Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mennyi beleszólása van a párotoknak a megjelenésetekbe? fórum

Mennyi beleszólása van a párotoknak a megjelenésetekbe? (beszélgetős fórum)


1 2
2019. júl. 8. 06:58
én örülök a dicséretnek és általában elfogadom a véleményét, ha vmi nem tetszik neki
58. Lola34
2019. júl. 8. 05:17
Nem szokott beleszólni😊Így szeretett belém😊😇
2019. júl. 8. 03:36
sose szol bele hisz nekem kell kenyelmesen erezni magamat a ruciban es nem pedig oneki,mindenben csinos vagyok azt mondja.
2019. júl. 5. 10:55
Nem szokott beleszólni, csak mindig mondja, hogy rendesen öltözzek fel (télen), hogy ne fázzak, vagy, hogy kényelmes cipőket hordjak...egyébként elég viccesen néznék ki, ha ráhallgatnék...néha kérdezem, mert tanácstalan vagyok, hogy mit vegyek fel,vagy, hogy megvegyek-e valamit, olyankor mindig azt mondja, hogy te tudod..viszont nem szereti az állatmintás cuccokat :(
55. Lévai Ildi (válaszként erre: 54. - Ab65a971c2)
2019. ápr. 9. 21:56

Igen, belátom, jobb lett volna egyben leírni az egész történetet. Nem könnyű beszélgetnem róla, még így "névtelenül" sem. De valóban így volt korrekt :)


Köszönöm :)

54. ab65a971c2 (válaszként erre: 53. - Lévai Ildi)
2019. ápr. 9. 15:00
Értem én, de ha nem írsz le mindent... ;) A veled történt szörnyűségekről is csak utólag írtál. Ami a párodat illeti, addig duruzsolj, amíg fel nem fogja, hogy ezzel a hozzáállással nem segít, ne hagyd annyiban! :D Nagyon szívesen, sok szerencsét!
53. Lévai Ildi (válaszként erre: 50. - Ab65a971c2)
2019. ápr. 9. 11:34

Csak érdekelt mások véleménye, mert sokszor épp, hogy kívülállóként könnyebb átlátni a helyzetet, mint annak, aki érzelmileg is belevonódik. :)


Köszi Mindenkinek még egyszer! :) <3

52. Kacsahercegno (válaszként erre: 49. - Lévai Ildi)
2019. ápr. 7. 08:20

Nagyon sajnálom hogy ezeket kellett átélned. Viszont nekem ez még így is iszonyat indokolatlan féltékenykedésnek és birtoklási vágynak tűnik, plusz neked sem igazán segít vele szerintem feldolgozni/továbblépni, hogy ennyire látványosan rugózik ezen.


Remélem hogy valahogy megoldódik a dolog, én ezzel hosszú távon biztos nem lennék képes együtt élni, mindegy hogy mi az indok mögötte. Egyszerűen ha te úgy érzed tudsz magadra vigyázni, akkor egy másik embernek szerintem nincs helye abban hogy megmondja hová mit vehetsz fel, meg hogy még a vécére is kísérgessen.


De Sorceressnek van igaza, ti vagytok benne, a mi tanácsaink vagy véleményünk úgysem változtat semmin, nektek kell megtalálni a megoldást.

2019. ápr. 6. 13:57
Egyszer kétszer az elején bepróbàlkozott. Pl a sminkem miatt. Hogy minek? Meg kinek...aztán elegem lett, elküldtem a ......ba és közöltem vele, hogy eddig is sminkeltem magam, és nekem ne pofâzzon!! Azóta mélyen hallgat. Én meg beszereztem csakazértis vagy 15 új sminkcuccot a drágább fajtàkból.
50. ab65a971c2 (válaszként erre: 48. - Lévai Ildi)
2019. ápr. 6. 11:44
Most, hogy tudom a háttérinfót, megint más a véleményem rólatok. :D Látatlanban nehéz jó tanácsot adni, ha nem tudjuk a részleteket, meg amúgy is. Ti élitek át ezt az egészet, találjatok megoldást! Szerinted jobb az ítélőképességünk, mint neked, aki benne vagy? :D Bízz magadban!
49. Lévai Ildi (válaszként erre: 48. - Lévai Ildi)
2019. ápr. 6. 11:26
Magyarán; nem is kimondottan attól fél,hogy ő nem tud megvédeni, hanem, hogy nem lesz ott, amikor ilyesmi történik.
48. Lévai Ildi (válaszként erre: 45. - Ab65a971c2)
2019. ápr. 6. 11:23

Igen, így van. Volt olyan eset, amikor barátokkal elmentünk iszogatni. Szóltam, hogy kimegyek a dohányzóba. Nem hallotta a zsivajban és nem tudta, hova lettem. Bekereste utánam az egész helyet. Mire odaért hozzám, már sírt.

Ha a barátnőimmel találkozom, oda sem akar elengedni egyedül, velem akar jönni. Nem szoktam belemenni, de ez megint csak feszültséget szül.

Pszichológushoz nem hajlandó járni. Nem tudom meggyőzni, hogy nincs igaza, sajnos.

2019. ápr. 6. 02:30
semi hisz en viselem a ruhat,s nem pedig o.nekem kell kenyelmesen,jol ereznem magamat egy ruciban s nem oneki,enyem megerto es azt mondja barmit is viselek,hogy en mindenben csinos vagyok.
2019. ápr. 5. 23:22
Az én Drága Egyetlenemnek igy voltam jó ahogy voltam!És nekem is Ő!
45. ab65a971c2 (válaszként erre: 42. - Lévai Ildi)
2019. ápr. 5. 22:53
Akkor attól fél, hogy belétek kötnek, és nem tud megvédeni? Miért nem kísér el a pszichológushoz? Beszéljen vele, hátha lecsillapodik!
44. Lévai Ildi (válaszként erre: 43. - Guruljka)
2019. ápr. 5. 22:46
Igen, én is így gondolom.
2019. ápr. 5. 22:43

Jó, de az sem megoldás, ha nem jársz ki.


A beteg lelkű akkor is megtámad, ha csadorban jársz, mert mutasd, mi is van alatta...

Sajnálom, hogy ilyen rémségeket kellett elszenvedned.

2019. ápr. 5. 22:39

Sziasztok,


Köszönöm Mindenkinek :)

Valóban rossz érzésem van a leírtakkal kapcsolatban, de talán kiegészítésre szorul kettőnk története, hogy érhetőbb legyen, miért állok ilyen ambivelensen az egész históriánkhoz.

Mikor a párommal megismerkedtünk, vaginizmusom volt. Őszintén szerettem volna mindezt megbeszélni vele. Elmondtam, mi ez és nálam mi okozza.

Mint azt korábban más fórumokban említettem, jártam és járok is pszichológushoz. Többek között azért is, mert anno (hál istennek, már évek teltek el azóta) többször is értek utcai támadások. Nem mesélném el minden részletét. A legrosszabb emlékű, amikor négy férfi megvert. Kitört az egyik fogam, elrepedt a karom, agyrázkódásom lett stb.

Ezt csak azért írtam le, mert szeretném a helyzetet úgymond más szempontból is megvilágítani. Mikor mindezt elmondtam neki, sokkolták az elhangzottak. Retteg, hogy újra valami hasonló történhet.

Ugyanakkor, nem véletlenül fordultam anno szakemberhez. Nem volt könnyű folyamat, mire megtanultam, hogy ugyanúgy folytassam az életemet, mint azelőtt. A párommal is próbálom megértetni, hogy ehhez hozzátartozik az is, hogy ugyanúgy fel tudjak öltözni, smink-haj stb ahogy jól érzem magam a bőrömben. És ne az uralja ilyenkor az ember érzelmeit, hogy megpróbál "elbújni" az utcán. Beszéltem vele arról is, hogy hosszadalmas volt, mire megértettem; 1. nem én tehetek ezekről az incidensekről 2. mindegy, hogy hogy öltözök fel, mindegy, hogy ki talál vonzónak és ki nem; az ilyen típusú embereket nem feltétlenül a külsőségek ösztönzik 3. egy nő lehet csinos/szexi/stb tökmindegy, minek nevezzük (szubjektív fogalmak), csak egy egészségtelen lelkületű ember veszi ezt felhívásnak (itt most az erőszakoskodásra gondolok)

