Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Szemhéjplasztika fórum

Szemhéjplasztika (beszélgetés)

4046. hexilein72 (válaszként erre: 4043. - Vajdai)
2012. jan. 5. 09:04

Ildike, szijja!!!! Pontosan ugyanugy van, ahogy nekem is meselte a dokineni, vagyis szepen gyogyulsz!! Igy is kell lennie, kell a "kosznak" lefele jönni, a legjobb uton haladsz!

Kepeket is kerünk, lecci :-)))

Te Ildi, te mennyivel a mütet utan csinaltattad a szemhejkihuzast (tetko)? Mert nekem jan. 31-re van idöpontom, de asszem nem merem meg megcsinaltatni (idöpontot meg dec. elejen kertem), inkabb eltolom kesöbbre.

4045. hexilein72 (válaszként erre: 4035. - Szédült-napraforgó)
2012. jan. 5. 08:59
Ilyen müszere egy plaszt. sebesznek sincs (specko ultrahangos gep kellene hozzam, ez meg csak szemeszeknek van, ha egyaltalan), mert ez igazabol nem tipikus "szövödmeny", ezt irtak a nemetek is. Tipikus lenne, ha kifordul az also szemhej, szemgyulladas jön letre, hegkepzödesi goindok stb., stb. De ez a bucka nem tipikus, allitolag.
4044. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 4042. - Szédült-napraforgó)
2012. jan. 5. 08:59
Igen, előfordulhat, utána kellene érdeklődni, bár a műszeres szemvizsgálatnál a szemgolyót és környékét tudják vizsgálni, a szemhéjak alatti szöveteket nem biztos, de őszintén szólva fogalmam sincs mit csinálnak ilyenkor...
4043. vajdai
2012. jan. 5. 08:58

Jó reggelt Lánykák!

Most ébredtem. Egész éjjel nem fájt az arcom ,az ágyikóban megállapítottam ,hogy meggyógyultam,aztán jött a valóság.

Mikor belenéztem a tükörbe azt hittem dobok egy hátast.

Most barna és vörös árnyalatba játszik.

Befújtam a vizemmel utána bekentem a krémmel. Jön le róla a barna kosz. Potyogott bele a mosdóba úgy kellett kisikálnom.

Hexi!

Én már nem is tudom mit higgyek. Az biztos ,hogy el fog múlni ,mert tegnap mondta nekem is Kovács dr ,hogy a 2 hónapos szemem még semmi. Legalább fél év kell.

Örülj neki,hogy nem dolgoznak legalább minél kevesebb emberrel kell találkoznod.

Én az udvarra nem merek kimenni.!!!!!!!!

4042. szédült-napraforgó (válaszként erre: 4039. - 5e1c4ed8ef)
2012. jan. 5. 08:56
Lehet, hogy egy műszeres szemvizsgálat során is megmondják, hogy mi ez...
4041. szédült-napraforgó (válaszként erre: 4034. - 5e1c4ed8ef)
2012. jan. 5. 08:55
Szerintem nála tutira csak a névhez ragaszkodnak , A annak ellenére, hogy ott van a szeren... illetve sok a külföldi páciense, akiknek nem irreális az ár. Én egy percet sem gondolkodtam, amikor elolvastam az ajánlatot, kukáztam azonnal:))
4040. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 4036. - Szédült-napraforgó)
2012. jan. 5. 08:54
Igen, most kinek higgy, viszont Hexinek a meleg borogatás hatására csökkent a mérete, bár másnapra ugyanúgy, sőt ahogy írta még markánsabban érezte.
4039. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 4035. - Szédült-napraforgó)
2012. jan. 5. 08:53
Hát, igen, 2012-ben talán joggal várnánk el, hogy ilyen esetben műszerrel is próbálják diagnosztizálni a bőr alatti történéseket. Sztem, lgbb is magamat ismerve én ezt tenném, menj el egy ultrahangos vizsgálatra, biztos van felétek is egészségközpont, és fizess be egy vizsgálatra(MO-n 5-10 ezer ft körül van), az eredménnyel talán könnyebben tudnának véleményezni. Persze előtte kérdezz rá az említett fórumon, hogy mi a véleményük egy esetleges UH-ról, van e értelme..
4038. szédült-napraforgó (válaszként erre: 4033. - Hexilein72)
2012. jan. 5. 08:52
Tuti nekem is ez van, mert ez is a varratszedés után alakult ki... Az enyém sem olyan kemény, mint egy kis kavics, a keményen azt értem, hogy kitapintható. Mivel én 2 héttel öregebb műtött vagyok, állíthatom, hogy csökkent a mérete. Nem látványosan, hanem szépen lassan. Emlékszem, hogy nagyobbnak éreztem régebben. Tuti, hogy ment lejjebb...:)
2012. jan. 5. 08:50
Ildi, hogy vagy ma reggel, mi fogadott a tükörben?????Látni szeretnénk mi is!:)
2012. jan. 5. 08:48
Ez a jegelés megint érdekes... Egyik jegeltet, a másik meleg borogatást javasol... na így legyünk okosak...
4035. szédült-napraforgó (válaszként erre: 4024. - Hexilein72)
2012. jan. 5. 08:46

