Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Szemhéjplasztika fórum

Szemhéjplasztika (beszélgetés)

4136. vajdai (válaszként erre: 4127. - GabciBSB)
2012. jan. 5. 17:35
Jaj Gabci te még hová akarsz szépülni? Elönt a sárga irigység tőled. Eszméletlen a szemed!
4135. vajdai (válaszként erre: 4130. - Abb21ff034)
2012. jan. 5. 17:34

Tanúsíthatom. Igaz nem roller ,de baromian nézek ki.

Mikor lehet arcot mosni?

Rám is úgy néznek ,mint borjú az új kapura.Ki sem merek a házból mozdulni.:)) szobafogság ez a javából.

Most az egész arcom olyan barna mintha a földeken dolgoztam volna.

Húzódik de már nem ég.

Istenem mi nők mire vagyunk képesek.

A franc egye meg a férjem 2 évvel idősebb nálam ,de neki a borosta is jól áll a szemránca is én meg mint a banya.

Zsírdonorra lenne szükségem az arcomra.

Ami az alakomra tökéletes az arcomra nem jó.

Loral! megmutattam a képedet a családnak ,hát el voltak tőled ájulva.Pedig a fiaim voltak.

Baromi jó csaj vagy !!!!!!!!!

Tantikám nekem alapozó kérdésben majd konzultálnom kell veled ,mert én mindig csak olyant tudok venni ami messziről látszik. Pedig jó márka ,de azt hiszem a kencéket nem tudom használni.

Pedig most már a szemem szépen ki lehetne festeni ,de nagy nulla vagyok a sminkhez.

4134. abb21ff034 (válaszként erre: 4133. - GabciBSB)
2012. jan. 5. 16:28

Semmit nem ígérhetek:-D

De már el is döntöttem mivel tökös csaj vagy,a kezelés utolsó 5 centis darabját a felügyeletem alatt te fogod végezni.Ha elájulsz max fellocsollak.

Férjednek üdv,majd arra hétvégére keressen magának valami jó programot,ha nem,akkor egy késői Halloweenra benevezhettek. A te sminked ingyenesen adott.:-)

4133. GabciBSB (válaszként erre: 4130. - Abb21ff034)
2012. jan. 5. 16:19

Egy állllllat vagyok, azért na! :D

Mindenre képes vagyok, hogy ropogós friss és rugalmas új bőrci legyen az orcáimon. Néha (vagy mindig?) úgy érzem, hogy a bulldog az csak kutya füle az én ábrázatomhoz képest. Loral, feszes arcbőr rendel!

A férjem? Túl szépnek talál :))))) Lehet hogy így végre rájön, hogy én is csak egy átlag-csaj vagyok. Na jó, viccet félretéve, tud róla. Elhűlve nézett rám, mint egy pszichológiai esetre. Az lesz majd kemény, amikor tényleg meglát és csóválva a fejét, sajnálkozva, lemondóan fogja bizonygatni, hogy elb...tam magammal és ez már örökre így fog maradni, kvázi lőttek a színpadnak....

Loral, légyszi csak ne ölj meg! :)

4132. tanti59 (válaszként erre: 4078. - 5e1c4ed8ef)
2012. jan. 5. 16:18
Ja ,bocs.nem tudom miből gondoltam,lehet más az.
4131. abb21ff034 (válaszként erre: 4130. - Abb21ff034)
2012. jan. 5. 15:45
+ férjed beadja a válópert ha meglát..Biztos jönni akarsz?:-DD
4130. abb21ff034 (válaszként erre: 4129. - GabciBSB)
2012. jan. 5. 15:43
Próbáltam a csajt elriasztani,mondtam neki mindent vérzik,feldagad a 3-4.alkalomig nulla hatás,de rendíthetetlen mint az ólomkatona.:)
4129. GabciBSB (válaszként erre: 4128. - Abb21ff034)
2012. jan. 5. 15:39

:)))

Úgy-úgy!

4128. abb21ff034 (válaszként erre: 4127. - GabciBSB)
2012. jan. 5. 15:20
Bőr nem marad a képeden Gabsi:)de türelem játék ez. Az első a megmuti (tükörrel a kezedben nézed ahogy csúnyán viselkedve veled megnyúzlak:-D),aztán te csinálod:-)
4127. GabciBSB (válaszként erre: 4087. - Hexilein72)
2012. jan. 5. 14:46

Naná, hogy beszámolok, sőt igyekszem képekkel is alátámasztani a dokumentációt!

Nem kell messze mennem, itt van helyben a topicon is, meg fizikailag is elképesztően közel lakunk egymáshoz. :) Kérdezd Loralt, ő fog megnyúzni! :)))

4126. GabciBSB (válaszként erre: 4116. - Tanti59)
2012. jan. 5. 14:36
Ez király tanács Tantikám, imádlak! Én is kipróbálom iziben, ahogy tudom beszerzem.
4125. GabciBSB (válaszként erre: 4108. - Hexilein72)
2012. jan. 5. 14:34
Mondd csak ki bátran!!! Napi jelentéseket, vagy akár óránkéntit kérünk a nyamvadt vándorló hernyódtól. Kivuduzzuk belőled úgy is!!! :)
4124. GabciBSB (válaszként erre: 4107. - Hexilein72)
2012. jan. 5. 14:32
A varratszedés nekem is fáj mocskosul, pedig mindenki azt írta nem fájt. Hát én majdnem bet.jtam! De a dokinéni is nagyon sajnált, mert neki is bepárásodott a szeme. Az enyém meg konkrétan könnyes volt. Biztosan alkati kérdés is, de nekem az egészben ez volt a legnagyobb sokk! Azt mondta azért fáj, mert vékonyabb anyaggal varrt, hogy szebb legyen a heg. Kvázi a "varrócérna" vastagsága és a fájdalomérzet varratszedésnél fordítottan aránylik egymáshoz... oder was? Egy újabb párhuzam, Balkám rögzítsd légyszi!!!
4123. szédült-napraforgó (válaszként erre: 4122. - GabciBSB)
2012. jan. 5. 14:30
Igen, főleg, hogy helyrejött:))) Én sem nagyon erőltettem eddig, és még ezután sem fogom... :))
4122. GabciBSB (válaszként erre: 4099. - Szédült-napraforgó)
2012. jan. 5. 14:25
Húúúú, na ezek a képek magukért beszélnek! Látványos a különbség. Ha megint sminkben buliznál hajnalig, ismét bedurranna és ez így lesz még egy darabig. Most viszont szépen regenerálódott már!!! Örülsz nagyon, ugye!?
4121. GabciBSB (válaszként erre: 4095. - Hexilein72)
2012. jan. 5. 14:18
Helyes! Ez a beszéd! ;)
2012. jan. 5. 14:18
Tantikám te vagy a mi házi patikusunk:)))Jó, hogy itt vagy...
2012. jan. 5. 14:16

Elég nagy csend van.. sehol egy új szemhéjplasztikás:))Bizonyára sokan nem vállalták be az ünnepekre.

Tantikám, kész az áfa végre valahára....mindenkiét befejeztem. Lehet, h leépítem a családot... ilyenkor télen nem gond megcsinálni másnak is.. de amikor dolgozom, akkor nagy teher...

4118. abb21ff034 (válaszként erre: 4115. - Abb21ff034)
2012. jan. 5. 14:08
+ Hex a szemed inkább bírd ki és ne sminkeld.Minimális irritáció sem kell most neked.Alapozó alias tanti avagy Clinique.Dobj több pirosítót,rúzst,de a szemed hagyd.
2012. jan. 5. 14:07

Nekem még a cigifüst is betehetett, mert az asztaltársaságban sajnos dohányoztak, biztosan az sem kedvezett .....

Szerintem ez a hagymapucolás sem jó, folyik a könnyem:))) Készül a tejfölös gombapöri-galuskával...

4116. tanti59 (válaszként erre: 4099. - Szédült-napraforgó)
2012. jan. 5. 13:57
Vichy dermablend alapozo allergia mentes,nem pirosodik be tőle a bőr.
4115. abb21ff034 (válaszként erre: 4107. - Hexilein72)
2012. jan. 5. 13:53

Bevérezni nem vérzett be,azt látnád.De elképzelhető,hogy megbolygatták a frissen gyógyulgató sebedet.(bár nem mérvadó,hogy fájt-e a varratszedés)Kárt nem okoztak,meggyógyul. A magától el nem bomló külső varrat túlhordása sem előny.Sok kicsi sokra megy.

Megértem,hogy nincs kedved reklamálni,max udvariasan ,kulturáltan rákérdezni kissé "ravaszdi módon",NEM BAJ,hogy ÉN szedtem ki két varratot?:) az UGYE nem okozhatott házi kukackát? Így másnak is segítesz,hisz Csilla a bűbáj golyó (bár főnöke felelősségére távolít el varratokat),úgy látszik némi tovább képzést igényel.Nem először hibázik.(hibáznak).Gondos hozzáállást tekintve biztosan.Innen esetleg átgondolhatják a varratszedés mikéntjét.Ez Neked jár.Kifizetted.

De most hagyjuk a francba,lényeg hogy tökéletes lesz a gyógyulásod,amihez türelem kell.Nincs gyulladásos folyamat a szemed körül,semmi jele,hogy gond lenne.Nyilván nem kötött masnit egy szem alatti izomszövetre.(túl bonyolult és ez a pasas a minél egyszerűbb megoldásokat kedveli:)

A szemformád gyönyörű.

4114. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 4107. - Hexilein72)
2012. jan. 5. 13:42
Van benne ráció...de már annyiféle elméletünk van.( bevérzés, fibrin, szöveti duzzanat, belső varrat....)Múljon el, utána megszavaztatjuk a legnépszerűbbet...:)
2012. jan. 5. 13:41
Ha majd elkezdesz komolyabban sminkelni, meglátod, hogy be fog tenni neked is... de ne ijedj meg, kenegesd kamillával vagy aloe-verával az megnyugtatja .
4112. szédült-napraforgó (válaszként erre: 4108. - Hexilein72)
2012. jan. 5. 13:39
Nekem nyugodtan gilisztázhatsz ezután is, ha úgy érzed, hogy jól esik megosztani..:)))
4111. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 4108. - Hexilein72)
2012. jan. 5. 13:39
Eddig sem mentél az agyunkra, ezután sem fogsz, sőt, örülünk, ha már azzal tudunk segíteni, hogy őszintén kifejezzük szerintünk mennyire nincs okod aggódni, és mi ezt megtesszük ezredszerre is, ne izgulj!
4110. szédült-napraforgó (válaszként erre: 4107. - Hexilein72)
2012. jan. 5. 13:38

lehet benne valami, nekem nem fájt....

Na a kis profi Csillus.. azért azt megállapíthatjuk, hogy azon kívül, hogy nagyon aranyos, más pozitívuma nincs:)))

2012. jan. 5. 13:34

Mondjuk az én varrataimra rá is volt kenve vastagon a festék... biztos voltam benne, hogy ez befog tenni, mert előtte a vékony alapozó után is bepirosodott valamennyire. Szóval, itt még javában Zajlanak a gyógyulási folyamatok...

Nagyon sokan nem is osztják meg az ilyen tapasztalatokat, ráadásul legtöbbeknek csak felső volt... így egyáltalán nem szabad azt leszűrni, hogy csak a tiéd brutális, mert csak te érzed annak... szerintem akiknek volt alsó, azoknál kisebb nagyobb mértékben, de majdnem mindenkinél előfordult ilyen. Itt valóban az van, hogy egyszerre kell megbirkóznia a szervezetnek az alsó és felső gyógyításával, és ez lassabban megy...:))nekem pl jó darabig a kukacka körül érzéketlen is volt, de az is szépen idővel megszűnt.

4108. hexilein72 (válaszként erre: 4106. - 5e1c4ed8ef)
2012. jan. 5. 13:33
Tudom, Draga, TUDOOOOOM, ertem en es igerem, mostantol nem megyek az agyatokra a gilisztammal, joooo??? :-)))
4107. hexilein72 (válaszként erre: 4105. - Abb21ff034)
2012. jan. 5. 13:30

Hehe, nem (emlitettem) :-) Csilla is ott volt amugy tegnap es megint baromi aranyos volt es nem szerettem volna kellemetlen helyzetbe hozni. Tudom, nem ertesz velem egyet, de en igy döntöttem.

Egyebkent Loral kedves, kösziiiii, ugyanis MOST nagyon nagy ötletre jutottam, ahogy olvastalak: a VARRATSZEDES is lehet a ludas!!! De nem a sajatom... En erzessel csinaltam es nem fajt semmi, az tuti nem okozott semmilyen szövödmenyt, de amikor a Csilla szedte, az piszokul fajt. Attol sztem beverezhetett ott alul valami, nem gondolod? Mert ugye utana kepzödött az "ize" alul. Szoval most ezen gondolkozom. Mert tegnap ota SEMMI nem jutott az eszembe, hogy ugyan - ha tenyleg beverzes, amit nem gondolok, de ki tudja - mi okozhatta volna.

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook