Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Szisztok!
Volt már valaki Brandl Beatrixhez szemzug toltesre? Erdekele nagyon. Sajnos be van esve a szemem, nagyon vekony vagyok, semmi zsir az arcomon, mindig faradtnak es koromnal idosebbnek tunok emiatt, es mar semmi sem segit, probaltam mindenfele feltoto kremet, kezelest, folyadekbevitel..a korrektor sem segit, mert hat nem a sotet karikakkal van a baj, hanem, hogy be van esve a szemem.. Remenykedem, hogy talan a hyaluron megoldja.
Örülök hogy jelentkeztél! gyönyörű a szemed és a szempillák is csábosak :)
a szemöldököd is nagyon természetes, gratulálok!
szép az összhang a fotón, nagyon tetszik :)
Uhu53,
Nem mutatsz képet erröl a duzzanat-dologról?
Meg általában a mütét elötti-utáni állapotokról? Légyszi. Hátha nem olyan szörnyü; de legalábbis jobban el tudnánk képzelni, hogy mi is történt.
Ugye a seb ilyenkor (8. nap) már nem nagyon hajlamos begyulladni? Hacsak nem cseszi el az ember rettenetesen (mondjuk direkt beledörzsöli a macskaalmot vagy mittudomén).
De ha mondjuk semmi kirívó böszmeség nem történik, akkor ugye nem fog ilyet tenni velem...?
:(
Hogy van ez, hogy nem.szívódik fel egy hematóma?
:)))))
OK. nem vágok bele :D
Természetesen semmi nem muszáj, elvégre leragasztott szemmel is lehet élni :D
Na szóval felemás, nincs mese.....:(
Gyönyörű lett a szemed! szép a tusvonal :)
tökéletes a szemed formája a sminkeléshez! Gratulálok! !!!!
Varrat kint, smink fent, kép a naplómban :)
Köszönöm nektek, csajok, hogy általatok megtaláltam a megfelelö szakembert a feladatra! Nagy puszi mindenkinek!
Még folytatom a tudósítást a végsö eredmény eléréséig
Uhu, ne Te vágj bele, hanem válassz egy sebészt:)
De tényleg muszáj, nem lett szebb?
Nagyon szép a szemed formája ezért nem feltűnő a különbség.Nem csodálom, hogy tartasz az alsótól, aki már egyszer megégette magát az már óvatos.
Az enyém is aszimmetrikus, zavar is rendesen, ugyanakkor meg elegem van már a műtétekből. Ősszel azért belevágok, hátha addigra gyűjtök egy kis erőt.
Szia Cumus!:) köszi...
azt nem mondanám, hogy elégedetlen vagyok a felsővel, csak zavar a kis aszimmetria, épp ezért tartok az alsótól...
a pilla az enyém, de ott nem sikerült szépen kifesteni, csak a fotón konstatáltam... még nagyon reggel volt... titka a több réteg...