Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Hétfőn voltam frissíttetni a szemöldök tetkómat. Az első tetkózáskor ( kb 5-6 éve) szemöldök emelés is volt a cél, picit feljebb húzattam, mint az eredeti- ami amúgy már totálisan a semmi szintjéig ritkult.
Szóval egy ilyen "optikai csalás" is segíthet abban, hogy kissé megnyíljon a tekintet. Tettem fel képet nyilvánosra. A számat is áthúzták, annál kb 1-1,5 mm-t vastagítottak az eredetin. Majd rakok fel arról is, de az most még tiszta varrat.
Bocsi,nem tudtam,,,,,igaz aki kíváncsi a többiekre menjen a talira,ne a képeket nézegesse=D
Bár szinte majd mindenkit ismerünk a naplójából,adatlapján levő képről3:)
Puszi,szeri van azért:))
valós igazi orvosi aláírással volt távol!
a következő talin meg is nézzük a Szép szemét :)
mert én is kíváncsi vagyok ám, de nagyon
Első talin dolgoztam, a másodikra BB kicsinált :)
Nem láttam az igazolást:) Hamisitottad??:))
Hát én igazoltan voltam távol :)
áh hogy ? de nem adom fel...korán kelek mindig azurammal kávézom, ö hajnalban megy dolgozni csak ezért :)
Lányok!! Az új naplómba azoknak a lányoknak a képei vannak , akikkel márciusban találkoztam . Csak akkor tudok másokat beengedni, ha mindenki, akik a fotón vannak, egyetértenek vele. Ne haragudjatok, mert titeket is szeretlek, ha nem is tudlak beengedni benneteket.puszi
...és leltél aranyat , Aranyom?
Utána be a sütőbe és friss lesz :D
Mit csinálsz ilyen korán, még 5 óra sincs:)???
Majd beáztatjuk vizbe a pogácsákat, hogy puha legyen:))
szerda ??? hálozsák ? kemény pogácsa ???? NO!
Szerda!! Hálózsákkal gyertek, mert a tábortüz mellett alszunk:)
Köszönöm az itokát kedves fórumtársak!!!3 pohárrál kaptam most hirtelen. prost!!!
Gyorsan, gyorsan ezerrel töröltem mindent, pedig olyan okosakat irtam:) Most már nem jut eszembe , miket is kaparintottam le az icccaka.
ha vasárnap akkor igen !!
Szeptember 2, az jó neked??
Neked megirom priviben is:)... egy pohár vörösért.....
megirod a titkosba miért nem akarod ?? kiváncsivá tetté csaje
én spéci szeptemberben megyek nyaralni...nehogy szept végére merjétek tenni...láti akarok minden egyes plasztikcicát :DD
bammeg én nyitok egy szupertitkos cicanaplót csakis egyedül miattad...erre egész világ elé tárod magad..:DDDD
Ildinek jössz eggyel...
:)))elöször úgy olvastam, hogy "mindenki kinyalja magát" és találkozunk:)))Nyaráljátok is ki magatokat, nem ám nálam kezdeni a nyaralást:)))
Hamarabb kellett volna szólnod, hogy a 36. pohár után hagggyam abba:) Még jó, hogy az Ildi ilyen éber volt, rögtön rácsapott a naplómra és visszajelzett.
mondtam neigyá annyit!! :DD
okos ez a Tomi nagyon....:P
Napló törölve, ne keressétek!!! Ildi észrevette, hogy véletlenül nyilvánosra csináltam:((((Brüüüüüüühh Ùjra kell kezdenem......
Ez jó hír! szülinap szeptemberben :)
akkor meg is van a III. fórumtalálkozónak a dátuma :)
lehet készülni lányok! addigra mindenki kinyaralja magát és találkozunk!