Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Szia, én is Boros doktornál csináltattam júliusban, szépen alakul a szemem. A tiédet annyian dicsérik, hogy bekopogtam, hátha beengedsz. :-)
Jó választás volt, ő szinte már csak ezt a műtétet végzi, így nagyon nem mindegy, hogy olyanhoz megy az ember, aki mást is csinál, vagy olyanhoz, aki több ezer ilyen műtéten van túl, amire te is készülsz. Csak ajánlani tudom.
Nagyon szép lettél!
Nem volt egyszerű az utad, de a végeredmény csodaszép!😊
Szia,
köszönöm szépen a válaszod! Kopogtam a naplódba, de nekem még nincs. Ha lesznek képeim, azonnal fel rakom! :)
Sziasztok,
Bálint Beáta doktornőt kutatom a neten,eddig három különböző elérhetőséget találtam, az általatok megadott már a negyedik, de azt a számot se veszik fel. Mikor van rendelése és hol? Lehet, hogy rosszkor hívom?
Köszönöm előre is!
Igazán nincs mit
Jelentkezz lányok naplóiba
Sziasztok! gondoltam írok egy kis updatet, márc 28-án műtött Bálint Bea, a naplómban kb varratszedésig publikáltam képeket. Mostanra jutottam el oda, hogy talán már tényleg nagyon keresni kell a heg nyomait, és IMÁDOM azt, ahogy kinézek.
35 éves vagyok, az arcom és a tekintetem frissebb, mint az 5 évvel ezelőtti képeimen (egyéb kezelést is igénybe vettem, úgy érzem csupa jó döntést hoztam :) )
Teszek fel egy friss képet is bátorításul a többieknek :)
Szia
Itt nagyon sok mindenkinek csinálta Dr Bálint Beáta sokan meg vannak vele elégedve,de ellenpélda is van ahogy minden orvossal kacsolatban❤️A férjemnek tökéletesen megcsinálta és a volt páromnak is ❤️Ha gondolod kopogj a naplónkba és nézd meg ❤️Azon kívül van itt Krasznais làny is csodálatos lett neki ❤️Viszont ő árban nagyon magas❤️Ezen kívül vannak Tönköl Tamás és Viczián Csaba által műtött lányok is ❤️Biztos szívesen segítenek majd a lányok
Kívánjuk legyen olyan a szemed amit megálmodtál
Sziasztok!
Olvastam a hozzászólásokat és mivel szemhélyplasztikára készülök, ezért szeretnék tőletek segítséget kérni! Sokan dicsértétek Dr. Boros Lászlót. Már kértem is hozzá konzultációs időpontot. De van még olyan orvos, akiről pozitív tapasztalta van valakinek? Bevallom, azért 1-2 helyre szeretnék elmenni, mielőtt valaki mellett döntök! Eléggé izgulok ettől ez egész beavatkozástól és szeretném, ha szép lenne! Köszönöm előre is!
Sziasztok! Infora lenne szuksegem😉bnomet 24 napja műtötték felső szemhéj, ma szaunazni indul... Nem tudom lebeszelni róla, árthat vele sztetek?
😉
Ez teljesen normälis
6 hónapig nincs para,de hidd el minden nappal szebb lesz