Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Szerintetek 2 vetélés után és 3 egészséges gyerek mellett normális dolog-e baba után vágyni? Lehet -e segíteni a terhesség megtartását? fórum

Szerintetek 2 vetélés után és 3 egészséges gyerek mellett normális dolog-e baba után vágyni? Lehet -e segíteni a terhesség megtartását? (tudásbázis kérdés)


1 2 3 4 5 6 7 8 9
2008. szept. 11. 21:15

Ja értelek! Mármint az elköttetésre értem. Azt hiszem, igazad van. Bár én is akartam a 3. után, mégse tettem meg. Aztán volt egy fellángolás a 4. gyerek után, és milyen furcsa, én nyitottam ezt a fórumot, mégis valahogy megváltozott bennem ez a gyerekkérdés:( A férjem nagyon akarja, viszont én egyenlőre nem szeretnék. De elköttetni még nem köttetem magam. Lehet később meggondolom:)


Jajj, ismerem az érzést, mikor a saját gyerekednek nem tudsz segíteni. Milyen szörnyű is sírni hallani őket:(

Egyszer Vikivel volt ilyen. Akkor kórházba került, mert állával felakadt egy kerítésre. És mikor a sebet átmosták, én nem lehettem benn, az ő sírásától meg zengett a folyosó.:(


Már megint fogytam egyébként (szerintem a cigi az oka), most 54 kg vagyok. fél éve 68 kg voltam. Akkor XL-es ruhák kellettek, most meg lassan S-esek:) Ez jó, de már megállhatna ez a fogyási roham.

Na pusza, majd jelentkezem még

Gabi

2008. szept. 11. 19:21

Szia!!


Hát elköttetem magam, hogy ne legyek terhes.:) (50 ezer ft) De hát muszály lesz mert nem akarok terhes lenni többet.

Ricskom most csak 20 dekát hizott igy elküldte a doki vizsgálatra (vér, vizelet) Nagyon rossz volt nézni mikor vették le a vérét mert nagyon nagyon sirt, és a növérke nem engedte hogy közbe nyugtassam. Vele együtt sirtam én is... még most is könny szökik a szemembe ha arra a keserves sirására gondolok. Olyan rossz volt.

Na majd irok még

Pusz

2008. szept. 7. 14:17

Szió!


Milyen mütéted lesz? A fogdolog ismerös, nekem is sok csináltatva van:(


Látom azért a te férjed is kényeztet. Engem is meglepett egy vacsival, csak úgy. Kaptam 7 szál vörös rózsát is, és tényleg szép helyen voltunk. Vacsi után sétáltunk egy jót és beszélgettünk. Igenis kellenek az ilyen alkamak, amikor gyerekek nélkül csak mi ketten vagyunk. Legközelebb még szobát is kiveszünk majd:)


Nálunk most nagyban folyik az udvar rendezés. Hozzattunk feketefölkdet, és töltjük fel az udvart.

Megkaptuk a használatbavételinket is, így holnap megyek a bankba a maradék pénzért:)

Pusza majd írok még:*

2008. aug. 31. 22:16

Szia!!


bocsi hogy rég nem irtam:)

Amugy engemis érdekel hogy gogy nézek ki de minden szrtöl félek és amig szpotatok addig nem is akarok semmit kiprobálni...Na meg most másra kell a pénz..

November vagy december elején mütét, közbe meg csináltatom a fogam is ami nem kis lé lesz (130 ezer) de közbe remélem hogy az alatt is megy le valami rolam mert nem fogok tudni enni.....


A házassági évfordulonkra kaptam egy uj telot:) ami megint nemegy olcsoság.. na meg közbe kocsit is akarunk ugyhogy most osztunk szorzunk :)

De nem bánom mert megéri:))

A gyerekek jol vannak Ricskom eszik iszik rendesen és még mindig ugyanolyan jo mint eddig:))

Na és holnaptol suli igy lesz egy kis nyugalom délelöttönként:))

na majd irok még:))

pusz Csilla

2008. aug. 20. 12:14

Szióka!


Engem mindig is érdekelt hogy néztem ki. És most határozottan élvezem, hogy megnéznek akárhová is megyek, és dicsérik az alakomat.


A picid meg bizti szomjas volt ebben a nagy melegben:) Most már változik az igénye biztos. Ne sajnáld, hisz fejlődik:)


Sajnálom ezt a fránya mensit. Tudod nekem nem szokott fájni, viszont a peteéréskor bepótolja. Tegnap is volt, és rettenetesen fájt a jobb petefészkem, hasamalja:(

Na nem vagyok büszke magamra. Mostanában annyi volt az ideg, hogy nem bírtam, és 7 évnyi cigiszünet után 2 napja rágyújtottam. Azóta ismét cigizek:( De jobb az idegrenszerem, bár lelkiismeretfurim van miatta. Mert azért sokba kerül, és sajnálom, hogy elveszem a gyerekektől a pénzt:(


Na jövök még, pusza nektek Gabi

241. b4fbf8b286 (válaszként erre: 240. - Kobagabi)
2008. aug. 20. 08:16

Szia


Mondjuk nem nagyon érdekel hány kilo felesleg van rajtam, bár jo lenne leadni de ha nem megy akkor ott marad:)

Most kaptam egy szauna övet állitolag leégeti a zsirfelesleget. Kiváncsi vagyok nekem használ e.

Most nagyon szarul vagyok ..most jött meg a szülés ota elöször és nagyon görcsöl a hasam.

Valamelyi este Ricskom kitett magáért nagyon sirt majdnem egész éjjel.

Már nem tudtam mit csinálni vele igy megitattam. Eddig nem ivott semmit az anyatejen kivül.

Mivel elkeztem a gyümölcsöt nála igy a szervezetem igy reagált rá hogy megjött. Gondolom igy kevesebb anyatej is elég neki.

Nagyon jól fejlödik már 5,6 kg.

Na majd még irok

Pusz Csilla

2008. aug. 16. 14:35

Hogy hogyan csináltam a 15 kg minuszt? Hát építkeztem:) Sokszor enni se ettem, az ideg miatt. És egyébként is ilyen alkat vagyok. Ha meg egyszer lefogyok, akkor egy deka se jön vissza, akármennyit is eszem:) Remélem azért mostmár megállok. Így vagyok pont jó.

Neked is lemegy majd, pár kiló hidd el. De még te most szültél, így ne várj csodákat. Szülés után én is 2 évig voltam 70 kg:( Utána meg hirtelen 1 hó alatt ledobtam a 15 kg-ot.


Tölem is kérdezték, sportolok-e valamit, de semmi. Bár 3 gyereknél a mindennapok túlélése elég sporttal jár:) Jó lenne korizni nekem is, de még korim sincs. Na meg egyedül? Bár a lányomnak van, lehetne vele.

Na pusza, jövök még:)

239. b4fbf8b286 (válaszként erre: 238. - Kobagabi)
2008. aug. 15. 19:34

hu a -15kg nekem is jo lenne:) hogy csináltad?? Le kéne fogynom nekem is de nem nagyon akar menni...Van valmi ötleted hogy szabaduljak meg a zsirtol??

Most nem tudok korizni se mert tegnap sikerült esnem egy nagyot és most fáj a térdem..mig nem mgyogyul meg addig a korizás kilöve mert menni is alig tudok nemhogy korizni..

De azért a gyerekeket leviszem...

na majd irok még..

Pusz

238. kobagabi (válaszként erre: 236. - B4fbf8b286)
2008. aug. 15. 18:53

Köszi szépen, szenvedtünk is érte eleget, de megérte:)


Gratulálok a kis jövevénynek:)


Lassan haladunk tovább, most csináljuk a kerítést még, és kész egyenlöre:) Elég is volt. Mert anyagilag KO-n vagyunk.

A munkahely is szörnyü most, szinte naponta kell változtatnom a dolgozók beosztásán. Mindig közbejön valami.

Rólam meg azt mondják egyre csinosabb vagyok, mert ugye fogytam kb. 15 kg-ot. Most 55 kg vagyok, 70 voltam még tavaly decemberben. Élvezem, mert a ruhák is jobban állnak rajtam így, és ezt sokan észreveszik, dicsérnek. Csak a hasam csúnya picit ráncos, jó lenne megmüttetni, de nincs miböl:(

Most megyek tv-zni, majd jelentkezem még:) Pusza Gabi

237. b4fbf8b286 (válaszként erre: 236. - B4fbf8b286)
2008. aug. 13. 13:22

Na tegnap meglett a baba 2800 gramm és 52 cm. Kislány lett és Ramona lett a neve.:)) Anya is és a baba is jól vannak:)

Pusz

236. b4fbf8b286 (válaszként erre: 235. - Kobagabi)
2008. aug. 12. 07:12

Hát nagyon jó lett:)) Gratula hozzá:)

Egyszer talán nekem is lesz ilyen...de jo lenne már ott tartani..


Sogornöm ma fog szülni, pontosabban császározzák. Kiváncsi leszek hogy fogja birni....Be akartam menni a szülésére de sajna nem lehet:)

Na majd irok még...

2008. aug. 8. 13:47

Csak egy gyors bekukk. Tettem fel képeket az adatlapomra a házról. Kukk meg. Még van több is, de a hely kevés:(

Jövök még.

234. b4fbf8b286 (válaszként erre: 233. - Kobagabi)
2008. aug. 8. 08:44

Ricsike már lassan 3 honapos lesz . Amugy nem fiatal hozzá LILI is 2 honaposan kezdett fogzani(ezt a doki mondta akkor) nem azt jelenti ez hogy napok alatt jön ki a foga csak azthogy elkezdödik és egyszer csak áttöri az inyét a foga. Ez még jopár hét lesz..

Na megyek takaritani:))

2008. aug. 7. 21:04

Szió!

Jajj látom, ti is próbáltok megszabadulni a kölcsönöktől. Hát valahogy mi is így vagyunk. Már lassan csak az új lakás törlesztése marad. Hál istennek. És mi is szembesültünk 1-2 ilyennel, amit írsz, hogy az előtörlesztés, ill. teljes kifizetés miatt 35.000.-Ft-ot kellett volna fizetni. Mi azt tettük, hogy félretettük rá a pénzt, és onnan törlesztjük havonta. Még van egy nagy fizetnivalónk, amit most akarunk kifizetni októberben, az kb. 900.000.-Ft. Annyit meghagyunk a ház árából, és ennyi:) Már nincs is nagyon több, de legalább befejeztük a lakást:)

Most megyek fürdeni, Ricsike nem fiatal még a fogzáshoz? Mennyi idős már?

Pénzt költeni meg én is szeretek, csak legyen miből:)

Jövök még

2008. aug. 7. 05:30

Na hát tegnap jó napunk volt. Felhivtam a szervizt akorik miatt, azt mondták nem tudják megcsinálni igy vissza kapjuk a pénzünket és az a pénz is megjött amire már hetek ota várunk. Így tegnap vettünk vadi uj korikat ugyhogy mátol mehetünk gurulni:)Ma meg költeni:)) reggel a postán kezdek és megszabadulok az összes csekktől:)Igí ki van nullázva a kölcsönünk és az áuhitelünk. Ki akartul a laptopot is nullázni erre tegnap egy olyan levelet kaptunk a banktol ha elöbb akarjuk kifizetni a tartozást akkor valami dijjat kell fizetni ami 35 ezer plusz költség.Ezt nem tudom hogy gondolják de ha nekik igy akkor én tuti nem fizetem ki hamarabb.

Riki végül is tegnap haza ment Lilikém is menni akart az apjához, igy ö is ment.

Nekünk a suliketdés nem nagy dolog már csak a füzetek kellenek és akkor az is meg van...

Jövöhéten a Ricskomat kell vinnem oltásra kiváncsi vagyok mennyit hizott és nőt, valoszinüleg beindult a fogzása mert csak ugy bugyog a nyál a szájábol:)

Na majd még jelentkezem:)

Csilla

2008. aug. 6. 21:42

Úgy látom nálatok is zajlik az élet rendesen:)

Nálunk ugyanez:) Rohanás ezerrel. Ha nem dolgozom, akkor is van mit tewnni. A ház nyeli a pénzt, meg az intéznivaló is sok még (lakcímbejelentések, órák, víz, gáz...stb)


A nyarat én is soknak éreztem. Főleg úgy hogy költöztünk. Az sok volt. De már nekem is ovi, bölcsi van a gyerekeknek. Egyedül a lányom van itthon az apjával. A férjem táppénzen van szeptember 1-ig. Szívével van valami, kivizsgálásra jár:(

Na puszillak titeket, jelentkezem, amint tudok.


Ja iskolakezdés: jó húzós dolog. Én is félek tőle:( Bár nekem még csak 1-et kell iskolázni. A lányom 6. osztályba megy. El sem hiszem:)

2008. aug. 6. 07:22

Nálunk is minden ok bár már soknak érzem a nyarat:) Eléggé rosszak ezek a kölykök, főleg Öcsi(2,5 éves) Ráadásul a hét elején belázasodott igy bölcsibe se tudom vinni. Riki most haza akar menni mert már rég látta az apját. Szegény csak azt nem nagyon akarja megérteni vagy észrevenni hogy az apját nem is nagyon érdekli mert egy telefont se emel rá hogy megkérdezze mi van vele.

A korizást most egy kicsit abba hagytuk mert vissza kellett vinnem 2 korit , sajna eltörtek és most csinálják.

Még a zsénk se jött meg pedig jo lenne iskola kezdés elött ha megjönne.


Robika 19 én megy debrecenbe a virágkarneválra fellépni.

Na egyenlöre ennyi majd irok még

Pusz Csilla

2008. aug. 2. 21:32

Na itt vagyok megint!


Még mindig fáradtan, de már egyre jobban látom a végét:)

Ma is fúrtunk-faragtunk, próbálunk mindennek helyet találni. Egyre szebbek leszünk. Egyenlőre még el sem tudom hinni, hogy mindez a miénk. Bár nem is a miénk, mert a banké 20 évig:( Csak a berendezés a miénk. Az se semmi.

Amúgy minden oksi. Hétfőtől már dolgozom sajna. Elég nehéz lesz, mert csak nappalra járhatok:( Így állandóan, még hétvégén is mehetek.


A gyerekek jól vannak, élvezik a házat:)

Majd jelentkezem még:) Most lépek fagyizni:)

228. b4fbf8b286 (válaszként erre: 227. - Kobagabi)
2008. aug. 1. 07:34

Szióka!!


Örülök neki hogy ez hamar ment:)Nálunk még lakásugyben semmi változás de majd egyszer...

Ma is megyünk a gyerekekkel strandolni ugyhogy most lépek is mert szendvicset kell gyártanom:)

PUsz


Csilla

2008. júl. 30. 22:18

Na szia Csilla!

Gyorsabban szerelték be ezt a netet, mint gondoltam volna. Itt is vagyok, és már az új házból jelentkezem.:)

Minden szép, és jó, csak hulla vagyok. Majd webkamerán megmutizom egyszer:)

Most lépek, de jövök még.)

2008. júl. 27. 19:52
oks ha tudsz akkor majd irj addig is pusz:)
2008. júl. 24. 20:22

Csilla!


Holnaptól nem lesz netem, viszik át az új házba. Kb. 1-2 hét szerintem. Majd utána jövök. Már az új házból:)

2008. júl. 19. 18:15

Pusza neked!


Ez a görkorizás tök jó ötlet. Nekem is a fejemben van, hogy kellene. De én is jó sokat bénáznék. De egyszer csak megtanulnék, nem?

Te is gyakorolj szépen, menni fog az:)


Jajj de nő ez a gyerek!!! Lassan már megduplázza a súlyát:)


Hát ezerrel készül a ház. Kívülről már csak a terasz fele van hátra, és fugázás:) Kedden jön az építésügy átadás miatt. Holnap a vizes befejezi a wc-k beszerelését, és a mosdókét. Zuhanykabin kész:) Függönykarnizsokat is fel kell rakni, meg még néhol hiányzik a függöny, azt is venni kell.

Még egy szobát kell szegélyezni, és kész. Jövőhét pénteken szerelik át a netet, utána egy darabig nem jövök. Remélem nem több 1 hétnél. Csütörtökre megrendelve a költöztető autó:) Bútorokat átvisszük. Holnap a hintaágy kerti bútor, hintaállvány megy át. Ha kész lesz, akkor fényképeket rakok majd fel. Várom nagyon.

Puszi, majd írok még:)

2008. júl. 18. 08:31

Szia Gabi!!


Hát multkor irtam ide de valamiért nem mentette el. Na meg a netem is szaraxik, állandoan ledob. Sajnálom hogy ilyen dolgok történnek meg veletek.Mi jól vagyunk Ricsike már tul van az elsö oltáson (meg se nyikkant) hizik remdesen. Most 5190g és 60 cm. Strandon is voltunk már a gyerekekkel jól is érezték magukat. Riki egyre többet akar hozzám jönni most is itt van velünk. Elkezdtünk sportolni görkorizunk, hát azt látni kéne mit bénázunk vele. A gyerekek hülyére nevetik magukat rajtunk:) Probálom leadni a hasamat de nem nagyon akar menni. Na de majd egyszer:)

Na gyors és zökkenömentes költözést:)

Pusz Csilla

2008. júl. 12. 20:37

Na írok gyorsan pár sort, de nagyon fáradt vagyok, így sietek mosdani aludni:(


Szóval sajna tragédia történt az építkezésen a kőművesünk szívinfarktust kapott, és azonnal meghalt. Doki, rohammentő kinn volt, de nem lehetett sajna megmenteni:(


De ugye haladni kell tovább a házzal. Készül szépen, már csak a teraszok vannak hátra lassan:)

Hétfőn még menni kell egy beszerzőkörútra, az utolsó dolgokat megvenni, és beszerelni. Jövőhéten készen vagyunk, és akkor költözééééés!:)


Na most megyek fürikézni, és csucsu:)

221. b4fbf8b286 (válaszként erre: 220. - Kobagabi)
2008. júl. 5. 21:18

Gyorsan irok mert altatnom kell...Nem fözök mert holnap strandolás lesz ig yhideg kaja lesz a koszt:)Ma meg anyosnál voltunk igy ott kajáltunk:)

Amugy ha mégse lesz jó idö akkor bolonyai spagettit csinálnák. A család egyik nagy kedvence.

Na pusz majd irok:)

Csilla

2008. júl. 4. 22:24

Már elolvastam a naplódat annakidején, ezt bizti elfelejtettem. De arra emlékszem, még sírtam is rajta:( Nagyon szívbemarkoló:(


Ma berakták a garázskaput, hétfőn indul a nagy belsőtér készítési dömping:) Már dobozolok, de olyan sok van még hátra. Az egész életünket arrébb kell vinni. Kicsit rossz érzés. Szerettünk itt lakni. Amott nincs nagyon senki a hugomékon kívül. Na de mi akartuk, azért az új szebb, jobb. Meg kell szokni majd:)


Lányom ma jött meg a táborból. Teljesen kimerült.

Hamar aludni is ment. Holnap mi jót főzöl? Sokszor nem tudok mit kitalálni!


Most lépek fürdeni, pusza

219. b4fbf8b286 (válaszként erre: 218. - Kobagabi)
2008. jún. 30. 14:08

Hát igen...Riki nincs velünk mert mikor különmentünk az apjával elfeleztük a gyerekeket. Lili meg Riki édestestvérek a többiek meg csak féltesok. Az ok hogy miért döntöttem igy azt hiszem leirtam a naploba ha van kedved és idöd ovasd el. most én is eszek valamit mert éhen vagyok halva.

Pusz Csilla

218. kobagabi (válaszként erre: 217. - B4fbf8b286)
2008. jún. 30. 12:48

Szia!

Most kicsit meglepődtem, hogy a Riki nem lakik veletek! Ezt nem tudtam. Azt hittem 6 gyerek mind ott van veletek. A Riki a legnagyobb?


Én sem szeretem ha azért csinál esetleg valamit a gyerek, mert jutalmat (játékot, pénzt) kap érte.

Kapjon azért mert megérdemli, de ne csak úgy, mert a szeretetére pályázik.

A lányomnak most bringát ígértem a biziért, így azt meg is fogja kapni:)


Ma ment táborba, remélem jó idő lesz rájuk, mert itt elég gázos az idő. Hol esik, hol süt a nap.


Na megjött a ház ára. 14-kor megyünk a bankba:)

Remélem a költözés is hamar lezajlik.


Most sietek enni, mert még nem ettem:(

Pusza

217. b4fbf8b286 (válaszként erre: 216. - Kobagabi)
2008. jún. 30. 07:07

Szia!!


Mi ebbe a honappba jól kiköltekeztünk (fotelágy szönyeg ruhák stb)részben ezért nem maradt pénz. Na de jól meg vagyok amugy is az ajándék miatt löve Rikinél mert elég értelmes gyerek de az mellet játékos is és nem igazán van olyan játék ami leköti a ps és az x-box kivételével. Amikor megkérdeztem mit szeretne akkor vagy ezeket vagy legot mondott. Hát azt mondtam neki hogy a ps x-box kilöve (mert nekünk nincs) és arra nem veszek játéklemezt hogy elvigye az apjáhozmert ott van neki ilyen játéka. A lego meg azért van kilöve mert itt és és az apjánál is van kissebb gyerek aki esetleg lenyeli a lego darabjait. Igy jobbnak láttam ha azt mondom hogy együtt elmegyeünk egy játékboltba és vállaszt olyat ami jó neki. Igen ám de tegnap este rámcsörgött hogy megy a nagyannyához vidékre egy vagy két hétre. És csak utánna megyünk játékot venni. Persze az apja most is kitett magáért mert telefont vett neki, mindig ezt csinálja megveszi a gyerek szeretetét. Na mindegy ez van. Igy legalább el tudom érni és tudni fogom hogy mi van vele ott lent a puszába.


Sajnos ilyenkor ha a lány is ott van akkor még csak beszélni se akar velem pedig nagyon hiányzik ugyhogy amikor haza jön lesz vele bajom.

Azért legalább az jó érzés hogy Riki már követeli az apjátol hogy mindenröl szoljon nekem és asszem ha itt is lenne neki x-box meg ps már rég haza jött volna végleg. Gondoltam már arra hogy veszek egyett én is de én nem vagyok olyan hogy a gyerek szeretetét egy játékhoz mérjem. Nem tudnék nyugottan aludni. Kivárom inkább mig a gyerek magátol jön haza és nem a játék miatt. Szerintem ha már sikerül a lakást is lecserélni akkor Riki is többször jön és bizom benne hogy haza is akar költözni örökre.

Na majd irok még

Puszi

Csilla

1 2 3 4 5 6 7 8 9

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook