Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Szerintetek mi lehet az oka annak, ha egy nőtől a pasik tartósan CSAK szexet akarnak és nem kapcsolatot? fórum

Szerintetek mi lehet az oka annak, ha egy nőtől a pasik tartósan CSAK szexet akarnak és nem kapcsolatot? (beszélgetős fórum)


❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
573. Brandon. (válaszként erre: 571. - A9e26193e7)
2013. jan. 4. 20:19
A nők szexuális vágyát, Mi befolyásoljuk... Számukra nekünk is vonzónak kell lenni!
2013. jan. 4. 20:17

Nem minden kapcsolat, szexel kezdődik? ^_^


Ha nincs tartósan sok szex... hülye az aki belemegy a kapcsolatba Xd

571. a9e26193e7 (válaszként erre: 569. - Miss Angel)
2013. jan. 4. 20:16

Olvasd el figyelmesen amit írtam.Aztán hívj vissza:)


De leegyszerűsítem: Miért múlik el a nők szexuális "hiperaktivitása", miért nincs "megaszex" miután a pasas beadta a derekát - azaz párkapcsolatban élnek?


Ugye van egy vicc is, hogy melyik az az étel amelyiknek az elfogyasztása a nők szexuális vágyát 95%-kal csökkenti? Ez az esküvői torta:)


Csak ez sajnos nem vicc!

570. 1dc16653d6 (válaszként erre: 568. - A9e26193e7)
2013. jan. 4. 20:13

Aki szexelni nem akar,csak kapcsolatot az frigid.:)


Amúgy nyugi sok nő is csak szexet keres,és szerintem tudod te,hogy azt hol keresd,nem féltelek én téged.

569. Miss Angel (válaszként erre: 568. - A9e26193e7)
2013. jan. 4. 19:40

Tehát te nem akarsz kapcsolatot,csak szexet,ha jól értelmezem....ha nem,akkor csak szólj.

ha ez így van,akkor fogsz találni csajt 1 ujjadra kár százat is aki az ágyadba bújik.Ettől szerintem a mai világban nem kel félni,hogy szexre nincsen jelentkező:)))

2013. jan. 4. 19:22

Visszakérdezek...


Szerintetek mi lehet az oka annak, ha egy férfitől a csajok tartósan NEM/SEM akarnak szexet CSAK kapcsolatot?

567. f61909386c (válaszként erre: 566. - Miss Angel)
2013. jan. 4. 18:55
Van ilyen. Van, hogy erős a féltő, a védő ösztön és az határozza meg a kapcsolatot.
566. Miss Angel (válaszként erre: 565. - 1dc16653d6)
2013. jan. 4. 18:52
Ezzel megleptél,ez nekem új....hogy esetleg ez is vonzó lehet,eddig eszembe se jutott :)
565. 1dc16653d6 (válaszként erre: 564. - Miss Angel)
2013. jan. 3. 22:38

Ha erről neked nem jó beszélni, akkor rövidre kell zárni.Persze voltál pár randin,de nem találtál rá arra akit keresel,ezért vagy most vele éppen a randin.Nem kell ragozni hogy miért nem...ha rákérdez,akkor mondd,hogy nem lényeges és kezdj el vissza kérdezni vmit.

Egyébként meg ki tudja,lehet hogy pont valakinek ez fog tetszeni hogy félsz,bátortalan vagy...vagy kihívás leszel egy férfinek,ha megérzi,hogy sokat csalódtál...és be akarja neked bizonyítani,hogy van olyan férfi akiben nem fogsz.Ne szégyeld az érzéseidet.

564. Miss Angel (válaszként erre: 563. - 1dc16653d6)
2013. jan. 3. 22:30

Köszönöm a tanácsodat és meg fogom próbálni,bár nem tudom,mikor lesz legközelebb...

Amúgy az tud idegesíteni,mikor elkezdnek kérdezősködni,hogy na és te?randiztál már az oldalról,hányszor milyen tapasztalataid vannak stb.nm igazán értem mi ennek a jelentősége...és persze olyankor nem hazudom azt hogy ilyen meg ilyen szuper tapasztalataim vannak meg több éves kapcsolataim voltak így,mert minek,előbb utóbb ugyis ki fog derülni hogy nem igaz.

lehet az is baj,hogy-bár nem szoktam panaszkodni-de abból a pár mondatből,amit elmondok erről,kiérzik a keserűséget és érzik hogy rohadtul bele vok keseredve az egészbe.

