Szent Imre kórház szülészete (beszélgetés)
Sziasztok!
Tudja valaki h Dr. Tassi Róbert mennyiért vállal szülést? És esetleg ha van valakinek tapasztalata/ véleménye vele kapcsolatban azt is szívesen olvasnám.
Köszönöm ha válaszoltok :)
Sziasztok!
Szili Hanna szülésznőről van valakinek bármilyen információja? Őt ajánlották nekem és a napokban tervezem felkeresni.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Tegnap sajnos nem tudtam elmenni az előadásra.
Az étekzésről volt szó.
Volt valaki?
Milyen volt?
Köszönöm szépen a választ.
Végig gondolom az egészet, aztán majd meglátjuk.
Sziasztok!
Elöszőr is mindenkinek kitartás! Itt szeretném megvételre kínálni őszi születésű lányom /most 10 hónapos lányom/ 56-os 62-es 68-as baba ruháim /csak a szép állapotúakat kínálom fel megvételre/.
Albertfalvaiak előnyben lehetnek.
Magánban 5-6 hónapja 10-et kért/ alkalom. A szülésre nekem azt mondta, hogy amennyit gondolok. Én 100-at adtam. Ebből az első kontrolon visszaadott 10-et, mert azt mondta, sokat adtam... Igaz, nekem 4. gyerek volt..
De az a 100-as jó irány egy átlag értéknek. Van olyan helyzet, hogy elég az 50-60 is, de én 120-nál többet senkinek se adnék, annyival már nem tudhat többet valójában senki, csak a p.fáján vastagabb a bőr..
De a gyerek nem marad bent az ügyeletesnél se, én az Imrében még olyat nem láttam, hogy direktbe csesztették volna, aki simán az ügyeletesnél szült. Sőt!!
Abban tudnál segíteni, hogy mennyi nála a terhesgondozás alkalmanként, és hogy mennyit kér a szülésért?
Sokat segítenél vele!!!
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy Dr. Nyulasi Gábor a Szent Imrében vezet le szüléseket? Azt tudom, hogy a Tétényi úti rendelőben rendel, csak azt nem, hogy hol vállal szülést...
Van valakinek tapasztalata róla?
Vagy esetleg Dr. Gutmann Orsolyáról???
Eredetileg Dr. Szigeti Katalint szerettem volna, ma voltam is nála a rendelésén, de sajnos nem vállal, mert valószínűleg külföldön lesz február elején, amikorra várom a picit... :(
Köszi!
Nem. Márhogy nem tudom.
Azt tudom, hogy az ellátásokhoz min. 4 pecsétnek lenni kell a kiskönyvben.
A nehezítések a számolásnál: ok, hogy a magánrendelésnek van egy ára, de nagy kérdés, hogy a vérvételért, kenetekért fizetsz, vagy meg tudod oldani államiban. Mert ha nem tudod, akkor az majdnem drágább, mint maga a magándoki...
Aztán még ott van az UH-k kérdése. A magándoki díja tartalmazza az uh-ot? És ha igen, akkor milyet. Jó-e az genetikai vizsgálatra, vagy csak ahhoz nem elég nagy felbontású?? (mert egy genetikai vizsgálat díja magánban szintén elég húzós, megint itt a kérdés, el tudod-e intézni államiban) Mert ugye magánból a dokid nem adhat beutalót államiba. Csak úgy lehet megjátszani, ha az állami rendeléséről ad. De azt meg manapság nemigen tudják meg akarják csinálni.
A másik nehezítés, hogy normál esetben 4-5 vizsgálatnál nem nagyon kell több. De, ha csak egy pici gond is van, pl. egy picit rövidebb méhszáj, egy kis görcsölgetés, barnázás, rosszullét vagy bármi, akkor az is lehet, hogy heti kétszer kell menjél. És nem kell azt hinni, hogy az orvos akar lehúzni... Csak éppen nem mindegy, hogy milyen változást lát a méhszájon.. Hogy fenyegető vetélésed van, vagy csak egy kicsit több a front a héten.. Nem mindegy..
Én csomószor voltam így, volt, hogy a dokim jófej volt, és a héten harmadszorra már nem kérte el a díját, de azért erre nem lehet számolni.
Szóval lehet, hogy megúszod 50-el az egész magándoki dolgot, de lehet az 200-is egy picit - és itt ne gondolj nagy dolgokra - problémásabb terhességnél..
Szerintem, ha ez tényleg ilyen nagy gond neked, hogy számolgatni kell, mindenképpen legyen egy orvosod az "sztk"-ban, akiben azért megbízol, akihez eljársz néhányszor, hogy nehogy aztán esetleg egy kicsit költségesebb mutatványnál bajba kerülj. Meg akkor ő tudna beutalót adni az állami uh-okra, meg vérvételekre..
Aki normális, az államiban is normális, rossz napja meg a magánban is van az embereknek. Én a negyedik gyereknél kényszerből jártam magánba, de nem történik ott se csoda. Bár néha tényleg kényelmesebb, kulturáltabb, de egy egész terhességet csak arra apellálva végigcsinálni nem kis anyagi biztonságot igényel szerintem...
Le tudná írni nekem valaki, hogy a terhesség alatt hányszor és milyen vizsgálatokra kell járni?
Szeretném kiszámolni, hogyha magándokihoz járok, akkor mennyit kell félretenni.
Sajnos ilyen összefoglalót honlapokon nem találtam,
de lehet, hogy nem jó helyen kerestem.
Szia, én a 26. hétben vagyok. Még nem beszéltünk arról, hogy mennyit fog kérni, de szerintem olyan 100 körül (azt olvastam, hogy a terhesgondozás 10szeresét szokták kérni). E
gyébként szimpatikus, hogy nem rángat be 2-3 hetente, hanem csak amikor a kötelező vizsgálatok vannak, 5-6 hetente.
Legközelebb október elején megyek hozzá, szerintem akkor már meg fogom tőle kérdezni, de lehet, hogy te hamarabb megtudod:) Egyébként azt javasolta, hogy fogadjak fel szülésznőt, mert az igazi segítséget ők nyújtják...
Szia!
Köszi a választ! Én is hozzá járok már 2. éve. 31 hetes terhes vagyok és szeretném fogadott dokinak is!Szerintem is alapos és megfontolz, nem csalódtam benne, bizom a tapasztalataiban.Nekem is ajánlották annak idején! Anyagiakat nem tudsz, mennyiért vállal szülést?
Hanyadik hétben jársz?
Köszi
Sziasztok!
Dr.Barna Istvánról van valami infótok?
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatod van a Szent István Kórház szülészetéről?
- Mi a véleményetek a Szentesi kórház szülészetéről, nőgyógyászatáról?
- Mik a legfrissebb tapasztalatok a bp-i Szent János kórház szülészetéről?
- Szent István Kórház szülészete, orvosok árak, tapasztalatok
- Szent János vagy Kútvölgyi (magán) kórház szülészete?
- Szent Imre Kórház szülészete.Kinek milyen tapasztalatai vannak?