Szent Imre kórház szülészete (beszélgetés)
Szigeti Katalinnak van sztk rndelése is, a budavári rendelőben. [link]
Egyszer jártam nála itt, de sajnos engem nem tudott elvállalni, pont a kiírás ideje környékén tervezett szabira menni. Pedig én is szívesen jártam volna hozzá.
Sziasztok!
Köszönöm a segíséget!
Orsy27: abban tudnál még segíteni, hogy mennyit kér a szülésért/terhesgondozásért, mennyibe kerül a magánrendelése, illetve lehet-e hozzá járni valahol SZTK-rendelésre?
Te is hozzá jársz/jártál esetleg? Milyen tapasztalataid vannak?
Köszi előre is!
Sziasztok!
Most vagyok a 18. hétben, második babámat várom, és ismét a Szent Imrében szeretnék szülni. Előzőleg volt fogadott dokim (dr. Horváth), de ő már nem vállal szülést sajnos a kora miatt, így még orvos/szülésznőkeresőben vagyok. A lányomnál ügyeletes szülésznő volt bent, aki pechemre már nem dolgozik a kórházban, szóval szükségem lenne tapasztalatokra.
Konkrétan Szigeti Katalin doktornő és Szélesy Eszter szülésznő érdekelne, ha van róluk infótok.
Eszterről jókat hallottam/olvastam, őt szándékomban áll megkeresni a legközelebbi kismama klub találkozón szeptemberben, de azt nem tudom, hogy a doktornő ott dolgozik-e még.
Kérlek, segítsetek, akinek van tapasztalata velük kapcsolatban!
Előre is nagyon köszönöm!
Sziasztok!
Megmaradtak aromaolajaim, akit érdekel kedvező áron eladnám.
Bontott, de minimális mennyiség hiányzik csak:
Gátmasszázs olaj - 50ml - Panarom
Gátsebgyógyító olaj - 10ml - Panarom
Méh-összehúzó olaj - 10ml - Panarom
Ezek pedig bontatlanok, nem volt rájuk szükség szerencsére:
Parázs olaj - 10ml - Panarom
Tejszaporító olaj - 50 ml - Panarom
Vajúdó olaj - 20ml - Panarom
A www.aromabolt.hu oldalról rendeltem őket.
Részletek privát üzenetben.
Köszi!
Sziasztok!
Néhány tapasztalat még májusból:
Vajúdás: igen, az elején az 5 ágyas szobában várják/várod a szüléshez szükséges "jó" fájásokat, illetve azt, hogy valóban megindult szülésről beszéljenek. Amint ez megvan vagy úgy döntenek, hogy indítják, már mehetsz is szülőszobára, kísérővel/apukával együtt, a nehezét együtt csináljátok végig. (voltam a vajúdóban, hát nem hiányzott volna, hogy a kétségbeesett apukákat hallgasam, épp elég volt a többi anyuka sóhajtozása, türelmetlenkedése) És valóban bármikor kimehetsz Apához beszélgetni, együtt ücsörögni, várakozni...
Fülbelövés: én utolsó nap lövettem a pici lánynak, 3000 pénz. Viszed a fülbevalót, leadod, hogy fertőtlenítsék (kb. 15 perc). Én ott is hagytam őket, úgyyis valami szurira is vártunk, meg akkor volt a gyermekorvosi vizsgálat. Amíg ezek történtek, én összepakoltam a cuccom. Mire viszaértem, minden megvolt, azóta is minden rendben a pici fülével, szép, nem gyulladt be, nem sebes.
NST-re én a bártfaiba jártam (nem volt fogadott szülésznő, nem tudom akkor máshova kell-e menni...)
Sziasztok!
Kicsit más téma: szülés után még mindig van lehetőség fülbelövésre és fotózkodásra? Ha igen, kb. milyen áron, és mik a tapasztalatok?
Köszi!!
Szerintem is rendben vászon így, hogy a vajúdóba még nem engednek másokat. Csak egy kis helyesbítés: nem 7, hanem 5 ágy van a vajúdóban.
Ez az egész csak akkor rossz, ha nagyon sokan szülnek egyszerre, és mondjuk minden szülőszobára foglalt, ilyenkor hiába vagy két ujjnyira nyitva, a vajúdóban kell lenned addig, amíg nem szabadul fel szülőszoba.
De ez meg kiszámíthatatlan, hogy épp akkor hányan lesznek.
Sziasztok! Én is megszültem 11-én és ugyanez a tapasztalatom a gyerekágy borzalmas, olyan depressziósan jöttem el, hoyg az nem is igaz, fáradtan, tele stresszel!!!
Szülészetileg csúcs a kórház tényleg az összes doki, szülésznő előtt aki megfordult nálam le a kalappal, 24 óra telt a szülés és a burokrepedés között, szóval volt szerencsém élvezni a szeretet. :)
De a csecsemő osztály az tragédia, egyedül a védőnő volt készséges, a többiek úgy beszéltek velünk mint a hülyékkel! Utolsó éjjel betoltam a kicsit, kék fényezni kellett az is ott zógott, meg világított, mert akkor már nem aludtam 4 napja és fel voltak háborodva...
Áh mindegy!
Itthon már midnen szuper az a lényeg, csak kórház után 4 napig bőgtem. :(
Sziasztok!
Csak gondoltam beszámolok róla (bár nem ide tartozik), hogy nekem most úgy tűnik, hogy Szt Imrében a gyerekágyas osztályra castingolták össze az összes mogorva, mondhatnánk bunkó nővért. Férjem (sajnos) most a sebészeten tartózkodik, és ott minden nővér állati kedves. De komolyan, folyamatosan meglepődök, hogy köszönnek, kedvesek, mindenkihez van pár jó szavuk, poénkodnak. Ja, és nem fogadtuk fel az egész osztályt.
Erre én is kiváncsi vagyok, jövőhéten megyek először. Ez alapján az R épület I.emelet:
December óta járok hozzá a Praxisba. Igaz a névsort még nem néztem a honlapon. Én ez alapján mentem oda anno:
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatod van a Szent István Kórház szülészetéről?
- Mi a véleményetek a Szentesi kórház szülészetéről, nőgyógyászatáról?
- Mik a legfrissebb tapasztalatok a bp-i Szent János kórház szülészetéről?
- Szent István Kórház szülészete, orvosok árak, tapasztalatok
- Szent János vagy Kútvölgyi (magán) kórház szülészete?
- Szent Imre Kórház szülészete.Kinek milyen tapasztalatai vannak?