Nem szeretek erről beszélni velük,mikor kérdezgetnek,mert tudom,hogy nem tudok hazudni meg őszintén szólva:nem is akarok.Az emberből úgyis kiérződik a félelem,ha fél,és ha elkezdődik egy kapcs,a pasi úgyis érezni fogja hogy ez a csaj fél vmitől és tuti vannak olyan rossz emlékei,amik ezt okozták.És akkor nem fogja érteni,mi van tulajdonképpen....szóval nem szoktam hazudni megmondom mi az ábra h rosszak a tapasztalatok a netes ismerkedéssel kapcsolatban,de nyilván nem próbálnám meg újra meg újra ha nem lépnék túl valamelyest és nem bíznék abban h ez változhat.

vagyis bíztam eddig,már nem tudok...

mindenesetre azt sem tudom hogyan kezeljem,mikor előhozzák ezt a témát,mert mind előáll vele.Én legszívesebben kikerülném,h egyáltalán ne kelljen beszélni róla.El lehet ezt kerülni vhogy????

563. 1dc16653d6 (válaszként erre: 562. - Miss Angel)
2013. jan. 3. 22:11

Ez lehet hülye tanács,de van egy ötletem:))


Amikor ismerkedsz egy pasival,és még nem jutottatok el az első randihoz, előtte tisztázd le vele,hogy neked van egy kérésed...a randi után pár nappal írjon egy smst vagy emailt,hogy akarja e folytatni az ismerkedést vagy nem.Ezt te így tartod korrektnek és nem szereted amikor felszívódnak a pasik...és egy társkeresős ismerkedsénél azt gondolom beleférhet a "protokollba":))Ezt így látod helyesnek és korretnek.Nem kell azt elmondani,hogy párszor így jártál...,mert ahhoz semmi közük.

Aki ezek után sem ír....na azon nem hogy keseregned nem kell,de még jót is nevethetsz gyávaságán...aki meg korrektül vissza jelez,az után nem lesznek rossz érzéseid.

562. Miss Angel (válaszként erre: 561. - 1dc16653d6)
2013. jan. 3. 20:25

Nem lenne őszinte ,tökéletesen látod,kár lenne rákérdezni.

Azt meg sose fogom érteni,ha az ember nem kész még új kapcsolatra,vagy ahogy írtad:ex után sóvárog,akkor miért randizgat????abba persze nem gondol bele mennyit árt ezzel a másik félnek,mert ha mondjuk a másik fél önbecsülése a béka segge alatt van akkor a mélypontra kerül--ááá,annyi empátia nem szorult beléjük mint egy légybe.Csak én vagyok ennyire ostoba,vagy mi Nők,hogy figyelünk az érzéseikre....de minek....:S

561. 1dc16653d6 (válaszként erre: 560. - Miss Angel)
2013. jan. 3. 19:47

Kedves Angel!

Nekem olyan érzésem van,hogy ha egy ember esélyt sem ad annak,hogy megismerje a másikat és esélyt adjon annak,hogy kialakulhat valami az nem is akarja ezt igazán, nem őszinte vágya és célja.Megint csak azt tudom mondani,hogy ne vedd magadra,mert nem tudhatod neki mi áll a háttérben...annyi minden lehet.Nem kész egy újra, csak flörtre vágyik,ex után sóvárog,szexet keres..stb stb.Nyilván levett sok mindent rólad,hogy nem vagy kapható elsőre, hogy esetleg mások az elképzeléseitek...nem lehet tudni,hogy miért nem lép.

Ha ennyire bánt és zavar írj neki annyit,hogy azt már fogtad,hogy nem lesz ebből ismerkedés a továbbiakban,de kíváncsi lennél rá miért döntött így.(Bár szerintem ebben az emberek a legkevésbé tudnak őszinték lenni).

2013. jan. 3. 16:52

sziasztok.

ismét itt,sajnos...és ismét nem sajnáltatni akarom magam,csak olyan jólesik kiírni magamból a fájdalmat,pláne most,mert ekkora fájdalmam talán soha nem volt...


