Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Pedig már olyan szépen haladtál a gyógyulás útján...kellett ez neked:))??
Két és fél hete felső szemhéj műtétemnek.
Utána volt pár napig duzzadt, püffedt a szemem alja, naná. Időközben ezek elmúltak, a lilasággal együtt, mármint nagyrészt.
Errefel két napja megint kabinméretű bőröndök ülnek a szemem alatt!
Lehet, hogy ez még a gyógyulás normális része?
Vagy a botoxtól van?!
Egy hete éppenséggel kaptam a mérgesbe egy lórúgásnyi adagot, de csak a mérgesbe. A szarkalábakba most nem kértem, részben mert nem tetszett már a múltkor se az a fagyott arc, másrészt meg nem tetszettek a táskák a szemem alatt. Errefel tessék, megint itt vannak.
Hát nem megüt a guta?! De.
majd teszek a naplómba képet róla, bár szerintem anélkül is tudjátok, miről van szó :)
100 C rozsaszin, 95 B Platina
Bébi:) Nincsen olyan gyorsnyúlcipöm, hogy odérjek és még jusson nekem is:)80C kell nekem, küldjél egyet:))
hallo bébi::: Tschibóba most jött pink neonzöld zippzárral az elején szupi én is vettem rohanj...meg még egy csomó más klaszz cucc
A rózsaszin sportmellcsid nagyon tettszik, lehet még ilyet kapni?
Nem, ez az én akkori állapotomat jelezte :) Ez egy igazi híres cica, Venus-nak hívják Észak-kaliforniában él. Sajnos nem az enyém :)
:))Nagyon szép lettél!! Te festetted a cica fél fejét feketére?? Nem volt papir otthon?:))
Ez nálam is így van, de a születési hibákat ebben a korban már nehéz korrigálni :D
Csak most olvastam a válaszodat:))
Szerintem is szebb, mint fiatalkorodban:)Meg vagy elégedve?
Köszi Nektek! :-) Én nagyon örülök, hogy belevágtam, ennél többet nem lehetett kihozni belőle...elégedett vagyok..kicsit a jobb most is jobban leesik, de alig látszik..az ödéma meg nem tudom valaha is elmúlik e onnan..Szóval, jó lett! :-)
Jó ez nagyon. Elönyödre változtál jócskán! Neked nem tetszik?
Ugye neked is tetszik ?, mert nagyon szép és szimmetrikus is. Óriási a változás és még a hegek halványulása is szépít majd rajta. Nagggyon megérte bevállalni :)))
Szép lett! Jobb ,mint fiatalon :)
Arra én is kíváncsi vagyok, én úgy tudom, a hegszövetben nincsen pigment.
Még egy mait tettem fel, aztán gondolom már nem érdemes tovább..ilyen lettem :-)
Akkor nem küldünk napszemüveg jeleket többet :)
Tegnap be töltöttem az alsóval a félévet, a felsővel a 7 hónapot :)
nagyon elégedett vagyok! most napoztatom a vágás vonalat
kb 3 hónap a nyár, a sok napfény, kíváncsi leszek ősszel a heg színére
Nagyon kedves és gyönyörű hölgy :) BB "lány" ő is :)
találkoztam vele személyesen, tartjuk a kapcsolatot
Kedves kapormag! Ki vagy Te?
Látom nagyon bátor vagy megint fogod a kezem....
Áááá, csak egy újonc kicsikarta belőlünk elsőre a tutit, 15173 alatt.
...kiröl beszéltek:))Miröl maradtam le?
Ja, belépett és lelépett a tudással :)
Az a bolyhos nagyon megköszönte hogy megadtad azt a naplóbejegyzést. Máskor ne légy ilyen jó szívű :)
Igen, képet és beszámolót is kérünk :)
Hajrá!