Szent Imre kórház szülészete (beszélgetés)
szerettem volna.de nem irta be a doki,mondván ilyen nincs,meg hivatkozott arra,hogy sok ágyat szüntettek meg a szülészeten és ha nincs hely,úgy sem vesz fel a kórház.(nagyon megnyugtató!!!!)
tehát felesleges is.
Legyek vajon rámenősebb?
Még megvárom beirták e kikatának,aztán ha igen,akkor én is kijárom:)
velem elég sokat beszélgetett,nekem szimpinek tünt:)
Vállal még vajon szüléseket?
Erre nekem a dokim azt mondta,hogy ilyen már nincs.
Mérges is voltam érte!Ezek szerint mégsem szüntették meg?
Verjem ki a balhét?
Lányok! Ti kinél szültök?
Igen,már én is odajárok.
És tényleg az a jó,hogy időpontra megy az ember.
Na meg az sem elhanyagolható,hogy az apukák is bemehetnek!!
Ő sem szeretne kimaradni az "előkészületekből":)
Fogalmam sincs, hogy mikor kell menni.
Január első hetében megyek a dokimhoz, majd akkor mondja meg, hogy mikor menjek.
Persze, mindenképpen beszámolok:) Egyébként nekem a betöltött 36. hét pont a két ünnep közé esik, tehát lesz hétfő és kedd mikor mehetek.
Tőletek is megkérdezem, hogy betöltött 36. héten kell menni az első CTG-re?
Még csak a védőnőnél érdeklődtem, de ő is azt mondta, hogy mehetek oda is nyugodtan.
De Te előrébb jársz 2 héttel, szóval előbb fogsz menni, és majd remélem ellátsz információval, hogy milyen volt :)
Csak Ő meg nem túl bőbeszédű a leleteken...
Egyébként kétszer én is nála voltam, és mindig időben be is hívtak...
A Bártfaiba egyszer voltam eddig, velem ott is normálisak voltak, igaz olyan volt mintha futószallagon mentünk volna, de ott részletesebb volt a lelet... Az tény, hogy a fél délelőttöt ott töltöd...
Úgy értettem, hogy tudom, hogy a Bártfai utcában is van egy sztk:) és inkább oda mennék, mint a magánrendelőbe:) Csak nem tudom, hogy ott rendel-e.
Mindegy, holnap elmegyek a magánrendelőbe.
A 'sárga házban' tényleg nem jó az UH, velem a nő egész normális volt, viszont mivel nem adnak időpontot, ki kell várni a sorodat, én ott ültem fél délelőtt - többet nem is mentem oda.
Viszont a Fehérvári úti rendelőben is van UH, én oda járok. Az a Josdi nevű doki van ott mindig, nincs vele gondom, és ami nagyon jó, hogy időpontra lehet menni.
Abba a sárga rendelőintézetben van csak.Én egyszer voltam ott genetikai uh-gon.Kritikán aluli volt a viselkedésük.
Épp csak megnézték,hogy minden rendben van e,mondván ez nem baba mozi.(hozáteszem nem is kértem részletesebb uh-ot,de nem gondoltam,hogy 1 perc alatt el lehet intézni egy ilyet.)
Mikor kész volt a csaj,a hasamra szó szerint rácsapott,ahogy oda rakta a papirt,hogy töröljem meg magam.
Ja és vártam vagy 2 órát,mire sorra kerültem.
Szóval nem ajánlom!!
A dokim ott rendelt a fehérvári úton, de ott már nem rendel, csak a kórházban. A neten hiába kerestem, ott nem találtam. Azt tudom, hogy még a Bártfai utcában van rendelőjük. Csak már nem akartam a magánrendelőjébe menni, de kénytelen leszek:)
Végül is hova fogsz járni CTG-re?
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatod van a Szent István Kórház szülészetéről?
- Mi a véleményetek a Szentesi kórház szülészetéről, nőgyógyászatáról?
- Mik a legfrissebb tapasztalatok a bp-i Szent János kórház szülészetéről?
- Szent István Kórház szülészete, orvosok árak, tapasztalatok
- Szent János vagy Kútvölgyi (magán) kórház szülészete?
- Szent Imre Kórház szülészete.Kinek milyen tapasztalatai vannak?