Ismét találkoztam valakivel.Úgy érzem így utólag hogy vesztemre történt ez az egész.

A srácot,szokásos módon,ismét társkeresőn ismertem meg,ahogy a többit.Megfogadtam a tanácsotokat és mikor írt,mielőtt válaszoltam volna neki bármit is,tüzetesen utánanéztem a statisztikáinak,úgy éreztem ez a rész stimmel,nem megrögzött társkereső,legalábbis annyira mint az ott lévők nagy része,akik fenn töltik az egész napjukat és "vadásznak"...

Kb 3 vagy 4 napot beszélhettünk,először csak a társkerin pár mondatot de mostanában egyre ritkábban látogatok oda,ezt neki is megmondtam,és felajánlottam neki hogy beszélgessünk inkább közösségi oldalon...

Az első napokban nem vett fel ismerősének,csak üzengettünk egymásnak,tetszett hogy nincs egy kétértelmű szava se,hogy nem nyomul,hogy kedves vidám,udvarias srác benyomását kelti még amellett hogy helyes.

Aztán pár nap múlva bejelölt,akkor látta meg a képeimet és megint elkezdtem örülni hogy nem kezd el velem másképpen bánni,nem célozgat vagy utalgat semmi olyanra amit én nem szeretnék,csak annyit jegyzett meg a képeim láttán hogy csinos vagy,jól nézel ki,megköszöntem és ennyi.

Aztán ami talán a legnagyobb meglepetést és örömet okozta nekem,az az volt,hogy eszméletlen nagy állatbarát,akárcsak én,már egy közös vonás ami közelebb hozhatna minket egymáshoz:)persze ezen kívül még sok más közös vonást is véltem felfedezni kettőnkben,a lezajlott beszélgetések folytán...

Aztán megtörtént a találkozás,ami egy sétából állt,hozta az egyik kutyusát és megsétáltattuk az erdő környékén.Jól éreztem magam a társaságában,sokat beszélgettünk,kedves volt,állandóan mosolygott,az jött le hogy egy gyengéd,aranyos,vidám srác.Lehet hogy az is....de bekövetkezett az amitől a legjobban féltem:nem keres:(

És ez most olyan szinten fáj,hogy üvölteni tudnék,mióta megtörtént ez az eset,csak sírni tudok,vagy még azt se már sokszor,esetleg aludni,enni szinte egyáltalán nem,mind lelkileg mind fizikailag egy roncsnak lehet nevezni.

És nem tudom hogy ez most melyik:beleestem és azért fáj annyira,vagy azért mert ez volt a végső csalódás,amivel már betelt a pohár...lehet hogy az utóbbi mert ismét bebizonyosodott az hogy nem kellek és ismét itt az a marcangoló gyilkoló érzés hogy egy nulla vagyok egy kis senki,akivel valami baj van...de lehet az előbbi is,mert még soha életemben nem voltam szerelmes és nem tudom,milyen érzés,így erről sem tudhatom hogy szerelem-e vagy sem.

Nem tudom.Csak annyit tudok,hogy magam előtt látom a kedves arcát a szép szemeit,a mozdulatait a mosolyát és rohadtul fáj,mikor fent látom online és nem ír egy sort sem.Újévre még írtam neki egy jókívánságot a falára,amit ő megköszönt és beszélgettünk is egy picit de azóta semmi és tudom hogy nem is lesz.

Megint keresem az okokat,mi történhetett mi lehetett a baja?jól elbeszélgettünk mindenféléről,kedves voltam vele....nem értem,mi kell nekik?????????????

képtelenség nekik megfelelni.biztos unalmas vagyok és nincs meg az a bizonyos SZIKRA velem se,mint ahogy az eddigiekkel se volt,legalábbis ő így fogalmazott ,annak meg kell lennie...igazából én ezt béna terkós dumának tartom,de persze nem szóltam rá semmit,amúgy is csak úgy jött szóba,hogy volt már néhány randija a társkeresőről/össz 2,rajtam kívül/,és ennek kapcsán........

Mit kellene tennem,nekem kellene irnom neki és félretennem a fene nagy büszkeségemet????és meglátni hogy reagál rá?vagy annyiba hagyni és felejteni???

nem tudom megtenni úgy érzem,de ezzel kapcsolatban kíváncsi lennék arra,hogyan cselekednétek a helyemben.

