Szent Imre kórház szülészete (beszélgetés)
:))) na akkor végképp elbeszéltem mindenki mellett :)
és reméljük, h igen? hm? :)
de igen, azt te írtad :)
tiszta vizet a pohárba:
én úgy vettem ki a szavaidból, hogy az élesben játszunkot arra érted, h várandósok vagyunk. orsi pedig írta, h év vége körül szeretne várnadós lenni, de nem írta oda, h újra, és te pedig (szerintem) erre írtad, h mi már élesben játszunk (utalva rá, h ő meg még nem). én erre írtam, h orsi h alehet, még élesebben játszik, mint mi , mert neki ott van már a kis-nagy egyévese, csak szeretne újra várandós lenni :o))
jól elbeszéltünk egymás mellett, mert erre ő meg írta, h ő még nem várnadós, de én ezt meg nagyonis jól tudom :))
na ez sem lett átláthatóbb, de szorri :)
köszi,hogy leirtad!:)
Sok sikert hozzájuk!
Igen,ilyenkor ők csak annyit láthatnak,hogy anya eddig csak velem volt,most meg osztoznom kell rajta.De késöbb meg milyen jókat fognak együtt játszani,ha majd a kicsi is nagy lesz:)
Engem ütlegel és csapkod, rugdos, mit hogy és hol ér. Illetve volt egy időszak, amikor a hajamat tépte szó szerint és közben jókat röhögött... aztán ha rá csaptam a kezére visszacsapott... Szóval rajtam töltötte ki a "bosszúját". A testvérét nagyon szereti, simogatja, puszilgatja, van, hogy csak beszélget hozzá. Ha huginak pelust cserélek akkor hozza a tisztát, a popsitörlőt, krémet, a koszos pelust kiviszi a szemétbe. Ha kiesik a cumi a szájából visszateszi neki, ha sír, akkor felhúzza neki a zenélő macit...
Hétvégén Apa is itthon van, így felváltva vagyunk a gyerekekkel. De ha egyedül vagyok este itthon akkor elmagyarázom neki, hogy először hugi fürdik, eszik és utána csak az övé vagyok. Az elején ment a hiszti, de most már megértette. A cicizéseket is rosszul viselte, de mára ezt is elfogadta. Ha szoptatom hugit, akkor jön, mellém ül a kanapéra és mondja, hogy "hugó iszik", "hugó szomjas", "hugó éhes" és közben simogatja a buksiját.
Eddig úgy vettem észre az első két hét volt a pocsék, akkor Ritukám is itthon volt. Most hogy bölcsis és ugye csak késő délután van itthon jobb a helyzet, de most egy hónapra bezár a bölcsi, így lesz két nehéz hetem egyedül, de megoldom remélhetőleg, utána meg apa szabadságon lesz.
és téged hogyan?hétvégéken milyen?
bocs,csak kiváncsivá tettél:)De ha nem akarod,nem kell válaszolni.
Csak mivel nálunk ilyen nem volt,érdekelne.
Ahogy az emlékek között kutatok,nem olyan régen volt egy eset,mikor Andris lázas volt a foga miatt.Szóval nem nagy "betegség" volt,de kellett egy kis pátyolgatás a fiatalúrnak.Na ekkor mondta Laura,hogy bezzeg őt most nem ölicézzük.
De ez egyetlen egyszer fordult elő.Akkor elmondtam neki,hogy mi van és helyreállt a béke:)
vágyázva=vigyázva :))
ja és aztán meg tök jóban lettünk, amikor már ő is túl lett a kamaszkoron :)
nálunk a tesóm és köztem 4,5 év van, és egyetlen pillanatig sem voltam féltékeny rá. a régi fotókon mindig szorongatom a kezét vágyázva. nem emlékszem, h lett volna problémánk. vag ylehet, h akkora volt bennem a törés, h teljesen eltemettem magamban? :))
az igaz, h volt úgy az én 10éves koromtól kb 16 éves koromig, h nem nagyon voltunk egy hullámhosszon, ezt betudom a kamaszkoromnak, más kör, más érdeklődés, stb... de sosem zavart a tesóm, sosem utáltam, h ő a kisebb (kivéve egyet, amikor én 17évesen nem mehettem el a városi bonanza koncertre, őt meg 14 évesen elvitték bp-re gunsandrosesra :))
Nálunk pont 2,5 év van.Jó a lányoknak.Kifejezetten jó ez a korkülönbség.Bár azzal kezdtük,hogy mindenki ontotta az elején,hogy ezt jól eszúrtuk,mert ez a legrosszabb,ha a korkülönbséegket nézzük.Majd a nagy milyen féltékeny lesz!
Hát,nálunk nem jött be.Szeretik egymást,és nagyon egymáshoz nőttek.
Inkább a késöbbiekben látok(mint pl. most is)nehézséget.Virág 9 éves,komolyabb,Laura 6 éves,szertelenebb.
Most kicsit nehezebben vannak el egymással.
De 100 szónak is egy a vége:én csak ajánlani tudom a 2,5 évet!:)
Nálunk 2 év+9 hónap a különbség a két csemete között. Az első pár nap idillikus volt, aztán amikor "leesett" Csengének, hogy Csongor hosszútávon marad, akkor volt pár pokoli hetünk:
Ne vedd fel!, ne adj neki enni!, stb...
Aztán 2-3 hét alatt elmúlt.
Apa meg kb fel evig ingazni fog, es nem lenni konnyu egyedul uh-ra jarni egy 1,5 evessel stb...
pedig jo lett volna ha csak 2 ev van koztuk, de 2,5 ev sem a vilag, en ugy hallottam hogy ha a nagyteso 3 eves koraig kap kistesot akkor meg kesobb egymashoz nonek, de ezt az tudja megmondani akinek van mar 2. :-)
niko, ehhez a legjobb helyen vagy aszentimrében szerintem. úgy tudom, h ott az orvosok zöme nem preferálja a felesleges beavatkozásokat. meg a fájdalomcsillapítást.
amúgy pl az én dokim eleve azt mondja, h miért a fájdalomra koncentrálunk elsőként? merthogy amit a figyelmed középpontjába állítasz, az lesz a legmarkánsabban jelenlévő. na mindegy, nekem végülis szinte mindegy, csak már legyen itt a babónk a kezemben. (a többi része elényegtelen). de azért bízom abban, h természetesen szülhetek.
3 hónap az "semmi".
Nekünk Ritu annak idején 3,5 év próbálkozás után jött össze. Viszont Anna egyetlen egy védekezés nélküli alkalomból :D
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatod van a Szent István Kórház szülészetéről?
- Mi a véleményetek a Szentesi kórház szülészetéről, nőgyógyászatáról?
- Mik a legfrissebb tapasztalatok a bp-i Szent János kórház szülészetéről?
- Szent István Kórház szülészete, orvosok árak, tapasztalatok
- Szent János vagy Kútvölgyi (magán) kórház szülészete?
- Szent Imre Kórház szülészete.Kinek milyen tapasztalatai vannak?