Szemhéjplasztika (beszélgetés)
és ott a pont :)
imádom a húslevest...de egy jó -csípős-körömpörköltet sem vetnék meg... ha már kollagén bevitelről diskurálunk :)
A tízen-húszon ezer forintos krémekben én sem hiszek. Van pár drágább szérumom PC-s és 1% retinolom.
Az élesztő, a zabpehely tele van értékes vitaminokkal, amik képesek mélyre hatolni! sok mindenre jó.... Ha száraz a bőr lehet belekeverni olajakat, mézet.
A nádcukor kiváló arcradír, nem csak az elhalt hámsejteket távolítja el, de szintén feltölti értékes tápanyagokkal a bőrt. A felvert tojásfehérje remek arcfeszesítő tele kollagénnel. A kollagénes kezelésekhez sokszor a tojásból vonják ki a hatóanyagot és számtalan kész arcmaszkot lehet kapni, melynek alapanyaga a tojás. Olcsó, tartósítószermentes és legfőképp hosszútávon hatásos... kezelést hidratáló krémmel zárjuk ...
Teljes lézer kezelése volt
Egész arc..azt hiszem nagyon húzódott a bőre. .nekem is amikor csináltattam.. a 31 es képre be àlt neki normálisra a szeme..úgy tűnik
De engem is törölt ma a naplójából :-(
Azóta sem tudom miért. Én mivel bánthattam meg?
A vádaskodás nagyon csúnya dolog, de lehet, hogy tényleg rossz napja volt . Ne haragudj rá Tiszike!
Kedves Ildikó, köszönöm szépen, hogy beengettél elolvastam végig nagyon tetszett!
Szépek lettek a szemeid az arcod :) szinte hihetetlen! Gratulàlok! :)
lányok szépséges virágszálak :) mért akarjuk mi megmondani mindig a tutit, mikor a szakember (Kolbi) is várakozo állásponton van, s megfigyel. S kivár. Mindkettö lány esküszik a saját orvosára s milyen jó is ez, hogy bizol abban akire rábizod magad.Senki nem fogja a tutit megmondani csak én :DD yes
most jöttem a gözölgö húsleves mellöl s szépen kipirult, munkában kifakult böröm. Szemem felcsillant mikor a velöscsontot szopogattam, s tutti hogy most !! megindul a kolagénntermeles.:DDDDDDDD
elötte után fotok naplócskámban..
csók lányok szép hétvégét!!
Ez nem egy új módszer...
Dehat nem érted? Miért ilyen ellenséges velem? Még tegnap írtam is neki..válaszra se méltatott..nem lenne egyszerűbb ha írna nekem? Egy csomó mindenrol tudnánk beszélni. Pl. Én szeretném a cicimet kissebbiteni..láttam hogy ő is csináltatta..tudnék tőle tanácsot kérni..stb..mi rosszat tettem neki??
Ez a lézerezes nem ajánlott sötét bőrüeknek..nem lehet nap barnított bőrön se elvegezni..6 hónapig nagyon kell rá vigyázni..olyan mint a baba bőre. .nem tudom hogy érthető e de itt le égetik a hám réteget..nem csak a legfelső bőrödet...nagyon komolyan kell venni..és betartani mindent..
1 hónapig piros..utána rózsaszínű. .2,3 hónap.
Például ma reggel nem volt rózsaszínu..minden nap egy kicsit jobb...én mondjuk minden nap sminkelem magam..most meg főleg élvezem. Hogy alul nincsenek ráncok. Előtte sokszor az alapozó vagy a korrektor szörnyű volt a rancokon..
Lehet azt hiszem rizikó a pigmentazios foltok..sötét bőrűeknek..
Az ilyen típusú embernek első sorban saját magával vannak problémái. De azzal nagyon. Ne is foglalkozz vele!
Én viszont nem tudtam szó nélkül hagyni az ilyen igazságtalanságot. Bocsi mindenkitől! :-) ( kivéve Tudjukki )
A dokid milyen kockázati tényezőket említett a kezeléssel kapcsolatban? Mik a veszélyei az ilyen mély hámlasztásnak?
A pirosságod azért múlik szép fokozatosan?
Ahahah
De vajon mi a baja velem??? Miért vádolt meg nyilvánosan? Hogy ez a lézeres kezelés nem igaz ..miert nem írt előtte nekem és tett fel kérdéseket? És akkor utána lehetett volna véleménye rólam. Miért utál??????
Törölt a naplójából! :-D :-D
Vajon miért? :-D
Á nem érdemes energiát fektetned bele! Még gondolati síkon sem!
Alapból gyűlöl téged. Gyűlöl, mert szép vagy. Mindenkit utál aki saját megítélése szerint szebb nála. Ez egy típus. Fú nagyon ismerem.
😍😍
Tényleg nem értem miért irta ezeket..azt nem hiszi el hogy lézerrel ezt az eredményt értem el? Vagy mi??? Sok fotóm van róla. Amikor bementem a műtobe , rögtön utána. 3 nappal rá 7 nappal rá. A doki csinálta a fotokat..Ha valaki akarja a sorozatot írjon privátban és elkuldom emailban..azon meglehet nézegetni..nagyon szívesen elküldom aki szeretné...
Egy nagyon jó krém. Amit tudok nektek ajánlani. Marmint csak a kedveseknek..nem a viperanak 😅😅
Cremor aquosus (ezt gyógyszertárban beszerezheted) kimérve adják..+ ASEA viz..ezt interneten rendelheted..én még nem rendeltem mert a dokitol kaptam egy adagot..nagyon jó hidratáló...én már nem fogok méreg drága krémeket vásárolgatni..
Szóval a krémbe beleteszel ebből a vízből..nem sokat..ne legyen nagyon híg...