Mindenesetre-tudom hogy írtam már jó párszor-nincs folytatás innentől kezdve mert nem bírok ki lelkileg még egy ilyet,már annyiszor megtörtént eddig és most már annyira durván érint ez mikor rájövök hogy ismét nem kellek és ismét totálisan érdektelen vagyok valaki számára,hogy képtelen vagyok ezen túllépni és képtelen vagyok másként érezni.Innentől szó szerint iszonyom van egy találkozásnak még csak a gondolatától is,annyira rettegek hogy megismétlődik.....

bocsánat hogy ennyire hosszúra sikerült és itt ott zavaros,de örülök hogy leírhattam,jól esik olyan embereknek kiönteni most a lelkemet,akik nem ismernek ugyan,mégis segítőkészen állnak hozzám...ahogy szoktatok.

előre is köszönöm....

559. Antigonia (válaszként erre: 557. - Missbunny)
2012. nov. 14. 14:18
Annak az embernek, aki ilyen kapcsolatba vágja a fejszéjét, mindenre fel kell készülnie!
558. 74f8c12b8e (válaszként erre: 556. - Missbunny)
2012. nov. 13. 11:14

Értem..hát igen,a megmondás..:S

senki nem akarja elveszteni a jót,amiben ücsörög.

Az őszinteség nemes,de legtöbbször kényelmetlenséggel jár:(

557. missbunny (válaszként erre: 553. - Antigonia)
2012. nov. 13. 10:16
Relatív. Sajnálatra méltó, ha egy házasságban élő ember megvezeti a másikat, és mondjuk csak szexet akar tőle, miközben a szerető másban reménykedik. Viszont nálunk fordított volt a helyzet. Nála a szerelem elmúlt, de nem mondta meg, hanem hitegetett, mert mástól nem kaphatta meg a szexet. Szerintem egy olyan ember, aki tudja, hogy a másik egy tönkrement házasságban tengődik, és ezt kihasználja arra, hogy megfektethesse az illetőt, az nem sajnálatra méltó.
556. missbunny (válaszként erre: 550. - 74f8c12b8e)
2012. nov. 13. 10:12
Nem is az a probléma, ha kiszeret. A gond ott kezdődött nálunk is, hogy miért nem lehet megmondani? Szerintem aki ilyen kapcsolatban van, tudja, hogy egyszer vége lesz, pont az általad említett okok miatt. Én sem támasztottam követelményeket, az egész csak megtörtént, a rossz az volt, mikor már csak a szexre kellettem, de ezt nem mondta meg, hanem hitegetett. Érthető, ha valaki nem akar huzamosabb ideig harmadik lenni, de az már nem ha képtelen tisztázni, hogy mit is akar tőle, csak hazudozik, hogy megkaphassa a szexadagját.
555. Miss Angel (válaszként erre: 554. - Miss Angel)
2012. nov. 13. 08:19

*Barátnőm

bocsi

554. Miss Angel (válaszként erre: 549. - 74f8c12b8e)
2012. nov. 13. 08:18

A széles érdeklődési kör nálam is megvan hálistennek:)

abszolut igazat tudok adni ebben is,a "forgalmat"illetően.Majd elájultam mikor az egyik korábbi emberke 100 lvelet termelt egy nap alatt,na ott és akkor jöttem rá hogy miféle....és online volt állandóan szinte....arra h mennyit van fent szándékosan nem figyeltem mert azzal "nyomtak2,hogy fejezzem már be ezt a mániámat hogy mindegyiket figyelem,meg mindig résen vagyok,engedjem már el magam kicsit.Amig nem fogok megbizni senkiben,addig egyikből se lesz semmi....főleg nőm mondott nekem ilyeneket.Azt meg tényleg nem tudtam hogy létezik statisztika,amely megmutatja mennyit levelezik naponta,stb,arra utólag jöttem rá,és sajna a társkerik nagy részén,amiket eddig próbáltam,nincs is ilyen lehetőség......

553. Antigonia (válaszként erre: 550. - 74f8c12b8e)
2012. nov. 13. 07:12
Így van. Ebben az esetben a férfi sajnálatra méltóbb.
552. 7796ae808e (válaszként erre: 551. - 7796ae808e)
2012. nov. 12. 22:42

"Velünk költözködni is ilyen egyszerű"


Jah, vissza a szülőkhöz, miután a kamatokat addig emelik, míg a havi törlesztést nem bírják már fizetni, és a házat lefoglalja a bank.

551. 7796ae808e (válaszként erre: 543. - Missbunny)
2012. nov. 12. 22:39
Nagyon sok fiatal házaspár ment/megy tönkre banki lakáshitel miatt,(főleg svájci valutában felvett) aminek általában válás és összeomlás a vége. És ennek a több tízezer megkeseredett embernek még ma is az idétlen grimaszokat vágó, Totya torzszülöttet kell látniuk, amint mosolyogva bátorítva mondja, hogy hát igen ezt így kell csinálni, meg, hogy: "velünk költözködni is ilyen egyszerű."
550. 74f8c12b8e (válaszként erre: 541. - Missbunny)
2012. nov. 12. 22:24

Ez tényleg egy tipikus történet.

Amin nem nagyon szoktak elgondolkozni:miért várja el valaki,aki egy másik emberrel él,hogy a szeretője beleszeressen,és kitartson ebben az érzésben,mikor a szeretőnek nap mint nap el kell azt szenvedni,hogy a nője-vagy a szerelme-egy másikkal ÉL.

Az az egészséges reakció,ha fokozatosan kiszeret belőle,mivel azt látja,hogy ő csak második,és nem akar ebbe belerokkani.

549. 74f8c12b8e (válaszként erre: 548. - Miss Angel)
2012. nov. 12. 22:17

Vagy:másfajta férfiakkal keveredtünk szexbe..szerintem ez lehet.Talán ha te is előszűrnéd őket oylasmi módszerrel,mint amit leírtam korábban,kevesebb csalódás érne..talán.

Én pl azt is néztem-mert a társkerin nézhető volt-hogy myieln a "forgalma" az illetőnek.Ha napi 1-2 levélnél több mozgás volt,az már óvatossá tett.Vagy ha viszonylag frissen regizet,és rengeteg levele volt.

És az is nagyon feltűnő,hogy mennyire ér rá,és mennyi türelme van skype-n írogatni,nap mint nap.Mivel megbeszéltük,h ki mit dolgozik-tanul,hobbi,stb,ki lehett számolni,h mennyit ülHET a gép előtt,és abból mennyit beszélget velem..

Van-e türelme egész mondatokat írni,hosszan,van-e türelme válaszolni bonyolultabb kérdésekre,és hogy ő kérdez-e,és miket.

Szerintem ebből már egészen jól lehet látni,h mi a hézag.

Kisugárzás:) hát az volt a kisugárzásom főleg,hogy voltak közös témák,és sok mindenről tudok beszélgetni,és ha vki érdekel,nem sajnálom rá az energiát-persze közben odafigyelve nagyon,h van-e megfelelő mértékű viszonzás.

548. Miss Angel (válaszként erre: 537. - 74f8c12b8e)
2012. nov. 12. 20:26
Akkor benned biztosan van valami plusz,valami olyan kisugárzás pl ami bennem nincs.Én többet nem tudok magamból kihozni,semmilyen formában,ha így nem kellek,akkor ámen.Kedves és normális vagyok mindenkivel,aki velem is az+megvan az előnyös külső is és ehhez természetes viselkedés társul!hát ha ez nem elég én nem tudok többet "adni".......
547. Miss Angel (válaszként erre: 537. - 74f8c12b8e)
2012. nov. 12. 20:16
köszi:)
546. 1dc16653d6 (válaszként erre: 545. - 1dc16653d6)
2012. nov. 12. 16:55
elírtad=leírtad
545. 1dc16653d6 (válaszként erre: 542. - 7796ae808e)
2012. nov. 12. 16:55
Húú,ez tök jó,ahogy elírtad.Milyen igaz:(
544. 74f8c12b8e (válaszként erre: 540. - 7796ae808e)
2012. nov. 12. 16:41
Már úgy érted,hogy a szó nélkül eltűnés jobb? Lehet,hogy a beletaposásnál jobb.A normális elköszönésnél nem.
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2023, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook