Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Igen, mi mindig sokkal kritikusabbak vagyunk magunkkal szemben!
Ujjheggyel óvatosan, apró körkörös mozdulatokkal oszlatgasd.
Köszi a dicséretet. Szerintem azóta sokat roggyantam, bár az is igaz, hogy eszelősen keveset alszom és eléggé "megszakadtam" az elmúlt fél évben. Kúszik lefelé az egész arcom! Mondjuk fogytam is ezidő alatt 6 kilót és mivel pici vagyok 157cm (én is, mint páran itt!), ezért az arcomon is látszik. Nem dicsekszem a súlyommal, mert én soha nem voltam törékeny, de a magamhoz viszonyított versenysúlyomtól már csak 3 kiló választ el. :)))
Köszönöm mindenkinek a macskamagyarázatot, oltári vidám lettem tőle!
Hát nekem PONT erre van szükségem!!! Már indulok is... :)))
Azt hiszem ez az ami nekem egy nüansznyit hiányzott a felsőnél az összképből, de az alsónál majd szerét ejtjük ennek is.
Még egy kis dermaroller néhány hónapon keresztül, aztán remélem, hogy utána már megtalálom végre az elgurult dilibogyómat és nem járkálok plasztikáztatni :)
Habár.....
:O
Annyira sokat kellett kivenni a felső szemhéjból ( és egyébként is kicsit mandulavágású a szemem ) hogy a varrat kifut egészen addig, mintha az alsó szem vonalától ceruzával rajzolsz fel a szemöldökig. Ezáltal lett emelve az arc 2 sarka felé a szem, tehát ez fizilailag és alkatilag volt szükséges.
Alul engem nem műtöttek, ha ott is meghúznák, akkor már keleti nőnek néznék ki.
Köszi szepen :-)
En meg ma megyek Sopronba, de konzira nem megyek most egyik dokkerhez se, csak szemüveget csinaltatni + kis shopping ;-)
En is megneztelek: nagyon jol nezel ki, egy tizest SIMAN letagadhatsz!!
Lányok!
Azt hiszem írtam már, hogy én igazán anyukámat akarom rábeszélni a műtétre. Nos őt még győzködni kell, a barátnője viszont rászánta magát, tegnapelőtt megcsináltatta a felsőjét. Most tőlem(!!) kérdezni, hogy a ragacsnak (kötésnek) a meddig kell fennmaradni? Varratszedésig? Azt mondja, biztos mondták neki, de elfelejtette. Mit tudtok erről mondani?
Ha kihúzzák a szem sarkát, attól viszont kisebbnek tűnhet, nem? Amikor tükör előtt "elvégeztem" a beavatkozást, nekem kisebbnek tűnt, az amúgy nagyméretű szemem...
Ha majd eljutok egy konzultációra erre is rá fogok kérdezni!
" Cat's eye surgery " - ha beírod csomó oldalat feldob.
zömmel angol oldalakat találtam.
A lényege, hogy az alsó szemhéj külső sarkát feljebb rögzítik, mint a természetes poziciója. Sokszor csak így lehet szép eredményt elérni az alsó szemhéj korrekciójánál - ezt írják.
Na legalább megtudtam mit műveltek velem.
Vége a szomorkás tekintettnek. Már nem is vagyok szomorú:))
Puszi
Neked a Doktornő ajánlotta a macskásítást, vagy külön kérted tőle?
Mit gondolsz, megérte, gondolod szebb lett, mintha egyszerűen csak kivágta volna a felesleget?
Én gyönyörűnek látom a szemed, de igazán te tudod, hogy milyen volt korábban , és ahhoz képest most mekkora a változás...
Igen, ez engem is nagyon érdekelne részleteiben!
Bluebell írta, hogy neki a Doktornő 2cm-el megemelte a szemhéját a macskásítás miatt, de ezt nem igazán tudom elképzelni hogyan tette, ha ugyanott van a vágás, mint egy klasszikus plasztika esetében?
Szia Gabci!
Elképzelhető ,hogy ez valami heg-ödéma ,mert még mindig püffedt a szemem környéke. Bár akik láttak és tudnak róla azt mondják ,hogy szinte semmi nem látszik. DE ÉN LÁTOM!!
Valóban kell pár hét ,hogy eltűnjön. Én meg a te szemeidet néztem meg ,hát azok is gyönyörűségesek:))
Azt nagyon jól teszed, én ugyanígy vagyok a Szemhéjplasztikával, mire odajutok, tökéletesen fel leszek készülve, és talán elkerülhetek egy sor kellemetlenséget okulva a tapasztalatokból.
A Roller szenzációs, de tényleg nagyon nehéz elég kegyetlennek lenni magunkhoz, én már kb. 6szor magamnak estem, de még mindig van mit tanulnom, sajnos nagyon fáj, de az eredmények miatt egyértelműen megéri!
Ildi tényleg elképesztően nagy a szemed és nyílt lett a tekinteted! Emlékszem, írtad januárban, hogy olyan fáradtnak tűnt sokáig a műtét után a tekinteted. Most ennek én nyomát sem látom, pedig még csak alig "pár napos" vagy. Nem győzök gyönyörködni benned!!! :) Nagyon boldog lehetsz és ennek végtelenül örülök!
Gyógyulgass és légy türelmes, ki fogsz simulni hamarosan. Ez nem napokban lesz mérhető, hanem inkább hetekben, de lehet, hogy volt az két hónap is nálam, mire észrevettem, hogy volt hurka, nincs hurka. Ja és tényleg érdemes óvatosan masszírozgatni, mert a dokinő is mondta, hogy ezzel segítjük az elterülését. Ő valami heg-ödémának, vagy mi a manónak nevezte.
Kicsit kacérkodtam én is a legelején az aranyszállal, de a pár napos kacérkodásnál tovább aztán nem is jutottam!
Még nem próbáltam ki a dermarollert, de folyamatosan olvasom a fórumhozzászólásokat és minden hasznos tanácsot szívok magamba, mint a szivacs. Nyáron nem akartam belevágni (logikus) most pedig nagy a hajtás a melóhelyen és mivel nem tudom milyen lesz -és meddig!- a képem utána, ezért óvatosságból kivennék néhány napot. Nehogy azt higgyék, hol élve lettem megnyúzva :)))
A felsőnél nem volt macskásítás ,csak az alsónál.
Sajnos eltűntek a képeim géphiba miatt a felsőről,de állítólag nagy szemeim voltak.
de a műtét segített visszaállítani az eredeti állapotot.
Olyan elégedett vagyok ,csak ez a gyűrődés ne lenne már a szemem végénél.
Neked a felsőt is macskásította a dokid, vagy csak az alsónál alkalmazta ezt a technikát?
A felső plasztika előtt milyen volt a szemed?
Most olyan tágra nyíltnak tűnik, nagyon szép lett, de nem tudom, hogy ez alkatilag adott volt e nálad, vagy a műtét nyitotta meg ennyire a tekintetedet?
Jaj de jó. megnyugtattál. Egyébként a dr is azt mondta ,hogy ez szépen ki fog simulni.
Nem emlékszel mennyi idő alatt történt meg?
Egyébként napról napra javul. Már annyira nem érzékeny.Biztos én vagyok a türelmetlen ,mert mindezt elmondták ,és még csak 10 napos vagyok.
Legalább 6-8 hét a végleges eredmény.
Puszi: I
Az aranyszál behúzáson én is nagyon sokat gondolkodtam, és tényleg nagyon megoszlanak róla a vélemények, ami nálam nem jelent jót. Magyarul kevés az anyag, de angolul elolvastam egy rakás fórumhozzászólást még annak idején, de nem volt túl sok pozitív vélemény, bár igazán soha nem lehet tudni, hogy ki áll egy-egy hozzászólás mögött, lehet, hogy olyan orvosok, akik éppen nem használják az adott eljárást és le akarják járatni, soha nem lehet tudni, mindenesetre számomra is elrettentő, hogy ha egyszer bekerülnek a szálak, akkor azok ott is maradnak.
Én vmi olyasmit is olvastam, hogy egy későbbi arcplasztikai műtét közben okozott problémát egy ilyen szál, bár az inkább apthos szál(azt hiszem az is vmiféle fémből készült anyag)okozta.
Ezek szerint kipróbáltad végül a dermarollert?:)