Szerintetek mi lehet az oka annak, ha egy nőtől a pasik tartósan CSAK szexet akarnak és nem kapcsolatot? (beszélgetés)
Ez nem ebbe a topikba tartozik,de szerintem te nem emiatt állsz kívül a szövedéken,,hanem mert olyan nőt keresel,aki nem akar házasodni és/vagy gyereket.Ez neked a fő nehezítő tényező szerintem,a többi csak utána jön.
És reped,ja,csúnyán. A párom meséli,hogy milyen sok ffi munkatársának nincs párkapcsolata,vagy ha van,az mennyire "alul választott".Vagyis nem az elképzelései szerint.
Nem lesz ez jó így.Nem tudom,nem írta-e még meg vki ezt a sci-fit,ami ebből ki fog alakulni,ahogy a nők és a férfiak többsége manapság van egymás körül.
Hát igen.
De ezt sajnos nem lehet,így valahogy ebbe "kell" beilleszkedni - először a nőknak,hogy szépítkeznek,és megpróbálnak érvényesülni,utána meg a férfiaknak,hogy a kiszépítkezett nők meg hasonlóan "magára adó" vagy legalább gazdag(aki a szépítkezést,a szépségfenntartást finanszírozni tudja)férfit keresnek.
nna :D
mondjad,konkrétan mik a szimptómáim :),mitől beteg ez?
ÁÁ..dehogy:) itt többféle adottságból tevődik ösze az egész,amihez érdemes viszonítani,és megtalálni az emberneka helyét,és abból a körből választani.
Az biztos,hogy a "szépség" elég az érvényesüléshez:de ezt a férfiak szabályozták be ilyenre,hogy egy szép nőnek mindent automatikusan megadnak.Nem minden férfi személy szerint,,természetesen,hanem a férfitársadalom.
TalálHATSZ,ha igényed van rá.Egy hozzád hasonló"kategóriájú" emberrel sokkal könynebb harmóniában élni,jobb rá az esély.
Ez nem azt jelenti,hogy az okosabbak,meg a szebbek boldogabbak.Ha egy kevésbé eszes,és átlagos külsejű ember talál egy ,"kategóriában" magához illő párt,annak ugyanannyi esélye van a boldogságra,mintha a pár mind2 tagja okos,és gazdag pl.
A boldogság ettől független:vannak,akik úgysem tudnak boldogok lenni,ha minden az övék,mert belőlük hiányzik valami.
Tapasztalatom szerint,ha vki jelentősen alatta van a párjának külsőre,v.észben,v.anyagilag,akkor ez rengeteg konfliktusnak,féltékenykedésnek táptalaja.
Hagyjátok már ezt a kategorizálást! :)))
Igen, sok mindent megkaphatok... mert képes vagyok kinyújtani a kezem, és szóra nyitni a szám. :)))
A végén teljesen igazad van:ha az ember tudná,hová tartozik,és ott számíthatna megfelelő megbecsülésre,abban a kategóriában,akkor sokkal több boldog ember lenne.
nem olyan pontos kategóriák ezek,persze:)és szerintem feljebb lehet kerülni,ha az ember műveli,fejleszti magát,mindenét.Neked erre nincs szükséged,ezek szerint:)
Te az a kategória vagy,aki bármit megkaphat,amit szeretne. -ezek szerint.
Ő egyrészt kivétel,másrész ő maga egy kategória:)
neki sokkal több van 2-3 alapértékből,ami ellensúlyozza a pl. külsőbeli hiányosságokat
Igen,a másik hsz-emben írtam,hogy az is nagyon fontos,cagyis talána legfontosabb,hogy hány olyan férfi"lebzsel" az ember körül,akit ő is szívesen tudna maga mellett így első blikkre.a többi persze később derül ki.
Azért szerintem vannak alapértékek,amitől egy nő kapós,hosszú távú célokra.
...és pontosan milyen is az a nő, akit több férfi látna maga mellett? :)))
Ez szerintem badarság...bocs. :) Mindenkit több férfi látna szívesen párjának, csak nem biztos, hogy pont azok, akiket a nők is párjuknak látnának (és ez fordítva is igaz)... mert abból csak kevés van, és nagyon nem lehet tudni, hogy miért éppen ők azok. :) Nem hiszek a kémiában! :))
Akkor tovább bonyolítom:D
mindenki el tudja dönteni magáról,hogy van-e iránta érdeklődés a másik nem részéről,azt is,hogy ez mekkora,és azt is,hogy az érdeklődők mekkora része olyan,akivel ő is szívesen kezdene.Ha ezek a számok kicsik,és az ember tudja magáról,hogy nem véletlenül nincs iránta nagy érdeklődés,akkor hamarabb,fiatalon megházasodik,akár az első jelentkezővel,mert biztosra akar menni,hogy családja legyen.nem mer tovább várni,válogatni.
Most szólok:nem azt írtam,hogy mindenki,aki hamar házasodott,az ilyen okból tette,mert nem kellett volna másnak! de azt hiszem,ez elég gyakori.
Szerintem benne van ebben a megszerezni-megtartani problémakör.
Az ember,ha észnél van,akkor kb tudja,hogy ki-mi az a színvonal,akit meg tud tartani maga mellett.de alegtöbben ettől magasabbra szeretnének nyújtózkodni,de ha összejön is 1-2 alkalom,már tudják,hogy a másik nem fog mellettük kitartani,mert unatkozni fog pl.
és ez több szinten is lehetséges,ez a különbség 2 ember között.
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Homlokomra van írva, hogy dugjatok meg? Miért nem akarnak a férfiak kapcsolatot.
- Egy szexkapcsolat esetében mitől lehet az, hogy a férfi nem kéri az orális szexet?
- 24 éves nő nagyon tetszik egy 50 éves elvált férfinak - van barátnője, állítólag vége felé a kapcsolat.. Ettől függetlenül csak szexet akar?
- Mennyire lenne értelme belekezdeni egy kapcsolatba, ha látom, hogy talán csak szexet akar?
- Búcsúszexet miért akarnak a férfiak?