Még sorolhatnám persze. A lényeg, hogy próbáltam vele is megértetni; nem feszenghetek/feszenghetünk folyamatosan azon, hogy mikor fut bele az ember egy ilyen helyzetbe. Azon felül, hogy az ember igyekszik "nem kihívni maga ellen a sorsot".

De csak annyit tud reagálni minderre, hogy megérti, de nem egyszerű a számára.

41. Channa* (válaszként erre: 39. - Ab3619a9cd)
2019. ápr. 5. 18:16
:DDDD
40. Channa* (válaszként erre: 36. - Kacsahercegno)
2019. ápr. 5. 18:16

Szerintem teljesen igazad van, egy dolgot kivéve.

Az én férjem is mindig mondja, hogy de rossz íze van a krémnek, amit az arcomra kenek azaz, ahogy megpuszil, rákerül a szájára és, ahogy nyalogatja a száját érzi az ízét.

Ettől függetlenül sosem mondta, hogy ne kenjem az arcomat, mert rossz ízű, hanem elnézést kér, ha észre veszem a fanyalgását:D


A többi viszont mind igaz!

Féltékeny, zsarnokoskodó alak ez a pasi! Én lapátra tenném.

39. ab3619a9cd (válaszként erre: 37. - Ultraviolet1)
2019. ápr. 5. 17:17

Titeket olvasva rájöttem nekem a legjobb!

Nem szól bele, de szép se vagyok!

Nem kell attól félnie hogy bárkinek is kellenék...

38. ultraviolet1 (válaszként erre: 37. - Ultraviolet1)
2019. ápr. 5. 17:16
Pedig a magyarok is milyen szívesen mutogatják magukat a facebookon fürdőruhában, falatnyi bikiniben, úgy hirdetik magukat, mint a kurvák :D
37. ultraviolet1 (válaszként erre: 20. - Lévai Ildi)
2019. ápr. 5. 17:14
Az én férjem sem szívesen enged ki el sehova úgy, hogy jól nézek ki. Nem is értem, ahelyett, hogy büszke lenne rám, inkább betontömbbe zárna. De már nem zavar annyira. Szőkére festettem a hajam, hogy ne tűnjek már annyira olaszosnak.
2019. ápr. 5. 16:04

Szerintem nem szabad elbagatellizálni ezeket a dolgokat, meg elintézni annyival, hogy csak hülye az illető. Meg lehet hogy most még csak nem engedi hogy szoknyát vegyen fel, de legközelebb meg lehet hogy azt fogja kiírni a topikindító (vagy más) hogy "hát csak egyszer pofozott meg, de végülis igaza volt, meg tulajdonképpen meg is érdemeltem.."


Ezek amiket Ildi leírt, jellegzetes manipulatív viselkedésformák. Persze nem mindenki fogékony az ilyesmire, lehet hogy valaki az első alkalommal elküldte volna a francba, de a bántalmazók direkt olyan embereket választanak, akiknek vagy alapból kevés az önbizalmuk, vagy mondjuk nagyon szerelmesek, és ilyen hülyeségeket be lehet beszélni nekik, hogy rossz ízű az alapozójuk. (Egyáltalán hogy érzi? Nyalogatja az arcod?) Vagy csak az évek során szisztematikusan leépítik a másik ember önbizalmát.


Például ez is lehet ennek a jele, hogy már saját magadat is megkérdőjelezed, hogy vajon van-e az érzéseidnek létjogosultsága, vagy normális hogy valaki így bánik veled?


Bocsi a kisregényért de nagyon a szívemen viselem a párkapcsolati bántalmazás témát, és szerintem nem szabad az ilyenek felett elsiklani.

