Szepesi Nikolett botránykönyve már megjelenéskor toplistás. Mi a te véleményed a témáról, a lányról? (beszélgetés)
Nos velem egyszer sem...
Így máris érdekes:)
Igen komolyan kell imádkoznia majd, nehogy a gyereke kezébe kerüljön a könyve!
Lehet, hogy idővel feledésbe merül Szepesi neve is, az eredményeire máris kevesen emlékeznek. Csak sokakban benne marad a kérdés, hogy tényleg ilyenek?
Azonkívül a lányom kacérkodik az országúti biciklizés gondolatával. Most akkor mi legyen majd? Engedjem, mert nem igaz a könyv tartalma? Vagy nem úgy igaz? Vagy csak fantazmagória? Mindenütt ez van? Vagy nem?
Közben az jutott eszembe, hogy sok szülő kérezheti ezeket magától és másoktól. Ha mindenki elhiszi, akkor nagy bajban lesz a magyar élsport! Mert nem lesz sportoló!
Érdekes amit mondasz, nekem ez eszembe sem jutott. Az igen, hogy remélhetőleg ez jó tanulság lesz nagyjainknak, eztán meggondolják, milyen kalamárisba mártogatják a pennájukat :)
Azt gondolom, a zaklatási ügyet mélyen elnyomja az, hogy ki, mikor, hányszor húzta meg. Ha jól értettem Gyárfás Tamás nyilatozatát, jó, jó, persze majd foglalkoznak ezzel az üggyel is, de most vannak fontosabbak is :/
A szenzáció előbb-utóbb elül, Molnár Anikó is kiteregette hogy mikor, kivel, de arra sem emlékszik már szerintem az érintetteken és környezetükön kívül senki, hogy ki szerepelt a könyvben.
Arra azért kíváncsi lennék, pár év múlva maga Niki mit gondol majd, érdemes volt megírnia?
Szerintem lényegtelen, hogy kiféle, miféle és kefél-e Szepesi...
Ahogyan Gábor Zsazsa (96 éves!) mondta:
„Nem az a fontos, hogy igaz legyen, csak beszéljenek rólam.”
Akár igaz az, amit leírt a könyvbe, akár nem (ezt nem fogom firtatni), nem volt joga ahhoz, hogy elvegye tőlem az illúziót, azt, amitől olyan nagyszerű embereknek látom a sportolókat. Hétvégén majd a kajak-kenu eb is úgy kell néznem, hogy előtte meg kell győznöm magam, ne azon gondolkozzam, hogy előző este melyik lány melyik fiúval..., és ha nem hoz olyan eredméyt, mint ami tőle elvárható, akkor a gondolataimnak adni kell egy taslit, hogy ne azzal vádoljam őket, hogy "az este aludni kellett volna, nem toszakodni!"
Kicsit úgy érzem, mint amikor lelepleznek egy bűvésztrükköt. Addig is tudom, hogy trükk, de megvan az illúzió, hogy varázslat. És ezt most elvette tőlem az úszónő. És nem volt joga hozzá.
És nem olvastam el a könyvet, de ha akarom, ha nem tudok róla, mert a média tele van vele.
A privátjára írtam,de hagyjuk már.Nem lehetne,hogy a fórum témájáról beszélgessetek?Vagy ti csak falkában vagytok erősek?Én érdekes,egyedül is ki tudok állni a magam véleménye mellett.Sajnállak benneteket.
Sem választ,sem priviket nem kérek többet!!!!Köszönöm!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Aki szintén várja a "műhús" (sejtekből előállított) megjelenését a boltokban
- Egy 35 éves jó megjelenésű, elvált, 2 gyermekes férfinak mekkora esélye van a 20 év körüli nőknél?
- Nagyon sok kövér lánynak kifejezetten igényes a megjelenése - a kövérség miért nem tartozik ebbe?
- Mennyi beleszólása van a párotoknak a megjelenésetekbe?
- A lakcímváltozáshoz szükséges a tulaj személyes megjelenése?
- Titkárnői állásra a jó megjelenés az első szempont?!