Szerintetek mi lehet az oka annak, ha egy nőtől a pasik tartósan CSAK szexet akarnak és nem kapcsolatot? (beszélgetés)
az már nő lenne
:-)
Kitartás. Én sem adtam fel, csak két hónapja.
:)
De én már 35 vagyok. Szóval még évekig küzdhetsz.
;)
Lesz ebből több is,készülj fel,pláne,hogy még fiatal vagy.
A harmincasok között több a normális,legalábbis én több normálisba botlottam annó,mint hülyébe:)
Érősítsd meg a lelked,készülj fel az iylenekre,de ne hagyd magad lelombozni az iylen esetekkel,lépj tovább,sok sikert:)
Bevallottan el van szállva magától? akkor nem oylan meglepő,hogy így viselkedett.
Udvarlás elején mindenki kedves:) még akár 1-2 hónap után is,van h csak akkor bújik ki a szög a zsákból.
1 nap udvarlás után igazán nem érdemes ennyit gondolkodni rajta,főleg nem undorodni.Lesznek még rosszabbak is,akiktől valóban érdemes undorodni.
Csak azt tudom mondani,hogy óvakodni kell a jókülsejű hapsiktól,mert azok tényleg csak erre mennek,h hogy nézel ki,és hogy minél több nője legyen,mert megteheti.
Én mindig az átlagosabb,de láthatóan jól karbantartott(tehát sportoló) férfiak közül válogattam,és mivel körülöttük nincs egyszerre 80 nő,jobban "ráérnek" figyelni a lelkedre(és akarank is ráfigyelni,mert hosszabb távra gondolkoznak),mert általában nem 1 éjszakásat akarnak.
mondjuk vannak helyzetek amikor jogos...
de igen fájdalmas pillanatokat tud okozni
leesett?
:-)
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Homlokomra van írva, hogy dugjatok meg? Miért nem akarnak a férfiak kapcsolatot.
- Egy szexkapcsolat esetében mitől lehet az, hogy a férfi nem kéri az orális szexet?
- 24 éves nő nagyon tetszik egy 50 éves elvált férfinak - van barátnője, állítólag vége felé a kapcsolat.. Ettől függetlenül csak szexet akar?
- Mennyire lenne értelme belekezdeni egy kapcsolatba, ha látom, hogy talán csak szexet akar?
- Búcsúszexet miért akarnak a férfiak?