35. Guruljka (válaszként erre: 20. - Lévai Ildi)
2019. ápr. 5. 15:29

Ez a "nem vagyok féltékeny, csak féltelek" könnyen átcsusszan abba, hogy "az már nem igaz, hogy ekkora sor volt a boltban!Hol voltál?" - és azt állítja, megette a fene, hogy valami bajod esett. Még azt sem feltételezi, hogy épeszű felnőtt nő vagy, aki nemcsak tud telefonálni, ha valami gondja van, de netán nem rohanva vásárol.


Féltékeny, de talán manipulatív is, ha ennyire hajlandó vagy a fejed a homokba dugni.

34. Anee39
2019. ápr. 5. 14:17
16 év alatt egyszer sem szólt bele.
33. ab65a971c2 (válaszként erre: 31. - MenoPause)
2019. ápr. 5. 14:01
Szerintem ez még nem bántalmazás, csak kellemetlenkedés. Nem ijesztő, hanem szánalmas a pasija. :D Ki tudja, milyen elmaradott közegben nevelkedett, ahol nem nézik jó szemmel, ha egy nő mutogatja magát. És férfiként is kevésnek érzi magát, ha mindenkivel rivalizál. Ami még eszembe jutott, hogy nem ismerjük a történet szereplőit. Nem tudjuk, hogy néznek ki. Talán csak arról van szó, hogy nagyon eltér az ízlésük, a megjelenésük, és ilyen hülyeségekkel próbálja rávenni a barátnőjét, hogy alkalmazkodjon hozzá.
2019. ápr. 5. 13:23
Szinte semmi, legalábbis nem hagyom 😋
31. MenoPause (válaszként erre: 20. - Lévai Ildi)
2019. ápr. 5. 13:07
Ijesztő amiket írsz, Ildi, ez a pasas betegesen féltékeny. Legszívesebben kalitkába zárna, de mivel ezt nem teheti meg, bántalmaz, szeretetnek és féltésnek álcázva. Azt gondolom, hogy mindez változtatható, ha megfelelő módon ki tudsz állni magadért, és tényleg szeretet van köztetek.
30. Kacsahercegno (válaszként erre: 20. - Lévai Ildi)
2019. ápr. 5. 12:23

Ez nem féltés, hanem gyakorlatilag már-már a bántalmazás előszobája. Úgy állítja be hogy ő csak "félt" téged, de ezzel próbál manipulálni és kontrollálni hogy úgy öltözködj ahogy azt ő megszabja. Ez után jön majd a "kinek akarsz tetszeni?" meg az ilyenek. Ez az egész egy hatalmas vörös zászló, a bántalmazó kapcsolatok többsége nem úgy alakul ki, hogy a pasi azonnal elkezdi verni a nőt, az ilyen apróságokat kell még csírájában elfojtani.


Sőt nekem ez nem "már-már" bántalmazásnak hangzik, ez a másik szabad akaratának a befolyásolása nagyon brutál érzelmi zsarolással, a helyedben egy másodpercig sem tűrném el. Felnőtt nő vagy, azt hordasz amit csak akarsz, semmi borzalmas dolog nem fog történni attól, hogy jól érzed magad a bőrödben.


És mi az hogy más pasikban nem bízik? Ha odamegy valaki és megpróbál felszedni, lepattintod, nem? Ehhez azért 2 fél kell, hogy "elszedjenek" előle, szóval gyakorlatilag mégiscsak benned nem bízik, hogy hagyod magad elszedni. És attól sem egészséges folyamatosan rettegésben élni, hogy nemtom, megtámadnak az utcán ha "túl szexi" vagy, bár sajnos a statisztikák alapján a macinaciban futókat ugyanakkora eséllyel megtámadják.


Szóval szerintem vagy tedd helyre az embert, vagy gondolkozz el a kapcsolat jövőjén, nekem eléggé összeszorult a gyomrom, ahogy ezt olvastam. Ahogy leírod, kiérződik hogy te sem gondolod hogy ez így rendben van, és igazad van, nagyon nincs rendben.

1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook