Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Szemhéjplasztika fórum

Szemhéjplasztika (beszélgetés)

2066. Kitty1975 (válaszként erre: 2062. - Vajdai)
2011. okt. 8. 13:34

Nagyon szép lett a szemed.

Gratula!

2065. vajdai
2011. okt. 8. 13:08

Lehet egyébként azért gyógyulok gyorsabban ,mert nekem nem kiszedte a zsírt hanem elosztotta a szemem alatt.Most már ez a legújabb ,mert a későbbiekben szükség van a zsírra. Nem is helyi érzéstelenítésbe csinálta ,hanem bódulatban. Tehát nem mély altatásban.Azt mondta ,hogy a csonthártya annyira érzékeny,gondolom nem akart kockáztatni.

Kovács dr kezét be kell aranyozni.

2064. vajdai (válaszként erre: 2063. - 5e1c4ed8ef)
2011. okt. 8. 13:04
Köszi,de drága vagy.
2063. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2062. - Vajdai)
2011. okt. 8. 12:34

Hihetetlen gyorsan regenerálódsz, szegény Borzaskának még jóformán a lábujj hegye is lila volt,Neked meg szinte semmi, nekem a szemem alatti,velem született fekete gabonaköreim feltűnőbbek!

érdekes milyen különbözően reagálunk a beavatkozásokra.

Nagyon szép lett a szemed, csak úgy peregnek vissza az évek!

2062. vajdai (válaszként erre: 2061. - Borzoska3)
2011. okt. 8. 11:16

Köszi.

Leestek a ragacsaim ,de még a varrat bent van.

Tettem fel képet.

Tényleg nagyon gyorsan gyógyulok.

Már a pofacsontomon a zöld folt is halványodik. Se be nem vérzett a szemem,se lila foltjaim nem lettek.

Azokat a kicsi ragacsokat én tettem vissza magamnak ,mert attól félek nehogy a fonalat álmomban megrántsam.

Valamit úgyis csináltam az éjjel vele ,mert arra ébredtem ,hogy fáj a szemem csücske . De nem lett semmi baj.

Már várom ,hogy kiszedjék a varratokat.

2061. Borzoska3 (válaszként erre: 2059. - Vajdai)
2011. okt. 8. 10:26
Nagyon jól nézel ki a képen ! Szép lesz, ez egy egészen különleges műtét , gratulálok a gyors gyógyuláshoz !
2060. 4e26ebc823 (válaszként erre: 2059. - Vajdai)
2011. okt. 8. 08:51

Azt hittem, ha valakinek macskásítanak, akkor azt a felső szemhéjon csinálják. Neked ezek szerint az alsónál?

Kicsit sem tűnik rémesnek a szemed. Remélem, az enyém is ilyen lesz majd:))

2059. vajdai (válaszként erre: 2058. - 5e1c4ed8ef)
2011. okt. 7. 20:16

Pedig annyira szörnyű ilyen közelről néznem a szemeim.

Kedden kiszedik a varratokat akkor is teszek fel.

Ma leestek a ragacsaim egy része.

Hihetetlen gyorsan gyógyul már alig látszik a vágás alul. A szemcsücskömet nem látom mert ott a varrat.

Alul van a pofacsontomon szép zöld folt.

Az ödéma teljesen elmúlt ,fájdalom semmi.

Sztem a jövő hétre kikúrálom magam..

Ahhoz képest ,hogy kedden volt a műtét sokkal rosszabbra számítottam.

2058. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2057. - 5e1c4ed8ef)
2011. okt. 7. 20:04
Nagyon hihetetlen:))
2057. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2055. - Vajdai)
2011. okt. 7. 20:03
Kben bár nem láttam korábbi képet, de a felső is nagyon hihetetlen szépre sikeredett, így a siker most is garantált!
2056. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2055. - Vajdai)
2011. okt. 7. 20:01

Előtte is nagy szemeid voltak, de most mintha nőttek volna, már így tapasszal is gyönyörű.

Nagyon jól kivehető a macskásítás, amiről beszéltél, nagyon szép leszel az a gyanúm!:)

2055. vajdai
2011. okt. 7. 19:33
Tettem fel képet
2054. 4e26ebc823 (válaszként erre: 2053. - Hexilein72)
2011. okt. 7. 16:26
Mondjuk , ha eljönnek az osztrákok Magyarországra plasztikáztatni, akkor több mindent megengedhetnek magunknak, mint mi ..... de mi nem mehetünk el sehová, hogy féláron ugyanilyen színvonalon operáljanak.... sajna itt a bibi:))
2053. hexilein72 (válaszként erre: 2048. - Vajdai)
2011. okt. 7. 14:20

Ildi, szuper, hogy lement az ödema!! Meglatod, szep leszel! :-) Mar alig varom a kepeket!!!