Ma még annyit a W doki reakciójáról, hogy nem tippelgetnie kellene azért....hanem mondjuk kicsit megbizonyosodni. Nem tudom, hogy ehhez mi kell.. valami spec. szemvizsgáló műszer esetleg, ami neki nincs....

Mondjuk ha így lenne, akkor az elég nagy baj, mert ha szemhéjműtétet csinál, akkor annak az esetleges szövődményeinek diagnosztizálásra is fel kellene készülni. Lehet, hogy én gondolom rosszul?

4034. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 4030. - Szédült-napraforgó)
2012. jan. 5. 08:44

Igen, sokat számít a biztos kéz, a rutin, de azért fel tudjuk mérni, hogy ennek mi a pénzben kifejezett felső határa, és mivel ez egy olyan terület, ahol nem egy, esetleg 2 jó szakember van csak, így könnyebben lehet józanul gondolkodni, az 1000 euró irreális, ugyanazért a beavatkozásért.

Az orrplasztika egy speciális eset, ahhoz kevesen értenek - mégis végzik:)- így én annak idején nem is néztem az árakat máshol, tudom, hogy drágább volt, de egy szemhéjplasztikáért nem adnék ki dupla árat, ha láthatom, hogy ugyanolyan precíz munkát végeznek a feléért. Nem a pénz kell legyen a döntő, de azért a pofátlanságnak is van határa, ahogyan írtad, nem tudhatnak ennyivel többet, nincs mit.

4033. hexilein72 (válaszként erre: 4029. - Szédült-napraforgó)
2012. jan. 5. 08:44

En sem... Bar az enyem nem kemeny, inkabb puha tapintasra. En a fibrinre tippelek, amit a nemet dokker irt. Kicsit utanajarok ma a neccen, hogy az mennyi idö mulva es alatt kepzödik, mert W azt mondta, hogy nem ennyire gyorsan (az en hurkam 2 nap alatt kifejlödött a mütet utan 7-8 nappal, W szerint ez nem valoszinü, sztem meg siman).

Ma egyebkent katasztrofa volt reggel mert koran keltem es keveset aludtam, az egesz be volt dagadva, mindket oldal, es a jo kis ödema meg jobban kifele nyomta a hurkat, szoval gondolhatjatok...

4032. szédült-napraforgó (válaszként erre: 4018. - GabciBSB)
2012. jan. 5. 08:42

Gabcikám köszi:)) nekem is van még itt ott egyenetlenség alul, van, hogy jobban látszik, van hogy szinte egyáltalán nem. Kis kemény csomócska is van, ha úgy esik rá a fény az is látszik, de én megnyugodtam, varratszedéskor is mondták, hogy hetekig várható vizenyő, csomócskák, egyenetlenség.... A héten én is rákérdeztem a keményedésekre, és ugyanazt mondták, mint Hexinek a német dokik, hogy az alsó teljes gyógyulása bizony több hónapig is eltart, és ez a gyógyulási folyamat része.

Ha a szemek szépségét említjük, szerintem a tiéd mindent visz, egyszerűen tökéletes....:)))

Tudom, h sok a munkád, de azért less be sűrűbben:)))

4031. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 4028. - Hexilein72)
2012. jan. 5. 08:39

Sajnos, bár tőlem távol áll ideje korán véleményezni bárkit is, de egyre inkább veszítem el W. dokiba vetett hitem, nem találom logikusnak, amit mond, persze lehet, hogy neki van igaza.

Napraforgóval egyet értek, el fog(kell) tűnni(e)!

Gyönyörűségesek a szemeid ezzel a finom sminkkel, mintha nem is történt volna velük az ég világon semmi, egyszerűen csak szépek!

4030. szédült-napraforgó (válaszként erre: 4013. - Abb21ff034)
2012. jan. 5. 08:35

Engem a Seffer műtött 8 éve 180 E volt a felső. Mivel meg voltam elégedve, tőle kértem először ajánlatot és 1000 euro-t írtak a felsőre és és 1200-1500 EUR-t írtak az alsóra. Majdnem dobtam egy hátast, mert ennyivel azért nem jobb, hiába nagy név.... (((( pedig akkor 270 volt az euro)

Szóval vannak irreális árak, ezeket el kell felejteni nagyon gyorsan...

