Szepesi Nikolett botránykönyve már megjelenéskor toplistás. Mi a te véleményed a témáról, a lányról? (beszélgetés)
A sportolóknál is működik azt gondolom egyfajta betyár becsület és nem fogják azt mondani, hogy a fél Olimpiát átbulizták.
Pedig nyílt titok, hogy amelyik sportoló végzett, a maga versenyével, azok között vannak szép számmal akik igencsak belecsapnak a lecsóba.
A faluban elfogyasztott óvszerek száma is erről tanúskodik.
Niki ezzel a könyvvel nagyon alá vágott a hazai úszósportnak, nem véletlen hogy az úszás napján most olyan egykori sztárok is megjelentek, akik jó pár éve hírt sem adtak magukról. Gondolok itt Darnyi Tamásra. Így próbálják helyreállítani azt amit Niki cseppet szétbarmolt a könyvvel.
Amellett, hogy továbbra is szeretni fogom a sportot és elismerem a sportolók teljesítményét tisztában vagyok vele, hogy nem angyalok, sőt...
Én elhiszem Nikinek azt amit a könyveben állít a sportolókról.Akiben a könyv alapján csalódtam az Túri György. Az a hangnem és az a viselkedés amit Niki elmondott róla, minősíthetetlen.
Ugyanakkor, hogy mennyi értelme volt kiteregetni a szennyest nem tudom.
A második könyv megjelentetése pedig már teljesen értelmetlen.
Ami az olimpiákon történik, azért mondhatni az egész sportolói társadalom, vagy nem?!?!
Nyilván a könyv csak az ő szemszöge, és nem a teljes igazság, de nem is hiszem, hogy ez volt a célja, nem tényfeltáró és leleplező riportkönyvet írt, hanem a saját szemszögéből teregette ki a dolgokat, ahogy ő megélte, az ő gondolataival, érzéseivel, butaságával, vagy épp eszével.
Mindenesetre akármilyen jó az ilyen edző, a fizikai erőszak és a megaláztatás nem férhet bele a módszerekbe - szerintem - és erről már Darnyi is mesélt, és a kortársai (ha jól emlékszem), tehát nincs új a nap alatt, de azért mégis megdöbbentő, hogy fiatal nőket megütni, meg ocsmány módon szidalmazni, megalázni... hát emberi roncsok az ilyen edzők, lehet a módszereik sikeresek, de a szememben egy hatalmas NULLÁK!
Aki olvasta a könyvet, az tudja, hogy az egész sportolói társadalomról ír, néven nevezi, akik tényleg nem így éltek, élnek, de sokakat említ, akik viszont ezt az életritmust, stílust vitték - egyébként az a hajtás, az a fizikális erőszak, aminek ki voltak téve, tényleg megdöbbentő, és valahogy érthető, hogy a piálás-pasizás nagy vonzerővel bírt.
Nincs apa-kép - teljes selejt - , nincs edző-kép, egy erőszakos, nőket verő utolsó senki, az öreg masszőr bácsitól is puncimatatást kaptak... szóval a férfikép az teljes megsemmisülésen esett át kamasz korára. Erős, férfias, küzdő nő, amit átvetített a szexualitására, élvezte, mert fiatal, és bárkit megkaphat.
Én nem ítélem el, ha mások lettek volna a gyerekkori élményei, talán másképp történtek volna a dolgok az életében.
Ami nem tetszett, bár teljesen el tudom hinni a történteket!, hogy nagyon könnyen bárki beazonosítható a könyv által, és gyakorlatilag az egész élsportolói társadalomról, sőt a vezetésről bárkinek meg lehet a véleménye.
A pénz, meg az édesanyja betegsége miatt kellett, és valóban kib.sztak vele, ugrott jónéhány millától, mert nem tudott az olimpián úszni.
Nem szépirodalmi alkotás, de a címből már ne is várjunk ilyet.
Pamutdisznó! Nagyjából egyet is értek veled, de nem ennyire egyszerű azért ez. Fő motivációja az volt, hogy megírja, hogyan ért véget a pályafutása, ami egy nagyon érdekes ügy volt. A könyvből a fele kimaradt ennek, nem volt hely benne a sok szex sztori miatt.
Röviden vázolom a helyzetet, hogy megértsd : 2009-ben visszavonult, hogy miért az igazából lényegtelen( könyv szerint a 3 kézműtét és anyukája miatt, akkoriban a sajtónak azt mondták azért, mert már csak 18. a világranglistán nagyon elment mellette az élmezőny, szerintem ez a két ok együtt vezettek el odáig, hogy visszavonuljon).
Akkor aláírt egy formanyomtatványt ott volt alul pár sorban, ha visszatér be kell jelentenie és 9 hónapig nem indulhat versenyeken.
Edzője képesítés nélkül szerzett neki állást, augusztusban be kellett volna iratkoznia egyetemre vagy főiskolára, július közepén kitalálta ő visszatér, majd szeptemberben sajtótájékoztatón be is jelentette a visszatérését. Edzője érthető okok miatt nem nagyon lelkesedett, de nem mondott nemet neki, visszatéréskor motiválta a pénz is, hiszen harmadát se kereste az oviban gyakornokként, mint amennyit úszóként kereshetne.
Isztambulban decemberben elindult egy Európa Bajnokságon, rá pár hétre eltiltották 1 évre.
Ebben az eltiltásban sok mindenkinek szerepe volt, az hogy ő nem olvasta el mit írt alá, nagy hiba, felelőtlenség. De se a szövetségi kapitány, se az edzője, se a klubja, se a MACS és senki az úszószövetségből nem vette észre, hogy van egy ilyen szabály, ami szerint nem indulhatott volna az EB-n, sőt a nemzetközi szövetség is kiadta a liszenszet neki, ők is hónapokkal később vették észre a tévedést.
A felelősséget a hibáért senki sem vállalta, illetve aki igen és kapott szóbeli figyelmeztetést az ma már elnökségi tag, nem véletlenül, ő vitte el a balhét több tucat ember helyett, meg is lett a jutalma.
2010 januárjában lehetett volna fellebbezni 21 napon belül, de ez sem történt meg, 2011 októberéig volt egy olyan szabály, aki fél évnél tovább van eltiltva az nem vehet részt a londoni olimpián, 2011 januárjáig lobbiztak az érdekében, de nem jártak eredménnyel és ő visszavonult. Amikor jött a hír, hogy ott lehetne mégis Londonban, akkor már szerintem teljesen formán kívül volt, másodszor már nem tért vissza.
Ha 2010-ben nem tiltják el, akkor havi 300-500 ezret keresett volna havonta 2012 augusztusáig, versenyeken évente kb. 2 milliót, Olimpián, ha sikerült volna 1-másfél másodpercet javítania a csúcsán, ami még az ő korában reális is lehetett volna, akkor kap 4-9 milliót. Ha ezt az összeget kiszámolod, akkor láthatod mennyi pénztől esett el, saját, de főként mások hibája miatt.
A fő motivációja az volt, hogy mindenki megtudja milyen méltánytalanul jártak el vele, de ezzel a "könyvvel" ezt a célt sem sikerült elérni, mindenkiben csak a szaftos történetek és az alpári stílus maradt meg. A kiadó is rendesen kicseszett vele, ez a második könyv meg már a legalja az egésznek, ezt nagyon nem kellett volna.
Nos engem kifejezetten irritál ez az ostoba és erőltetett korteshadjárat a spiné egykori ismertségének kényszerfelevenítésére tett erőfeszítés.
Miután meghágatta magát a fél országgal erényként tünteti fel a tulajdonképpeni gyengeségét és az elsivatagosodott elméje gerjesztette egyetlen teljesítményét az egy főre vetített üzekedési faktorát és tőkét kovácsol belőle.
Előás a kútagya , az éjsötét tudata mélyéről adott mennyiségű szexpartnert akikkel hempergett.
Ezt követően "erántja a leplet" a viszonyukról amelyet úgy állít be, mintha kizárólag a partnere egyoldalú döntése és felelősség lettvolna és egyszerűen visszaél azzal, hogy neki aztán semmi veszítenivalója hiszen kábé olyan népszerű, mint a melegvizes beöntés.
Egy holfényes éjszakán, miközben a Xanaxos doboz körül kering vagy a vibrátorgyűjteményében válogat testet ölt az elképzelése és írni kezd.
Azt, hogy jogosan vagy alaptalanul megvádol egy nyolcvan éves gyúrót, hogy hetven éves korában molesztálta és ez az a pont ahol látszik, hogy mire képes egy pszichopata aki őszinte érzelmekre képtelen és lételeme mások manipulálása, hiszen ebben leli örömét.
A könyv szereplőt valójában védekezésre kényszeríti, hiszen az, hogy valóban megtörténtek-e és úgy történtek meg a leírtak azt a két emberen kívül senki nem tudja. Egy tagadás, egy állítás - a rágalmazás ténye nem állapítható meg, de éppen elegndő ahhoz, hogy indulatokat keltsen, feszültséget keltsen és gondolatokat, gyanakvást ébresszen emberekben.
Nemcsak az érintettekben, hanem azok ismerőseiben, ismerősök barátaiban és hozzátartozóiban akik találgatnak, a találgatásból pletyka lesz és persze egy esetben büntetőeljárás is.
Szepesi beteg, hiszen legutóbb azt nyilatkozta, hogy most az új könyvében "mindenki megkapja" és nem kímél senki - szerinte az emberek már rettegnek, ha meghallják a nevét.
Ez pedig egy szerencsétlen, beteg elme műve, hiszen a saját maga által kiprovokát légyottokat és a maga örömére folytatott "munkásságát" veti papírra alattomos módon elárulva "hálótársait".
Már ami igaz belőle...
Megjegyzem, ha én írtam volna egy könyvet a nőügyimről és beleírtam volna a hullámdívát, mint pocsék szeretőt vajon beperelt volna?
Naná!Mert neki mindegy miért beszélnek róla, csak téma legyen hiszen pszcihopta.
Sok éve nyilatkozta, hogy bármit szívesen bevállalna hogy híres lehessen ismét. Megtette. Bármi áron, ahogyan ígérte.
Hm,na igen.
Egyébként nem értem,hogy ennyi idő,és ennyi hsz után hogy tud valakit még ennyire felkavarni ez a dolog,amikor nem is érintett benne,és nem történt emberiség elleni gyalázásos bűncselekmény sem(vagyis nem a könyv szerzője csinálta),amitől az ember erkölcsei ilyen nagyon ágálnának,hogy ilyen lendülettel kell gyaláznia valakit,aki senkit sem bántott,csak elmesélte a történetét.
Ez kész:):D
További ajánlott fórumok:
- Aki szintén várja a "műhús" (sejtekből előállított) megjelenését a boltokban
- Egy 35 éves jó megjelenésű, elvált, 2 gyermekes férfinak mekkora esélye van a 20 év körüli nőknél?
- Nagyon sok kövér lánynak kifejezetten igényes a megjelenése - a kövérség miért nem tartozik ebbe?
- Mennyi beleszólása van a párotoknak a megjelenésetekbe?
- A lakcímváltozáshoz szükséges a tulaj személyes megjelenése?
- Titkárnői állásra a jó megjelenés az első szempont?!