Szemhéjplasztika (beszélgetés)
a szövődményekre rákeresve ezt találtam:
"A szemhéjplasztika műtét következtében kialakulhatnak például kisebb bevérzések, melyek hitelen fellépő feszítő fájdalommal vagy látásélesség romlással járhatnak. Előfordulhat továbbá a kötőhártya begyulladása, mely kamillás borogatásra, szemcseppre gyorsan javul. Egyéb lehetséges szövődmények a fertőzés, altatással szembeni túlérzékenység, hegképződési zavar – keloid, hipertrofiás vagy atrofiás heg, heg begyulladása, tartósabb könnyezés vagy az ellenkezője a túlzott mértékű szemszárazság.
További kockázat lehet a műtéti heg lassú,esetleg nem elég esztétikus gyógyulása. A heggyógyulás minden esetben egyénileg változó."
rákerestem ezekre a hegképződési zavarokra is:
:D
ha figyelek rá, h ne mérgesen nézzek, márpedig ha bármire koncentrálok, összevonom, akkor ott egész jó a helyzet. a szemöldökemelés jobban érdekel, főleg, miután láttam a tiedet :)
+1 döglusta! :D
a napról leszoktam, mert sajnos bőrrákom is volt (basalioma) nem is egy, és melanómára is hajlamos vagyok, rengeteg anyajegyem van és világos bőröm. :( szerettem napozni meg szolizni, de évekkel ezelőtt fel kellett adnom. még így is imádkoznom kell, h ne legyen komolyabb bajom tőle később (a bőr ugye nem felejt). marad az önbarnító :/
még a felvarrás is lehet a szemöldökömre a megoldás, de a botox egyszerűbbnek és olcsóbbnak tűnik. megkérdezhetem, h BB-nél mennyit fizettél érte?
Az arctornát én is néztem,de azt tanácsolták inkább tanfolyamra menjek,mint videókból próbáljam megtanulni...sajna ehhez én lusta vagyok :D pedig tényleg nagyon szuper eredményt lehet vele elérni!
Nekem nagyon kellett a botox-bevallom napelemes vagyok (45),és ez látszik is a bőrömön.
igen, szerencsés vagyok. a doki is ezt jegyezte meg első alkalommal, h koromhoz képest (44) szép ruganyos, úgyhogy ha bármit is csinálok, ne hagyjam abba. és majd inkább az arctorna irányába mozduljak, ne a további műtétek felé, mert nekem csak az ereszkedés probléma, a ráncok nem, és azzal a torna csodákat tesz. már keresgéltem is youtube-on és eljutottam egy nagyon mókás nénihez (miss Peta), akinek elég szépek a tornától a tónusai, pedig már majdnem 60. a kontrollon rákérdezek, h azt már elkezdhetem-e. mondjuk nagyon intenzíven kéne csinálni ahhoz, h rendesen eredménye is legyen, abban meg én nem vagyok túl jó :(
a botox első körben szemöldökre érdekelne, azt szerintem látni is a legfrissebb képemen, h eléggé meg van ereszkedve. a tied viszont gyönyörű lett a botoxtól!!! :O pont ilyen eredményt várnék én is tőle! nagyon szép lett!!
köszönöm! 🙂 nekem sem fűlik ám a fogam egy korrekcióhoz, örülök, h túlvagyok az első műtéten és a gyógyuláson végre 😋
csütörtökön rákérdezek erre, aztán max. nem hozzá megyek ha nincs benne az árban ilyesmi, hanem letesztelem BB-t, annyit jókat írtok róla úgyis 🙂 főleg, h botoxol is, két legyet egy csapásra! 😁
uh, csodás lett neked! :)
ahol írod, h BB kimetszett neked egy kis ráncot is kívül, ott érzem, hogy még az enyém is lehetett volna jobb.
Szia!
Véleményem szerint még nagyon friss vagy! most türelmesnek kell lenned-több hónap is lehet a teljes gyógyulás (ilyenkor pl a kipirosodás,ödéma teljesen normális). Egyénfüggő,hogy ki hogy gyógyul,így látatlanba meg még nehezebb megítélni,hogy milyen a gyógyulásod...lehet,hogy nem ártana egy kis hegkezelő!?Szerintem küldj képet a dokidnak,hogy mit tanácsol.