4029. szédült-napraforgó (válaszként erre: 4024. - Hexilein72)
2012. jan. 5. 08:28
nem tudom elképzelni, hogy ez bevérzés lenne... annál ez keményebb, ez tuti a roncsolódott izomszövet... Én csak egyben értek vele egyet, hogy el fog múlni..))
4028. hexilein72 (válaszként erre: 4027. - Vali51)
2012. jan. 5. 08:27

Vali köszi! Igen, erdekes, mert nalam is arrol volt szo az elejen, hogy az elsö par napban kell jegelni...

Kene vennem olyan maszkot, mint amilyen a klinikan is volt, hogy tzepözarral a fejemre lehet erösiteni, az egyszerüpbb lenne, a mostanit oda kell tartani.

En meg mar az irodabol jelentkezem, olyan pangas van, az egesz cegnel van vagy 20-30 ember összesen (amugy 900-an vagyunk, nagy ceg).

Tettem fel egy kicsit sminkelt kepet a szememröl :-)

4027. vali51 (válaszként erre: 4024. - Hexilein72)
2012. jan. 5. 08:09
Hexi!Nekem is a jegelést ajánlotta mindig holott elösször arról volt szó max két nap lehet jegelni!Én még két hét múlva is maszkba közlekedtem!
4026. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 4018. - GabciBSB)
2012. jan. 5. 01:09

BUÉK elveszett zöldszemű báránykánk, 2012-ben te(mi) jövünk!

Hogyne mentenék mindent, különben ki adna neked útmutatást, ha végre belevágsz!?!:)

Gyere amikor csak tudsz, próbálunk kevesebbet termelni, nehogy fel kelljen mondanod emiatt!:)

4025. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 4024. - Hexilein72)
2012. jan. 5. 01:06

Jaj, Hexikém, örülök, hogy sikerült megjárnod Móvárt, és látott a doki, de azt is megértem, ha most jól össze lettél zavarodva. Érdekes, hogy a doki éppen a jegelést ajánlja, míg a másik a meleg borogatást, érthető a szkepticizmusod.

Nem is tudom mit ajánljak, annyira ellentmondóak a vélemények.

Jó ötletnek tartom, hogy visszamész dolgozni, lgbb eltereli a gondolataidat némiképp, nagyon szorítok érted, bárcsak minden a vártnak megfelelően alakulna már!

4024. hexilein72 (válaszként erre: 4023. - Vajdai)
2012. jan. 4. 22:41

Sziasztrok Csajocak :-))))

Ildikeeeeem, de joooooo, hogy tul vagy rajta es köszi-köszi-köszi ezerszer a reszletes beszamolot es tajekoztatast!! Annyira szoritottam neked, pontban 9-kor is gondoltam rad, aztan 1/2 10-kor is, meg egesz de.! Olyan szep leszel, meglatod!!

Nekem pont ugyanigy magyarazta a dokkernö, hogy igy fod törtenni a folyamat: elöször erös leeges, aztan "kosz", aztan a 2.-3. nap meg csunyobb, mert gyogyul, 4.-5. nap mar erös lehamlas es szepükes! Gyönyörü leszel!!

Gabcikam, szijja, mar hianyoltalak!

Köszönöm draga, hat remelem, en is, hogy nemsokara hernyomentes leszek.

Azert tüntem el, mert du. Pozsonyban voltunk, aztan ,meg este Movaron voltam Wittmannal ;-) Nem birtam magammal es felhivtam meg reggel, hogy fiogadjon mar valamikor ma este,. ha vegez a mütetjeivel, es este 8-ra kaptam idöpontot. Mondjuk csak 9-re kerültem be hozza, emgint volt egy kis csuszas.

Megtapizta a szemem aljat es azt mondta, hogy ö beverzesre tippel, ami miatt meg dagadt az izomszövet es jegeljem, es 2 het alatt fel kell szivodnia. Kerdeztem töle, hogy verzeshez nem kesöi-e, mert ugye csak a 7. napon kezdett el kialakulni, de szte lehet meg ilyenkor is. Kerdeztem a fibrint is, amit a nemet orvos irt, erre azt mondta, hogy az nem alakult volna ki ilyen hamar es ilyen hirtelen. Hat nemtom. Eleg szkeptikus benyomast kelthettem - merthogy az is vagyok - mert mondta, hogy latja rajtam, hogy nem hiszek neki, de azert csak jegeljem es varjunk egy hetet, jövö pentekre visszarendelt ujra, hogy lassuk, alakul-e a dolog.

A masik szemem szte is o.k. es a felsö szemhejak is, a bal felsöben van 2 pici csomo, de nem zavaro, ezeket majd Bepanthennal kebegetem.

Hat ennyi. Sokkal okosabb nem lettem, igazan nem hiszek a teoriajaban, mert nem logikus (mitöl verzett volna meg 7 nappal a mütet utan, mikor nem is csinaltam SEMMIT?). Most mindgyá´ irok a nemet dokkernek es megkerdem, ö mit gondol, remelem, valaszol.

Pusszka nektek csajok, holnap ugy döntöttem, bemegyek dolgozni es sporolok egy nap szabit, ugyis csak az egy szem koll.nöm van az irodaban, aki tud a mütetemröl, fönököm szabin, meg amugy az egesz ceg szabin meg hetföig (elvileg addig kene rendbe jönnöm...).

Holnap jövök (a cegtöl)!

4023. vajdai
2012. jan. 4. 20:32

Jaj lányok egyesivel ne kelljen válaszolnom ,de köszi a segítséget.

Most bekentem azzal a krémmel amit kaptam és jön le vele a felső hám.

Mintha koszt szednék le az arcomról.

Olyan pont mint mikor napozás után ha bekrémezed a tested és jön le vele a szín.

Szörnyű.És most annyira csípte a krém ,hogy majd ....

Olyan vagyok ,mint aki horrorfilmből lépett volna elő.

Mi lesz ha ez holnapra még rosszabb lesz?????

Hexikém merre vagy??

4022. abb21ff034 (válaszként erre: 4015. - 5e1c4ed8ef)
2012. jan. 4. 20:30
Véleményem szerint vagy egyiket vagy másikat...mén így tenném.
4021. abb21ff034 (válaszként erre: 4019. - Vajdai)
2012. jan. 4. 20:28
Steril mullppal átitatott forralt hűtött vízzel.Max.Utána gyógy holmik,bepanthen ill.amit a dokid felírt.
4020. abb21ff034 (válaszként erre: 4015. - 5e1c4ed8ef)
2012. jan. 4. 20:27
Bepanthen mehet,de a vízre reagáltam,hogy semmiképp sem.
4019. vajdai (válaszként erre: 4012. - Abb21ff034)
2012. jan. 4. 20:20
Köszike.Holnap meg lehet már mosni?
4018. GabciBSB
2012. jan. 4. 20:14

Sziasztok Szépséges Leánykák! :)

Mindenkinek fergetegesen-gyorsan-szépülős, szerencsés, áldott, BOLDOG ÚJ ÉVET kívánok!!!

Pörögtök, mint a búgócsiga! :D Munka mellett esküszöm két napomba került visszaolvasni mindent, amiről lemaradtam. Hááát, csak kapkodom a fejem, annyi minden történt veletek.

Hexikém drága, alig várom, hogy pénteken mint mond a dokid arról a nyamvadt hernyóról. Remélem azt amit a német dokkerek is, hogy ne görcsölj rá, ahogy jött, úgy megy. "Nadehát" egy hernyó lassú, nem tud olyan gyorsan kavarni mint az agárkutya. Én is csak azt tudom mondani, hogy csigavér, a kukac nem gyorsvonat, el fog lassan zakatolni! Látod, nem vagy ezzel egyedül. Ezt figyelmen kívül hagyva (MERTHOGY ÚGYIS ELMÚLIK!!!) nagyon szép lettél!

Ildibaba! Zseniálisan nézel ki :))) Annyira Királylány vagy, hogy ezt is bevállaltad. Jól elhúztál a mezőny mellett! :) Kivi vagyok a gyógyulós képeidre nagyon. ;)

Napraforgó kedves! Annyira szép vagy, hogy a NAPRA(forgó) lehet nézni, de a te csillogásod tönkre teszi a szegény ember lánya (lézerezett) szemét. Toppon van nálam az operátorod! :)

Bali kincsem, te tényleg egy kincs vagy! Regisztrálsz mindent a vinyóra és visszamodellezed az egész évet, ha valaki megakad.

Annyira klasszak vagytok mindannyian, nagyon jó hogy itt vagytok és ennyi okosat olvashatok tőletek!

Óriási Újévi puszi mindenkinek!!!!!!

4017. Borzoska3 (válaszként erre: 4010. - Vajdai)
2012. jan. 4. 20:13

Megnéztem a képet, gratulálok az elhatározáshoz és a bátorságodhoz !

Gyors gyógyulást - szép leszel !

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook