Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Drága vagy...igaz rád sem illik:)) Nekem is van egy pár képem, amit egy "TAG naplóba" felteszek. AZ Ildinek már irtam, hogy miért nem akarom , hogy mindenki lásson, CSAK Nektek szabad, akiket személyesen ismerek. Megyek vissza inni, nehogy megigyák elölem a pezsgöt: ))Tomi, azt mondta, hogy hivjalak meg benneteket a buliba:)
köszi:) aranyos vagy...bááár ez a jelzö valahogy nem is illik rád...meg a cuki sem....majd kitalálok valami találót. Melyikbe jelentkeztél a palsztikcicába ?? ja hát azt direkt miattad nyitottam, mert csak a tagok láthatják szupertitkos fejedet :DD
na happy b-day-t a tominak azt ne igyá sokat, mert a pia roncsolja a bört:DDD
Megnéztelek, de kis "Búsuló juhász".Szép vagy! Jelentkeztem a másik naplódba is, csak azt nem tudom, hogy Tag vagyok e , mert a Tagsági igazolványomat elveszitettem:) Ha nem vagyok, akkor ird meg , hogy ki vagyok? Szerintem ma este nagyon kileszek.A Tomim szülinapja van ma és lesz ereszdelahajamat:)ma este!!!
Megérkezett az árú!!! Nekem csak a fehér áll jól, az már rajtam is van:))
jó..beteszek egyet a léletükrébe is hogy lássad miröl dumálok :DD
Nem csodálom, hogy nem értetted. Elég hülyén tettem fel a kérdést:)))Szombaton ér ide az áru. Feketét és fehéret rendeltem, nem neont:)Szeretnélek látni benne:) Fotozd le magad!
ja hogy a 80C-re mekkora kell?? háá´´at inkabb a 42-es kicsik a méretek valahogy ...bocs nem értettem mindjárt a kérdést:O
háát a pink-neonzöld 40-es éppen csak hogy begyömöszölni tuzdom ..aztán megvettem a sötétkéket az is neonmintákkal az 40/42 . Az a jobb..
80C ! Mekkora kell 40-es?
maj visszaküldöd...de sztem neked ost kisebbek az ikrek :DD
Most már késö, úton a csomag. Miért nem irtad elötte?:)
:) Igy meg botox nélkül eleve kacsintósra áll a szemem :D
okoskislány :)) csajszik hát nekünk néha flörtölni is kell a pasikkal csodaszép szemünkel...rá akarok kacsintani azt csak eerölködöm mer nem mozdul semmi...hahhahaha
naazé csodálkoztam....figyú normálidsan én is 40-t hordok, de a snitt szerintem itt más.....lehet neked is 42 kéne....megvettem a sötétkéket is a neon felsövel...tegnap abban mentem edzeni...király volt :))
Ma találtam rá az interneten és már meg is rendeltem.Kb 3-4 nap mulva már megkapom. Persze, hogy van tschibo,hiszen innen származik:), de nem mindig egyformák az akciók.38-40-es hatáteset lettem:)
Ne is. No hát én így jártam eddig: egyszer kértem a mérgesbe, akkor az a doki gondolt egyet és a homlokráncaimat is beszüntette öntevékenyen. Utáltam, mert leesett a szemöldököm, még jobban benyomta az amúgy is lottyadt szemhéjamat. Ennek 3 éve kb.
Idén BB tüntette el ugyanazt a redöt a szemöldököm közül, plusz a szarkalábakat. Ezt is utáltam, mert befagyott a mosolyom, plusz táskás lett a szemem alja. Szerencsésen elmúlt ez is.
Erre most azt hittem, hogy nem lesz baj, ha csak a mérgesbe kapok - de harmadszorra tán sikerült megértenem, hogy ez nem jó mégse!
Francba már tényleg. Most a hatása amúgy nem rossz, a célterület sima és nem zavar, hogy nem tudom ráncolni a szemöldökömet. Ellenben a mellékhatàsa, mármint ha ez a táska tényleg az, hát nagyon ocsmány.
Jegeltem egész este, hátha összekapja magát.
Hát köszi, meggyőztetek :)
Nem beszélt rá, mert nem is lehet, ha egyszer nem akarom. Itt hirtelen három panaszos is jelentkezett botox ügyben. Nem ettem meszet :)
mi a pcsának botox ?? nme is értem hogy lehet ilyenre rábeszéln i valakit?? Szép a szemetek lógás felvarrva zsirok eltüntetve...hadd legyen má egy kis ránc ....
80 c?? de tschibo ott nálatok níncs ?? ezek ugy vannak hogy 40 42 ... nekem a 40 kicsi volt... 42 elfogyott.....most fogyasztom a kicsibe bele ..
Én is arra kaptam aztán rosszabb lett
Eldőlt a kérdés, nem kérek botoxot. BB ajánlotta, hogy az egyik szemöldökömet a másikhoz lehetne igazgatni vele. Marad inkább felemás :)
Egyet értek veled szerintem is többet árt mint használ.Örülök ,hogy ez nem csak az én téveszmém. Nekem a szemöldököm felső csücskébe adott a dokim és azt okolom ,hogy meglöttyedt a jobb szemem.
Nem kellett, a fene egye meg. Hülye botox.
Na majd megpróbálom ezt is rekordgyorsasággal kiizzadni, mint két éve a homlokomat megbénító adagot. Hú de utáltam azt is.
Pedig már olyan szépen haladtál a gyógyulás útján...kellett ez neked:))??
Két és fél hete felső szemhéj műtétemnek.
Utána volt pár napig duzzadt, püffedt a szemem alja, naná. Időközben ezek elmúltak, a lilasággal együtt, mármint nagyrészt.
Errefel két napja megint kabinméretű bőröndök ülnek a szemem alatt!
Lehet, hogy ez még a gyógyulás normális része?
Vagy a botoxtól van?!
Egy hete éppenséggel kaptam a mérgesbe egy lórúgásnyi adagot, de csak a mérgesbe. A szarkalábakba most nem kértem, részben mert nem tetszett már a múltkor se az a fagyott arc, másrészt meg nem tetszettek a táskák a szemem alatt. Errefel tessék, megint itt vannak.
Hát nem megüt a guta?! De.
majd teszek a naplómba képet róla, bár szerintem anélkül is tudjátok, miről van szó :)
100 C rozsaszin, 95 B Platina
Bébi:) Nincsen olyan gyorsnyúlcipöm, hogy odérjek és még jusson nekem is:)80C kell nekem, küldjél egyet:))