Azert az nem igy van am, hogy az osztrakok ilyen plaszt, müteteket csak ugy megengedhetnek maguknak, itt is sokan vannak, akik marol holnapra elnek. De azert jobb a helyzet, mint otthon, azt elismerem. Csak a te dokkered ezt nem tudja, mert hozza csak azok mennek, akik eleve jobb moduak. Aki 1000-1200 Eurt keres (es egy gyari munkas nagyjabol ennyit), az nem nagyon ugralhat, mert a lakas es a megelhetes kültsegei sokkal magasabbak, mint otthon (egy becsi lakasberlet havi szinten 6-800 Eur-tol kezdödik, egy sajat tul. lakas pedig szinte megfizethetetlen). Na meselhetnek...

Borzoska, csak türelem, tuti elmulik az a szürke karika! Jol tetted, hogy megjutalmaztad magad a blezerrel. En is igy szoktam: ha kicsit boldogtalan vagyok vmi miatt, akkor megyek egyet shoppingolni, oszt mindjart jobb lesz a kedvem :-)

2052. hexilein72 (válaszként erre: 2044. - Szédültnapraforgó)
2011. okt. 7. 14:13

Szia Napraforgo! Köszi az erdeklödest, de nem, meg nem voltam 2. konzin, egyelöre nagyon zsufoltak a napjaim, nemtom, mikor jutok el... Valszeg par heten belül Karasz dokkerhez Sopronba, ö a legegyszerübb nekem, aztan meg a Wittmann dokker Móvaron. Ja es van egy konkret idöpontom itt Au-ban egy jonevü plaszt. sebesznel, de csak dec. elejere, de nala ugysem csinaltatom, mert draga (3600 Eur also-felsö). De megkerdezem a velemenyet.

Majd beszamolok.

Viszont jövö csüt. megyek a kozmihoz a szajtetko utanböködesere, bar nagyon sztem nem kene, mert eleg szep lett az elsö is, de azert biztos megbököreszi meg egyszer.

Ja es meg van valami: voltam tegnap börgyogyasznal (mas ügyben), es ö ajanlotta az arcomra az ActiveFX lezert, ami all. nagyon jo feszesitö es ranctalanito, latvanyosan csökkenti a porusokat. Hat nemtom, meg utanaolvasok, de ez meg visz, elfogadhato aron lenne, lehet, hogy benevezek, bar ennek is 1 het a gyogyuloideje, ugyhogy szinten csak kari elött tudnek menni...

2051. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2048. - Vajdai)
2011. okt. 7. 13:06

A kellemetlenségek úgyis hamarosan véget érnek, az a fontos, hogy fájdalom nem zavarja a gyógyulásodat!

Nemsokára itt a kedd, fél lábon is kibírod!

2050. 4e26ebc823 (válaszként erre: 2048. - Vajdai)
2011. okt. 7. 08:54
jaj de jó... te sem szedtél gyógyszert ödéma ellen?
2049. 4e26ebc823 (válaszként erre: 2046. - Borzoska3)
2011. okt. 7. 08:53
Ismerős, az én lelkivilágomnak is jót tesz az ilyen. Most is rám férne, ugyanis nagy esélyem van rá, hogy rossz lesz a nőgyógyászati citológiai eredményem :((( Ez eléggé leredukált...de remélem a legjobbakat. A fotódon nem nagyon látszik a szürkeség, gondolom inkább csak közelről látni.
2048. vajdai
2011. okt. 7. 08:33

Sziasztok!

2 napi beszámolóm.

Tegnap szépen beödémásodott a szemem és az arcom is. Az arcomon világoszöld nyomok vannak.

Annyira ödémás volt ,hogy a ragasztók elengedtek a szemem alól és a jobb szemem annyira bökte valami ,hogy majdnem megőrültem.Felhívtam a doki asszisztensnőjét és mondta,hogy fontos a ragasztó ,mert a végén a varrat nincs elkötve és nehogy álmomban kirántsam. Pici ragasztóval leragasztottam a szemvégemet.

Kérdezte megmostam-e? Dehogy én is betartom az orvos utasításait szigorúan.

Arra gondolok ,hogy kaptam krémet a szemembe ,ami gondolom a könnyel együtt kifolyt, és az oldotta el a ragacsot.

Ma reggelre csoda történt. Az ödémám felére csökkent,és ami a legfontosabb nem böki a szemem az a valami. Olyan érzés volt ,mintha szempilla ment volna bele.

Olyan jó lenne megmosni a szemem!! Ilyen apró vágyaim vannak.

Alig várom a kedd reggelt ,akkor szedik ki a varratokat.Ezek az elengedett ragacsok is idegesítenek ,legszívesebben letépném őket.

Amúgy fájdalom semmi nincs .Attól nem kell félni ,legalábbis nálam így volt.

Ma már jegelnem sem kell.

