtél? Mert itt hajnalban kezdett szó szerint ömleni az eső, nem bírta a csatorna se befogadni. Nem vagy a félmegoldások híve, az biztos...
Ne is mond! Itt szakad az eső! Megint...
Nem baj! Majd megtanítunk! Fő ez eltökéltség!
Köszi! Meg is érkezett úgy délután 4 körül meg is érkezett, azt sem bántam hogy jól eláztam. De kell az eső, mert nem csak tarhonya nem lesz, hanem kenyér sem:)
Azt tudom, hogy a horgoló, meg a kötőtű nem egyforma sem kivitelre, sem darabszámra, de beszámithatsz, mint egy önkéntes ruhakészítő. Azt hogy mit kell csinálni, nekem mindegy, mert egyikben sincs gyakorlatom.:-))
A "legjobb" ajánlatnál, nincs jobb.
Majd toborzunk önkéntes horgolókat és kötőket! Megoldjuk!
Megy!!!!!!! Kicsit fújom is, hátha hamarabb odaér!
Köszönöm jelentkezését, de származásom, valamint "vérem" színe miatt megfontolni kényszerülök eme ajánlatát. Gondolnom kell a leendő utódaimra. További tulajdonságai viszont komoly hatással voltak rám. Még gondolkoznék, miközben várom a további jelentkezőket.
Azaz igazság, hogy "burokba" születtem, de fóliás soha nem voltam. Ráadásul mások által néha megértésre találtam, így az eleje nem stimmel, de ettől kezdve aztán minden.
Gyönyörű vagyok, szaporodásra mindig készséggel vállalkozom, akik ismernek tudják, hogy a kalandorság rám nem fogható tulajdonság. Azonkívül Napot még nem loptam, mivel túl "melegnek" érzékelem, ebből a távolságból is.
Bármikor meg szemlélhető vagyok a tarhonya ültetvényen.:-))
Végre egy új vállalkozó a tarhonyák ruházkodásához. Sajnos Napsugi, nem vállalja a kisruhácskák készítését.
Nyáron mégcsak elleszünk valahogy, de majd a zordd idő is jön és akkor mi lesz?
Legyél szíves küldjél már, mert a mezőgazdaság többi ágazatának is szüksége lenne a csapadékra, nem csak a tarhonyatermesztőknek.
"Tarhonyika vagyok és társtalan. Keresem társam kizárólag fóliás, tavaly válogatott, mások által nem megértett de gyönyörű, szaporodásra mindig kész tarhonya személyében. Kalandorok, naplopók kíméljenek."
Azaz! Gondoltam a kis ifjoncoknak horgolok kissapit! Milyen jól néznének ki benne! Amúgy jó hideg volt reggel, vagy 7 fok. Nehogy megfázzanak szegénykék!
Akkor ezek szerint már nálad is pislognak az oldalhajtások! Hogy milyen bájosak tudnak ilyenkor lenni....
Nekem meg nincs szivem aratni, olyan édik!!!!! :)
Ez az! Csak így tovább! Max. eltérítek egy erre haladó esőfelhőt és felétek irányítom! :)
Az 1. aratás már megvolt, most vetettük másodszor, ha jó idő lesz, akkor lehet, hogy a 3. aratás is meglesz októberig.
Érdekes fordulat lenne. Lekerülnének az átlapról a tarhonyás ételek:(
Ha így elkényeztetitek a tarhonyákat, zavarban lesznek, ha egy műveletlen fogyasztóval találkoznak. Képzeljétek, mi lesz, amikor azok köretet akarnak készíteni tarhonyából, ők meg tiltakozásul előadást tartanak a tarhonyák jogairól. Netán az ombudsmanhoz fordulnak...
Babu! Nálunk sajnos már nagyon régen esett az eső. Én öntözöm őket, zenét hallgattatok velük, sőt még verseket is olvasok nekik:)
Nálunk nem kell most locsolni! Megint esett az eső! :)
Tényleg nagyon szép helyen laksz! Én meg gyermelyi lány voltam (ma zalai menyecske). Innen a tészták iránti szenvedélyem! ;)
További ajánlott fórumok: