Szepesi Nikolett botránykönyve már megjelenéskor toplistás. Mi a te véleményed a témáról, a lányról? (beszélgetés)
Ma történetesen a szemben lévő asztalnál vihogott a Corvin Plazában, a Costa Café-ban. Érdekes módon ugyanabban a farmer-kék felső-tornaciő kombóban, amiben az összes újságban fotózták :)). Vagy ez a kedvence, vagy biztos akar lenni benne, hogy felismerik :DDD
Háááááát, nem éppen úgy néz ki, mint annó úszó korában.
Lehet, hogy már ő sem... Mikor is hagyta abba?:)
Mindegy, nekem az off seasonban(de nagyon az offban) lévő fitnesses csajokhoz hasonlít az alakja.
És igaz, háton biztos nem tudnék leúszni 500métert. De azért nem mondanék rá valakire olyat, hogy bikanyak meg kidülledő pocak, ha nekem is az lenne. Nem tudom a többiek mennyire.
Egy csúnya nő tudhatja,hogy oylat,mint ő,találhat bármikor másikat a férfi,legalábbis az átlagos,főleg az átlag feletti férfi,tehát nem hinném,hogy nagyon merne "zsarolósdit" játszani vele egy nem szép nő.Csak persze ha egy átlag alatti,vagy gyenge akaratú férfival van dolga.
:) :) azért hazánkban az átlagnő nem így néz ki,mint Niki,hanem rosszabbul..Pontosabban inkább úgy mondanám,hogy ő az átlag felső részébe tartozik szerintem.
Az biztos,hogy rendesen le tudja húzni a keresztvizet a férfiakról.
Lehet,h kissé deviáns,amit mondok,de lehet,hogy ezentúl óvatosabbak lesznek a férfiak a kilengedezéssel,ha tudják,hogy már a nők is kezdenek bátorságra kapni,és bizony előfordulhat,hogy kiteregetik a szeretős-élményeiket,a sunnyogó férfiak kárára.
Azt, hogy valaki eszközként használja a szexet, nem abból szűrném le, hogy hogy néz ki. Egy csúnya de önző nő is használhatja eszközként. Sőt, ha abból indulunk ki, hogy a férfiak is komplexusokkal küzdenek és félnek a szép nőktől, hát pont akkor százalékban biztos több csúnya nő használja eszközként a szexet mint egy szép, mert hozzájuk jobban közeledik a pasi, könnyebb játszma (vagy ezt meséli be magának, mert pont amiatt, hogy komplexusos, meg van győződve arról, hogy a szép nő tojna rá, és nem lenne elég odaadó).
A végén azon kapják magukat, hogy az ilyen bikanyakú, tornacipős Nikik is megvezetik őket, lásd a könyv témája, mindenki bukik...Nem tudom, hogy a 6 perces menet gazdája most mit szól, ugye ezzel lehet mindenkit legjobban leégetni, meg a péniszmérettel...
Ha férfi lett volna, akkor meg mást írt volna, minden olyat ami a nőknek gátlásokat okozhat
Nem ezt mondom.csak nyilván a szép nők közül többen használják vmiféle eszköznek a szexet,mert megtehetik.
És a legtöbb férfi,aki nem elég gazdag,vagy nem feltűnően jóképű,az nem fog várni arra,hogy hátha majd véletlenül beakad neki egy örömmel szexelő nő,aki még szép is,és nem eszközként használja a szexet,...hanem csinálja a férfi azzal,aki már elég jó ahhoz,hogy el bírja viselni a látványát.
"kevesbe szep nok biztos ezzel kompenzalnak, ezzel takargatjak a kisebbsegi erzesuket a temaval kapcs, hogy ok bizti JOBBAK, jobban elvezik meg minden. "- ezt nem tudom..de vki hiába mondja magáról,h ő mennyire élvezi,meg mennyire jó,az úgyis gyakorlatban derül ki..tehát ha valójában nem megy neki,akkor nemigen tudja ezzel fényezni magát hosszabb távon.
Hehe, azt hittem, értelmesebb :)), nem tudja mi a különbség a rosszmájú és a fehérmájú között ;)
kicsit sok a hihihi benne ;)
Tvrtko facebook bejegyzeseben olvastam errol eloszor es utoljara, az volt az elso gondolatom, hogy nem letezik, hogy ezt a not valaki is megdontotte, olyan jelentektelen ranezesre.
Egyebkent ezen a szinten meg is rekedt az erdeklodesem es a velemenyem is.
Ja, ja:)
Mit banjak ok ha tornacipoben van...;)
Tehat mindezt egy szep, kecses nobol nem nezed ki?:)
Hugh Hefner, a playboy ujsag megalapitoja abbol lett milliomos, hogy bebizonyitotta, igenis a szep nok is szeretnek szexelni es ok is erzekiek es mondjuk azt is o kezdte el mondani, hogy a szex-szel barmit el lehet adni, nem a Szepesi.
De azt hiszem, a kevesbe szep nok biztos ezzel kompenzalnak, ezzel takargatjak a kisebbsegi erzesuket a temaval kapcs, hogy ok bizti JOBBAK, jobban elvezik meg minden.
Sztem nem kulsotol fugg, csak abbol indultam ki, hogy a pasik vizualisabbak, nekem nem jonne be de nem is vagyok ferfi
"Van ott pocak, mackós járás és bikanyak, mégcsak azt sem mondanám, hogy szép szálkás, csinos, de legalább vett volna fel egy magassarkút vagy valamit."
Amelyiknek ingyen p.nci kell, az ettől a nőtől százszor rondábbal is kettyint.
Én is azt néztem, hogy nincs szép arca, nincs szép teste, a mozgása darabos, a stílusa, akár ruha, akár beszéd khmmm... szóval szerintem a hapsiknak lerí, hogy könnyen megkapható és "ott" bármire kapható... :)
Gondolom, Tápai Szabina, aki babát vár Kucserától épp, mennyire élvezettel olvashatta a vőlegényével kapcsolatos pikáns részleteket. :)
:DDDD
Vagy 10 kilóval régebbi??
Fogalmam sincs, de 2-3 videón, nekem mindegyiken a trampli járás, pocak keltette fel a figyelmemet, semmi kecses nincs a csajon. Meglátszik, hogy nem gimnaszta (én azokat huncutabbnak is találom:D), hanem úszó. De mondom, lehet, van akinek ez jön be, esetleg vannak dolgok, amik a képernyőn nem látszanak, az életben meg igen.
A hason fekvősre gondolsz?
Az nem ő, mert hó, akkor az orrától kezdve mindenét átalakították.
Hát basszus pont ez jutott eszembe nekem is!
Az akt (félig-meddig akt) fotón kisminkelve, beállítva, pucsítva, még nőies is, de bammeg, bemegy a tévébe tornacipőben, épp csak smink,haj oké, a többi nagyon nem. Van ott pocak, mackós járás és bikanyak, mégcsak azt sem mondanám, hogy szép szálkás, csinos, de legalább vett volna fel egy magassarkút vagy valamit.
Nem tudom, ez biztos bejön a kiéhezett sportolónak verseny után, ha nincs más, de az is lehet, hogy az életben van valami kisugárzása...ami nekem nem jött le egyáltalán abból, hogy ilyen görbe vállakkal vihog-vigyorog, franc tudja:)
Sztem a könyvnek is adhatott volna olyan címet, hogy a szexmániás úszó-miliő, nem csak saját magát reklámozni, ha már mindenkit felsorolt, lehetett volna kevésbé ego-szexmániás vagyok cím...
Jó, még mindig itt írok és csinálom neki a reklámot de nekem valami tényleg nem stimm nála
Hát ezt a korszakot éljük.
Legnézettebbek a valóságshow-k, legnépszerűbbek a botránykönyvek.
Az emberek szeretnek elmerülni más botrányaiban, mert addig is eltörpül mellettük a saját problámájuk!
És azt sem hiszem, hogy lenne 70ezer embernek kidobnivaló 3500 petákja egy ilyen könyvre, szóval nem, nem lesz ekkora eladás.
Olaszország lakossága 7x annyi mint Magyarországé, és az átlag eladás egy ismeretlen szerzőtől 4 ezer példány (1 év alatt), az ismeretlen, de berobbanó szenzációs könyveké pedig 10 ezer példány. Pedig ők is szeretnek pletykáról olvasni:)
Mondjuk ez is csak reklámfogás, hogy toplistás, nem hiszem el. Inkább, hogy azt mondják reklámból, toplistás, így csalogatni a vevőt.
De mondom, nem a pénzért csinálta a csajszi, könyveladásból általában 10% jön be a szerzőknek könyvenként. Ha saját maga nyomtatná, akkor lehetne belőle 40% és megmarad 60% a kiadónak.
Igaz, a könyv kapcsán fellépések, riportok, fotózás is biztos hoz valamit a konyhára de nekem tényleg az egész olyan, amikor egy nő az idegösszeomlás határán van és azt mondja: "most borítok, és jön velem mindenki"
Azzal, hogy az érintettek berezelnek, vagy a feleségeik balhéznak, azzal csak az ő játékának a szereplőivé válnak, szerintem az ilyennek a közöny lenne a halálos döfés.
Egy jó könyvet meg nem kell okvetlenül a kirakat közepébe tenni, elfogy az anélkül is:))) Ezzel is csak alátámasztják, hogy a cart bezony oda kell tenni...
További ajánlott fórumok:
- Aki szintén várja a "műhús" (sejtekből előállított) megjelenését a boltokban
- Egy 35 éves jó megjelenésű, elvált, 2 gyermekes férfinak mekkora esélye van a 20 év körüli nőknél?
- Nagyon sok kövér lánynak kifejezetten igényes a megjelenése - a kövérség miért nem tartozik ebbe?
- Mennyi beleszólása van a párotoknak a megjelenésetekbe?
- A lakcímváltozáshoz szükséges a tulaj személyes megjelenése?
- Titkárnői állásra a jó megjelenés az első szempont?!