Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Szemhéjplasztika fórum

Szemhéjplasztika (beszélgetés)

4076. hexilein72 (válaszként erre: 4068. - GabciBSB)
2012. jan. 5. 10:47
Kösziii Gabcikam :-) En is a nemet dokkernek hiszek, de föleg remenyxkedem, hogy eltünik!! Most egyelöre se jeg, se borogatas, melo van (vagyis az nincs, csak melohelyen ücsörges), igy lefoglalom magam. Es este megyünk a sracaimert is (itt meg suliszünet van hetföig es anyukamnal vannak), ugyhogy utana ugysem erek majd ra magammal foglalkozni ;-)
4075. hexilein72 (válaszként erre: 4072. - Hexilein72)
2012. jan. 5. 10:45

Miket irok :-DDD

BALIKÁM akaert lenni :-)

4074. hexilein72 (válaszként erre: 4056. - Tanti59)
2012. jan. 5. 10:44
Tanti, ezt en is igy gondolom, nem igazan szemesz dolga ez. Az ilyesmi nem függ össze szembetegsegekkel (az enyemmel sem, nekem specko autoimmun eredetü szemgyulladasom van, iritis a neve). UH-t nemtom, ki csinal, röntgenorvos biztosan.
4073. GabciBSB (válaszként erre: 4026. - 5e1c4ed8ef)
2012. jan. 5. 10:43

:)))

Már agyaltam rajta, hogy visszaadom az ipart, ha ti ennyit termeltek! Regényt nem olvasok ennyit! :) Na de ez azt jelenti, hogy mindenki tiszta erőből szépül és újabb kihívásokat keres!

Én is-én is! Sikerült rendeznem soraimat és megyek dermarollerre!!! Jippppppi! Előre nem látható, váratlan események távozzatok tőlem!!!! Na akkor jövőhéten pénteken délután Ildikémhez hasonló, csak tűk által nyúzott horrorpofival fogok én is itt mindenkit rémisztgetni! Drukit kérek majd, hogy ne pissenjek beeee! Kérek szépen egy privit drága, honnan rendeljek "szekeret"!

4072. hexilein72 (válaszként erre: 4059. - 5e1c4ed8ef)
2012. jan. 5. 10:42
Baslikasm (es Napraforgo, meg mindenki, aki irta), momentasn en is ugy gondolom, hogy jobb lesz kivarni, föleg, hogy nem nagyon feltünö a dolog (igy elsminkelve, mert azert smink neölkül, reggel rendesen latszik am)! Varok par hetet, aztan ha meg ho vegen is megvan az "ize" es nem kisebbedett, akkor megyek UH-ra. Addig meg remenykedem...
4071. hexilein72 (válaszként erre: 4054. - Vajdai)
2012. jan. 5. 10:40

Köszi Draga :-))

Folt meg van picurka, de smink van rajta, igy nem latszik. Es az arcomon van a folt, ahol a legsötetebb volt, a szememnel mar semmi :-)

Formara egyebkent nekem is tetszik, ha majd rendesen ki tudom huzni, tuti szep lesz :-)))

4070. hexilein72 (válaszként erre: 4053. - Szédült-napraforgó)
2012. jan. 5. 10:38

Bocsi Dragak, kicsit eltüntem, de nem dolgozni, hanem cseveresztünk a koll.nömmel :-DD

Napraforgocska, mar kicsit lenyugodtam :-) Annal is inkabb, mert a koll.nöm is azt mondta, hogy abszolut nem feltünö a hurkacska (ö megmondana, ha az lenne), azt mondta, ugy nez ki a szemem, mintha faradtabb, kialvatlanabb lennek (most kicsit "vizenyös", erzem a masikon is).

Meg mindjart jövök :-)

2012. jan. 5. 10:33
Tényleg univerzális vagy Balika, olyan a kis fejed, mint egy számítógép, minden infó el van raktározva, és csak előkapod nekünk, ha kell:)))
4068. GabciBSB (válaszként erre: 4024. - Hexilein72)
2012. jan. 5. 10:33

Na ez egy gyönyörű "tiszta kép" most már a hernyód mibenlétéről! Reggel jegeld, délután borogasd.... mi vaaaaan? Tényleg az a legjobb, ha bemész melózni, mert úgy gyorsabban telik az idő és nem fogsz 10 percenként a tükörbe nézni.

Én inkább a vakon leadott német diagnózisnak hiszek, de nagyon kíváncsi vagyok, hogy vajon ki mondta meg a tutit! Ezerrel drukkolok a szépülésedért!

4067. tanti59 (válaszként erre: 4062. - 5e1c4ed8ef)
2012. jan. 5. 09:59

BALIKÁM!

Ti mennyit segítettetek meg még most is.

Hozzátok mindig fordulhatok,Te,meg mindennek tudósa

mindig napra készen stb....

4066. tanti59 (válaszként erre: 4062. - 5e1c4ed8ef)
2012. jan. 5. 09:56

Megyek majd Bp-re,ráérsz, míg várok talizhatunk megmutatom ,akkor majd megérted.

Ha túl vagyok teszek fel képet de csak NEKTEK.

4065. tanti59 (válaszként erre: 4050. - Hexilein72)
2012. jan. 5. 09:52

Hexikém!

Sopronba mész Ildi doki vagy keresd Kárász Tamást,Ő 1 nagyon jó ,korrekt orvos,meg mondja az igazat,még ha számodra az nem is a legjobb.

4064. tanti59 (válaszként erre: 4061. - Szédült-napraforgó)
2012. jan. 5. 09:49
Ilyen dokker nincs!Nekem is csak azt hajtogatta nem vágtunk ki sokat,nem vágtunk...akkor hova lett a bőr.,miért fordult ki,mitől lett heges...Nem ismerik el a hibát ,máshoz főleg nem küld.
4063. szédült-napraforgó (válaszként erre: 4060. - Tanti59)
2012. jan. 5. 09:29
:(((( A te eseted megérne egy misét tanti.((
4062. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 4060. - Tanti59)
2012. jan. 5. 09:29
:(Ennyi bajod van, mégis őszinte jóindulattal segítesz másoknak, hamarosan érted szurkolunk majd!
2012. jan. 5. 09:28
Különben a dokija is hibás, mert csak még bizonytalanabbá tette. Vagy mondta volna határozottan, hogy ez micsoda, vagy ha nem tudja, akkor küldte volna el oda, ahol ez megmondják konkrétan, de Ő csak a bizonytalanságot hagyta meg benne, és úgy ment el tőle a Hexi, hogy ez az érzés csak megerősödött... Mondta is, hogy látja, hogy nem nyugtatta meg, de nem tett semmit azért, hogy ez másként legyen.
4060. tanti59 (válaszként erre: 4058. - Szédült-napraforgó)
2012. jan. 5. 09:25

Ne Ö ebbe profi, 1 év alatt 4 korrekció,tönkre is vágta a szememet,(tehát 4x csinálta amit nektek 1x.)

Az arcomon 1 luk eltűnt zsír a bal szemöldököm fél cm lejjebb.

Tovább is van mondjam még.....

4059. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 4053. - Szédült-napraforgó)
2012. jan. 5. 09:19

hexi, különben igazuk van a lányoknak, mindenkinek volt dudora, hepe-hupája, csomócskája, lehet, hogy hagynod kellene az egészet 1 hónapig, és ha akkor sincs változás, elmennél egy UH-ra, ha az megnyugtatna.

Mindenkinél máshogy játszódik le ugyanaz, nyilván a szövetek tömörség, duzzanata is más.

Megint saját példa, de tavaly találtam egy csomót a mellemben, és megmutattam a nődokimnak(elismert), és mivel ő nagyon keménynek találta, ami szerinte a cisztákra nem jellemző, egyből Mammmóra küldött, na, én ezt megkérdőjeleztem, és segítséggel eljutottam az egyik legtutibb központba, ahol UH-os vizsgálattal megállapították, hogy ciszta, és még aznap leszívták, az eredmény klasszikus jóind. ciszta volt. Pedig keményebb volt, mint ált., szóval ne aggódj, tényleg nem lesz semmi gond!!!!!

4058. szédült-napraforgó (válaszként erre: 4054. - Vajdai)
2012. jan. 5. 09:17
Én is ezt mondom... majd 2-3 hónap múlva kell aggódni... Akinél gond van, azt sem fogják 1 éven belül újra operálni - kivéve ha a Dr Tizedeshez megy...:((
2012. jan. 5. 09:15

Ildi, biztosan eredményes lesz a lézer, hiszen tényleg "odavágtak rendesen2 , nem csak látszatkezelést kaptál....Tényleg kíváncsi vagyok, hogy mikorra tisztul le...

Írd meg légyszi, hogy mizu a tetkóval ilyen lézerezéskor?

4056. tanti59 (válaszként erre: 4045. - Hexilein72)
2012. jan. 5. 09:13

Erre neked választ szemész nem tud adni.Bőrgyógyász+plasztikai sebész aki mindkettőt csinálja,ha találsz ilyet.

Szerintem sem kéne aggódni(könnyen pofázunk)el fog múlni,lehet ott jobban megdolgozta.

4055. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 4050. - Hexilein72)
2012. jan. 5. 09:12
Igen, sztem az is Eg.közp, ha nem is olyan felszerelt. Hívd fel őket, vagy írj mélt(nekem 1 óra múlva válaszoltak), és kérdezz rá, írd meg mi a probléma.
4054. vajdai (válaszként erre: 4050. - Hexilein72)

Nem tudom. De most néztem meg alaposan a képedet.

Bakker nagyon jó ez. Szépen felszívódott minden foltod.

Én ezen semmi eltérést nem látok,esküszöm. Lehet legyél egy picit türelemmel,nekem is néha bepirosodik,sokáig jött ment az ödéma is. Egyik nap volt aztán semmi.

Dolgozik a szervezet.

Hidd el Hexikém, hogy ez nem szövődmény, hanem a gyógyulási folyamat része és még én is messze vagyok a teljes gyógyulástól... sőt még Ildi is. Te vagy a sereghajtó, neked a legfrissebb a szemed. Tudom, hogy amit mondok, vagy bárki bármit is mond, az nem fog téged megnyugtatni, ezt csak az idő (2-3 hónap múlva) fogja igazolni. Már teljesen elültetted fejecskédben azt, hogy ez abnormális dolog, és te csak akkor fogsz megnyugodni , ha ez eltűnik, de ez sajnos nem napok kérdése.(((( Hidd el ugyanez volt Bernikének, ugyanez van nekem is.., ami el fog múlni. Nahhh:))) EL FOG MÚLNIIII:))
4052. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 4048. - Hexilein72)
2012. jan. 5. 09:11

Egy szemhéj plasztikát sztem soha senki nem venne észre, még akkor sem, ha lila lennél ez jutna eszükbe a legkevésbé.

Hihetetlen orrplasztikai átváltozásokat ismerek, és eddig még senkinél nem fordult elő, hogy feltűnt volna, hogy az orr!!!(pedig az a legmarkánsabb arc-részed) változott meg. Hatalmas, igazi sas orrú leányzók kaptak baba orrokat, és még a legközelebbi hozzátartozóknak sem tűnt fel, csupán, hogy vmi megváltozott, nem viccelek, az ilyet nem veszik észre, mert eszükbe sem ez a variáció!

4051. vajdai (válaszként erre: 4033. - Hexilein72)
2012. jan. 5. 09:07

Talán nem véletlen kért tőled Kovács dr szemorvosi ajánlást. Hát nem tudom de nekem W egyre inkább nem szimpi.

Egy orvos ne találgasson ,hanem mondjon már konkrétat.

Ha már kifizettél ennyi lóvét ,miért kellene még utána x orvoshoz elmenni.

A parkettásunk valamit elcseszett ami nem tetszett csak annak szóltam ,hogy hahó ki kellene javítani.

Nekem is csak 2 napig ajánlották a jegelést ,és semmi kencét nem ajánlott.

Kaptam most eleget.

De már nem ég annyira az arcom.Csak horror vagyok.

Egyébként nagyon szép vagy ,csak ez a hernyó ne zavarna!!

4050. hexilein72 (válaszként erre: 4047. - 5e1c4ed8ef)
Vajon lehet ilyen a WABI-ban is (Sopron)? Nekem a tavolsag a problema, nem az ara... Pestre 2,5-3 ora az ut, + ugyanennyi vissza, es hova tegyem a kölyköket, szabi stb., stb... A szabim a legnagyobb gond, föleg, ha ujra kell majd müteni (nagyon remelem, hogy nem, de erre is kell gondolnom).
4049. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 4043. - Vajdai)

Szia!

Ez normális, olyan szívesen átélném helyetted, én imádom a megújulás érzését, és ha potyog a képes feled, az jót jelent, a legjobbat, élvezd!:)

Képeket szeretnénk, különben nem hisszük el!

4048. hexilein72 (válaszként erre: 4043. - Vajdai)
2012. jan. 5. 09:05
Ja es persze, nagyon is örülök, hogy alig vannak itt, eddig senki nem vette eszre (igaz, csak 3 emberrel talalkoztam, azokkal se szemtöl szembe :-)).
4047. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 4045. - Hexilein72)
2012. jan. 5. 09:05

Ezért ajánlottam a magán egészségközpontokat, ott minden egészségügyi területhez a legmodernebb műszereket használják, nem tudom németül mi a nevük.

Olyanra gondolok, mint Magyarországon a Mammut Egészségház, mást nem ismerek, de biztosan van, nekem ott egy vérvételem eredménnyel együtt 2 órába!!! telt, az UH-m 10 percbe, szintén eredménnyel, és előző nap késő este jelentkeztem bem reggel 9-10 kor már megvolt az eredményem. Persze pénzbe került, de mióta tudom, hogy így is lehet, semmi pénzért nem mennék vissza a TB intézményeihez, lgbb is Mo.-n nem. Sajnos ezt sem teheti meg mindenki, ha most lenne vmi, én sem, de inkább nem mennék vizsgálatra...:)

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook