Szerintetek 2 vetélés után és 3 egészséges gyerek mellett normális dolog-e baba után vágyni? Lehet -e segíteni a terhesség megtartását? (tudásbázis)
Ez teljesen normális dolog.
Az hogy vállalsz-e mégegyet,én csak jó tanácsként mondom,alapos vizsgálat után dönts.
És elötte nem árt ha vitaminokkal belövöd magad.
Állítólag van egy csoda szer ami a beágyazódást is segíti,plusz a vetélés ellen is jó.
A neve ovaria comp,a neten meg lehet rendelni.2700ft körül van.
Persze ha az ember hisz a gyógynövényes dolgokban,én hiszek.
Szia!
Én nagyon is gyerekpárti vagyok, én azt hiszem belevágnék. Nekem is két vetélésem volt,igaz még csak egy gyermekem van, most dolgozunk a következőn, de ha az anyagiak engedik és az egészségem is olyan lesz 3-4 gyereket szeretnék.
Hajrá!
SZia
Az én véleményem ,ha már van 3 egézszéges gyereked ,és 2 veszitésed volt ,jobb ha megmaradsz a hárommal...
Biztosan lehetne segiteni a terhesség megmaradásán ,de mindig ott van az a kérdés ,kitudja megmarad-e?És nem lehet nyugodtan kihordani...
De végül is a te döntésed ,és ha nagyon kell a negyedik baba hát én csak sok sikert tudok ,és minden jót kivánni....
További ajánlott fórumok:
- Vérzés terhesség alatt, de egészségesen megszületett! Pozitív történetek gyüjtése
- Duphaston a terhesség megtartására
- Meddig mész el, hogy megtartsd a terhességed, ha már úgy érzed a saját egészséged veszélyben van?
- Volt már valakinek méhszáj varrás terhesség megtartás miatt?
- Beteg volt a kisbabám, meg kellett szakítani a terhességet... és utána az élet! Lehet még egészséges, problémamentes terhességem, gyermekem?
- A terhesség alatti stressz kihat-e a baba egészségére?