2047. naomi1 (válaszként erre: 2046. - Borzoska3)
2011. okt. 6. 22:01
jol tetted en is igy szoktam magam feldobni ezert is van tele 2 marha nagy szekreny ruhakkal. :))))
2046. Borzoska3 (válaszként erre: 2045. - 4e26ebc823)
2011. okt. 6. 21:37

Nem annyira sötét...de azért látszik. Én vagyok türelmetlen, mert mondta az orvos, hogy 3 hónap körül gyógyul és fél év is lesz mire eléri a végleges formáját. Most múltam még csak kb.6 hetes.

Ma kellett volna kontrollra mennem, de egész héten túlórázok, annyi a meló, nem jutottam el hozzá. Remélem, a hétfőbe bele fog férni.

Nem lenne semmi baj vele, de addig nem merek korrektort és púdert használni, amíg meg nem engedi, én szertartásosan betartom az utasításait.

Bánatomban vettem egy nagyon szép kis blézert a Zarában hazafelé :)legyen valami jó is a mai napban !

2045. 4e26ebc823 (válaszként erre: 2048. - Borzoska3)
2011. okt. 6. 19:54
a kontrollon mit mondtak a karikákra? Annyira sötét karikáid vannak? Biztosan a zsír eltávolítás nyoma , ami átüt a bőrön nem? Majd ha belül elgyógyul, akkor eltűnik. Nem szedsz valami felszívódást gyorsítót?
2011. okt. 6. 19:52

jaj biztosan szép lesz.... Én is olvastam, h nem mindig szedik ki a zsírt, hanem valóban eloszlatják.

Kiváncsi vagyok, hogy alakulsz, miként gyógyulsz... Remélem, teljesül a vágyad és megéri az áldozatot mindannyiunknak:))

2043. hexilein72 (válaszként erre: 2041. - Vajdai)
2011. okt. 5. 11:39

Szia Ildi :-) Nagy-nagy gratula, hogy kibirtad es tul vagy rajta ter is, sokat gondoltam rad tegnap!!!! Es nagyon-nagyon kivancsi vagyok az eredmenyre, meg hogy milyen lesz a labadozas, remelem, hamar meggyogyulsz es elvezheted a gyönyörü szemeket!

Kerjük szepen a kepeket, es ha lehet, sokat csinalj majd, hogy lassuk, hogy gyogyulgatsz!

Minden jot, gondolok rad! :-)

a Hexi ;-)

2042. GabciBSB (válaszként erre: 2041. - Vajdai)
2011. okt. 5. 09:59

Szia Vajdai Királylány! :)

Ismét kiálltad a bátorság-tesztet és újabb óriásit léptél visszafelé az időben! Szívből gratulálok!!! Tudod, most csak türelem, türelem, türelem.... és mindez mellett sok-sok pihenésre van most megint szükséged! Nagyon büszke vagyok rád!!!! Várjuk a napi beszámolókat és a KÉPEKET IS! :)))

2041. vajdai
2011. okt. 5. 09:30

Sziasztok Lányok!

A tegnapi napom összefoglalója.

1/2 11 -re kellett mennem. Szintén a barátnőm vitt.

Odaértünk 10-re akkor kitöltöttem a papírokat.

Beszélnem kellett az altatóorvossal ,mikor megláttam ismerős volt. Jól elbeszélgettünk és megnyugtatott,mert azt hiszem az altatástól jobban féltem ,mint magától a műtéttől.

Ezután betoltak ,mindent elvégeztek rajtam,majd csak arra ébredtem ,hogy kész vagyunk és a barátnőm ott van mellettem.Kb. 16 órakor indultunk haza.

Az altatástól alig tértem észhez kb. a 60 km távolságot hazafelé is átbólogattam.

Akkor már 14 órája nem ettem. Inni már a műtét után lehetett.

Hazaértem és szó szerint beleestem az ágyba.

Kaptam detralexet(ödéma ellen) azonkívül antibiotikumot és egy szemcseppet és szemkenőcsöt.

Ma reggel már kezd ödémásodni ,könnyezgetni ,de nem vészes.

Legjobban a ragasztó idegesít ,feszít nagyon. Jövő hét kedden reggel szedi ki a varratokat.

Most csak pihegnetek ,jegelgetem a szemem . A jobb szememet úgy érzem mintha valami egy kicsi bökné.

A lényeg túl vagyok rajta csak az eredmény legyen jó.

A dokiban ismét nem csalódtam ,kevés ilyen orvost ismerek.

Dr Kovács Ferenc Sopron .

Képek vannak ,de nem tudom felrakni őket. Majd du. a gyermekem segít.

2040. Kitty1975 (válaszként erre: 2038. - Vajdai)
2011. okt. 5. 09:06

Várjuk a részletes beszámolót!

Pihenj sokat és vigyázz magadra!

2039. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2038. - Vajdai)
2011. okt. 4. 21:08
De jó, ügyes vagy, pihend ki magad!
2038. vajdai
2011. okt. 4. 20:26
Túl vagyok a műtéten. Majd holnap ,ha látok írok egy részletest. Kunyául érzem magam.
2037. vajdai (válaszként erre: 2036. - Kingik)
2011. okt. 3. 20:49
Köszönöm

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook