Szent Imre kórház szülészete (beszélgetés)
Én két éve éppen márc 15-én szültem Nála :)))
És előtte nekem is mondta, hogy családi banzáj lesz, úgyhogy 'csak arra kér', hogy ne márc 10-én szüljek! Erre határozottan emlékszem.
De 15-én már itthon volt. Persze erre nincs garancia, hogy idén is pont 10-én megy...
remélem is,hogy befordul.Azt mondta a tapasztalata az,hogy a többedik gyerekek késöbb fordulnak be.
Aggódni még nem aggódok.Csak baromi kényelmetlen ülni,állni,feküdni:)Szóval minden.
Kis fejét pedig bedugja a bordáim alá...
Ami a szabadságát illeti:valamit dünnyögött az orra alatt,hogy külföldre megy talán.De az március közepe.Mert mindig akkor megy szabira,valami családi ünnepség miatt.Állitólag.Kihasználva a 15.-i hosszú napokat.
Hát nem tudom.De nem is izgat annyira.Maradjon titokban,ha kedve tartja.Csak valaki rendes doki legyen az ügyis.
Én tegnapelőtt voltam....eszembe juthatott volna megkérdezni a szabadságát, kíváncsi vagyok, nekem elárulta-e volna....
Ja és 30 hetesen még az én Lilim is haránt volt! Ez volt az első, hogy az UH szerint befordult (35.hét). És azt olvastam, hogy a leggyakoribb idő pont ez a befordulásra. Tehát 30 és 35. hét között, szóval ne aggódj :)
Mandy!
Tegnap voltam a Balogh doktornál.Rendes volt és nem viselkedett úgy,mint múltkor.De azért a szabadságát továbbra sem árulja el.Azt mondta,ha Ő nincs bent,helyettese nincs,marad az éppen ügyeletes doki.
Viszont elmondta,hogy ha a Baba nem akar megfordulni,akkor lehet gáz lesz a szülésnél.Olyan hülye pózban fekszik,de ezt érzem is.Harántfekvés abszolút.Igy elmesélte,hogy ha nem változik a helyzet és majd rám jön a szülés,akkor elképzelhető,hogy a lábát dugja ki.De azért adott egy kis esélyt annak is,hogy befordul helyesen.Akkor pedig-ő fogalmazott igy-2 óra alatt meglesz,mint a rakéta.
Kicsi a világ:)
Mi meg az m7-en innen.A Bem tértől két utcára:)
Két éve pont egy ilyen csöndes napon szültem. Ünnepnap volt (márc 15), így csak az ügyeletes orvos és ügyeletes szülésznő volt bent. Épp a fogadott dokim ügyelt :)
Aztán jött a négynapos hétvége, akkor is ugyanilyen csönd volt. Hétfőn pedig hazajöttünk.
Kár, hogy februárban nem lesz sem ünnep, sem hosszú hétvége.
Tegnap voltam este a szülészeten, beszélgetni a szülésznővel. Hát semmi mozgás nem volt, egy lány vajúdott csak....
Én már annyira maradtam volna ott szülni, de az orvosom szerint még nem szülünk....
Én a xx. kerületben lakom elég messze érdtől...
Nálunk az a gyerekorvos, akihez még engem vitt anyu, ugyhogy nem kell nagyon keresgélnem.
Mért nem kérdezel meg valakit a lakhelyed környékén? Talán ők jobban tudnak segíteni.
Olyan kell, ami a szülés napján nem régebbi 300 napnál. És azért ennyi, mert hiába válsz el mondjuk 7-8 hónapos terhesként, csak az számít, hogy mikor összehoztátok a babát, akkor (még) házasok voltatok.
Szőrszálhasogatás, de ez van.
És legalább illetékmentes :)
Bármelyik pesti kerületben? Jó ötlet ez? Ha bármi baja van a gyerkőcnek, szerintem nem jó ötlet áthurcolni a városon :-/
Én a helyedben ott a közelben keresnék, kikérném a többi kisgyerekes anyuka véleményét....
Sziasztok!
Lejjebb adtam az igényszintet...bármelyik pesti kerületben tudtok igazán jó gyermekorvost? Légyszi írjátok meg, hogy bejelentkezhessek előre.
Köszi,
Bellus
Jó reggelt :-)
Igen, még novemberben elintéztem. :-)
Nekem ahhoz a házassági anyakönyvi hivatalhoz kellett mennem, ahol az esküvőnk volt anno...
Jó reggelt!
Képzeljétek, majdnem elfelejtettem friss házassági anyakönyvi kivonat-másolatot kérni az önkormányzattól. Huhhh, az utolsó pillanatban.
Fildus, Neked megvan már?
köszönöm!Én használtam ilyet a második lányomnál.Nem emlékszem a nevére,nem sima gátmasszás olaj volt az tuti.De ha agyonütnének sem tudnám megmondani mi volt.Nem emlékszem:)
Igen azt tudom,hogy csak körkörös mozdulatokkal kell.
Köszi mindenkinek!!
Elvileg a lakcímeddel tartozol valakihez!
Célszerű megkérdezni, ahol laksz más Anyukákat, hogy kit ajánlanak!
Sziasztok!
Bocsi, egy totál nem témába vágó kérdés, de látom, hogyan sokan vagytok itt nem első babások.
Tudna valaki jó gyermekorvost ajánlani az I.,II. vagy a XII. kerületben?
Igaz az, hogy őt szülés előtt már fel kell keresni, hogy amikor hazajövünk a kórházból rögtön kijöjjön?
Előre is nagyon köszi,
Bellus
Szia Rencsilány!
Hát mi elvileg márc.21-re vagyunk kiírva, de ki tudhassa....:) Lehet, hoyg tényleg összefutunk, de addig itt még biztosan találkozunk :)
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatod van a Szent István Kórház szülészetéről?
- Mi a véleményetek a Szentesi kórház szülészetéről, nőgyógyászatáról?
- Mik a legfrissebb tapasztalatok a bp-i Szent János kórház szülészetéről?
- Szent István Kórház szülészete, orvosok árak, tapasztalatok
- Szent János vagy Kútvölgyi (magán) kórház szülészete?
- Szent Imre Kórház szülészete.Kinek milyen tapasztalatai vannak?