Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!) (beszélgetés)
Héli0!
Igen, valószínű, hogy az rettentette meg őt, hogy látta rajtam ,meg mondtam is neki, hogy ez engem mennyire zavar. és ez azért zavar, mert már többet érzek iránta, mint kellene ebben a helyzetben. És ebből előbb-utóbb baj lehet. Viszont én biztosítottam őt arról, hogy soha de soha nem fogok neki keresztbe tenni, és sosem fogom őt lejáratni, és nem engedem és nem hagyom, hogy a dolog kitudódjon. Teljss a diszkréció részemről, bármi is történjen. Pont azért, mert szeretem. Hát, majd holnap, hétfőn kiderül, ő hogy gondolja.. Mindenesetre nem akarok kiszállni még, nekem igy jó, és neki is. Majd megoldjuk a dolgot szerintem. Holnap kiderül.
És mindezt úgy, hogy közben átvertek valakit.
Az élet egyenlít. Ez van. Akár tetszik, akár nem.
Bár látom a szeretők csak nyafogni szeretnek, magukba nézni nem igazán.
"Hazugság és csalás. . Minden apos dolgok ma az életünkben. nem tudtad?? Hol élsz Te??"
Ezt írtad.
Ja és annak válaszolok, akinek akarok. Bocsi.
Vagy nem olastad amit irtam, vagy mást olvastál. EGY SZÓVAL SEM IRTAM HOGY EZ A TERMÉSZETES!! Ezt te irtad, és megpróbálod úgy előadni, mintha én irtam volna. Érdekes hozzáállás.
A topik címe pedig a következő:
SZERETŐK EGYMÁS KÖZT, CSAK OLYANOKNAK, AKIK NEM ÍTÉLIK EL A SZERETŐKET!!
Te direkt itt provokálod az embereket. Kérlek, nekem ne válaszolj. Köszönöm!
Szerintem hagyjátok a hazúgságra épült kapcsolatokat.
Ha nem, azt fogjátok kapni, amit érdemeltek.
Boldogtalan életet.
De csak ennyi a bajuk? Találkoztak vele és nem tett rájuk jó benyomást?
Elvileg nem velük kell foglalkoznod, de érdekes, hogy mi bajuk lehet vele.
Látod ez a baj, hogy ez számodra természetes. Emiatt szenvedsz.
Számomra nem természetes.
Az élet olyan, amilyenné tesszük. De látom ügyesen hárítod a felelősségedet. :O)
Hát érdekes helyzet, mert reflexből mindenki azt mondaná, hogy azt kell választanod, akit te szeretnél.
Viszont érdekes kérdés, hogy miért érzik, hogy nem hozzádvaló?
Az a tapsztalatom, hogy ha az egész család ellene van a párunknak, akkor lehet,hogy tébyleg van ott valami, amit ők éreznek, de mi meg elfogultak vagyunk.
Szóval mi a bajuk vele?
Hát nem fog tetszeni, amit mondok.
Defektes pasival kezdtél egy defektes kapcsolatot.
Én sok minden jóban nem reménykednék.
Lehet, hogy nem fogod elveszíteni, de hogy sok örömöd nem lesz benne, az tuti.
A kapcsolatotok energiahiányos, amire egyikőtök sem lehet büszke. Hazugságra és csalásra épül.
Egyikőtök sem lehet büszke magára. Így milyen kapcsolatra lehet számítani? Te felnézel rá, mert ilyen ügyesen csalta párját? Ő felnéz rád, mert belementél egy ilyen kapcsolatba?
Hát ezért nem egy nagy szám a dolog.
Szerintem kezd új életet. Gondold át, hogy miért hibáztál és ő miért hibázott. Hogyan kellene tisztán élni és kezd tiszta életet.
Ha szeretnél boldog lenni.
Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Remélem, jó helyen vagyok.
Szóval: 5 hónapja vagyok a barátommal, aki nős, és még az elején megbeszéltük, hogy ez igy mindkettőnknek jó, ő nem válik, nekem meg nem kell több, ez igy nekem elég és nem akarok sem többet sem mást. (Tényleg igy van)
De én már kicsit többet érzek, és nagyon rosszul esik nekem, hogy a felesége mindig hivogatja, amikro eszébe jut, vagy éppen valami hasfájása van, bármi. És pont akkor, mikor mi együtt vagyunk.. úgy. Ő látja rajtam hogy ez nekem milyen rosszul esik, és már neki is bűntudata van, felém is, és a nő felé is, azt hiszem. Félek, hogy vége lesz, de ezt nem akarom. Szerintetek mit tehetek ebben a helyzetben, hogy ne veszitsem el őt, és megmaradjon a kapcsolatunk?
Tudom, türelmesnek kell lennem és megértőnek, meg toleránsnak. Igyekszem ezt tenni.
Na ez tök jó. Már meg sem kell szólalnom. Más leírja, amit írnék. Tök jó :O)))
ildi. Nyugi. Senkinek sem habostorta. Azért élünk, hogy a katyvaszokat addig kavargassuk, amíg valami kijön belőlük. :O)
További ajánlott fórumok:
- Konfliktusrendező fórum - avagy beszéljük meg ITT!
- Celeb vagyok, ments ki innen! 2014- Beszéljük meg!
- Napi dolgok - beszéljük ki
- Kibeszélnéd a problémáid, társaságra vágysz vagy egyszerűen csak unatkozol? Gyere, beszélgessünk. :)
- Otthon sütöd a kenyered? Te hogyan csinálod, beszéljük meg!
- Huszonévesek gyertek beszélgessünk, ismerkedjünk, beszéljük meg a problémáinkat