Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Szia! Én 6ra megyek holnap :)
Szia Eperke! Irigyellek, hogy túl vagy rajta! Mennyit vágott végül? Gyógyulj sebesen :-)!
Köszi csajok mindenkinek!!! Túl vagyok rajta! Eléggé véreztem, de minden rendben. Végül rá bíztam a mennyiséget, biztos szokatlan lesz kezdetben, de azt mondta ne a 2 hetes állapotot tekintsük véglegesnek, mert 3-4 hónap mire beáll az igazi helyére.
Sziasztok! Holnap 17.00-re megyek alsóra BB-hez. Jön még valaki holnap? A felsőnél tuti nem tudtam volna hazavezetni, de mintha valaki azt írta volna, hogy az alsóval simán haza vezetett. Mivel elég durva napom lesz holnap, nem fogom tudni haza dobni a kocsit. Szerintetek bevállalható a haza vezetés?
Csak ajánlani tudom. Páromnak jan.19 én volt alsó felső szemhéjplasztikája nála, teljesen korrekt ember. Lehet van olcsóbb picivel de szerintem ő az egyik legjobb szemhéjplasztikai sebész magyarországon. Mielőtt kiválasztottuk előtte rengeteg forumot olvastunk mert nem tudtuk kihez kellene menni. Kiválasztottunk a forumok alapján 2 sebészt és konzultáciora mentünk , előtte elsőre máshoz. Ugy voltunk vele kifizetjük a konzultáciokat és több személyes konzultáciot próbálunk. Ugy voltunk vele ha rászánjuk a pénzt akkor alaposan körülnézünk nem sporolunk oylanon mint konzultácios dij (10-30 e között változik pesten) Az első orvos em jó benyomást keltett alsó szemhéjat nem is akarta vállalni mint később kiderül nem erre van specializálodva. Amikor dr.sashegyinél jártunk konzultácion rögtön tudtuk ő a megfelelő p.sebész. Egy picit magasabb ára van mint a hasonlo sebészeknek de benne az a jó hogy tényleg a szemhéjakra van sepcializálodva. Rengeteg referenciamunkát mutatott a konzultácion rengeteg oylan információt adott amiröl nem volt tudomásunk. Nagyon szimpatikus ember. Az árakrol annyit hogy másnál 340.000 körül lett volna alsó felső . Ő 400.000 mondta de mindent összevetve megéri mert ha az ember szeméhez nyulnak hozzá megéri biztosra menni. Aki ennyi pénz rászán ne sporpjon 50-60 ezret azon hogy nem a biztosra megy mert a eredményt viselni kell. Ha erre ad az ember pénzt ne sporopjon. Az eredmény remek lett. 27 én voltunk varratszedésen utána 3 nap mulva már teljesen vállalhato volt a gyogyulás oylan fázisába volt nem látszott annyira. Olvastam előttem lévőeket a altatásrol . Elmondta altatásban egyáltalán nem csinál alsó palsztikát mert ugy nem lehet jo eredményeket eléri mert tényleg együtt müködni kell a páciensnek az orvossal mütét közben. Ugy tudja a megfelelő bőrmennyiséget kivenni alulrol hogy a vágás előtt a páciensnek fel kell nézni és kinyitni maximumra a száját mert ekkor feszül legjobbna a bőr alul igy látja pontos kivehető mennyiésget. Ha keveset vesz ki nem elég jo lesz az eredmény. Ez a jobbik eset. Ha sokat akkor egy ilyen szájkinyitos mozdulatnál aztán pl levest eszünk, elvállhat a szemhéj a szemtöl és kellemetlen problémákat okozhat. Párom jol birta a mütétet nem elviselhetetlen kb 1,5 ora de nem is kellemes. Viszont az eredmény szuper lett. alső táskák teljesen eltüntek felül pedig a szemhéj nem lóg ráa pillasorra szuper lett.
szép napot mindenkinek.....uj fotok a naplomban...
Igen, Ildikót nekem is mutatta :) dec 28.án volt nekem BB. Dr-nél az alsó, nagyon látványos a változás nekem is.
Es a dr Sashegyi Mihalyrol tud valaki? Koszi
Sziasztok!
A ferjemnek lenne also es felso szemhéjplasztikaja, erdeklodnek, hogy tud-e valaki dr Juhasz Peterrol valamit. Elore is koszonom
Csak egy nagyon picit szeretnék....
Talán mert engem védtél...😦😦
Sziasztok, örülök, hogy rátalàltam erre az oldalra, Ràtok, köszi aki beengedett a naplójàba, remélem még többen befogtok :)
Ma megismertem BB drnőt ;)
Tényleg tündér és kedves, és febr 29-ére meg is beszéltük az alsót!
Mutatott képeket előtte utàna még ismerős arc is volt :) Gondolom tudjàtok...Ildikó volt, Neked külön köszönet, szuper a naplód :)
Tiszike!
Ne menjél arcfeltöltésre! Olyan szép vagy így! Az már nagyon művi lenne! Szerintem.
Kedves Ildikó!
Megbántottalak valamivel, hogy töröltél a naplódból?
Előre is köszönöm a választ!
Sziasztok Lányok!! Felszabadult egy kis időm ,sokat visszaolvastam. Akik túl vannak rajta nagyon szépek lettek ,akik előtte állnak tiszta szívből drukkolok!! :)
Lassan nekem újra érik, a bal szemem nem tetszik :(
Szép estét mindenkinek !!!
Köszönöm aranyosak vagytok, köszi a jeleket is :)
sok sikert Eperke majd gondolunk rád :) aztán írj
Nekem is-nekem is 13.30-tól holnap :) szintén B.B
Gondolunk rád holap reggel..aztán írjál ide amikor tudsz
Nekem amúgy is a hőn áhított felső szemhéjplasztikámra kell most koncentrálnom!!! Holnap a nagy NAP, fél 10-re kell mennem - gondoljatok rám, küldjétek a pozitív energiákat BEÁNAK :))))
ennek örülök! akkor tényleg van időd körbejárni a témát : )
ügyes leszel! :)
Ildi, Aranyos vagy hogy igy féltesz 😊 még látszik hogy nem ismersz 😊 én ilyen lelkesedő tipus vagyok, de meghallom ám az intő v célzó figyelmeztetéseket is 😉 Katáéra is emlékszem (okoskolbásztemlegette) és utána is fogok járni! Nyilván örülnék ha több legyet üthetnék egy csapásra és ezzel úgy tűnik ez valósulna meg. Persze hogy konzi kell, persze hogy az orvos mondja meg, persze hogy számít a körülmény stb. Mentem én már nőgyógyászati problémával magán kórházba hogy engem csak az a bizonyos orvos fog megműteni, mert szimpatikus volt egy adásban személyesen meg akkorát csalódtam benne 😉 szóval lelkes nem csak én voltam, de tény hogy nagyon felcsigázott 😊 nekem már Úgyis csak ősz-tél jöhet szóba addig meg van időm körbe járni 😊 de az aggódás tényleg jól esik 😉
persze.ezt csak az orvos dontheti el.. természetesen ha van ilyen lézere. én azért valasztottam dr borost mert van neki ilyen lézere. ha meg nincs ilyen lézere akkor csak vagni fog.
igen ilyen szemvédot kapsz.elotte kapsz szemcseppet..érzéstelenito szemcsep.1mp alatt beteszi.ezt nem éreztem..nekem inkabb a szurik fajtak..a lézer elott
Eperke! erre a hozzászólásodra akartam tegnap válaszolni! ma megteszem :)
drága, a vágást nem te választod, főleg nem úgy hogy jön egy fórumtárs feltesz pár fotót és te már el is döntöd hogy nem alsó szemhéjplasztika hanem lézer! ?
aki téged elvállal orvos plasztikára vagy lézerre az majd eldönti, egy szakember! most komolyan Eperke! ? te el tudod dönteni hogy a te esetedben mi a jó? nem inkább az orvos?
írod hogy annyira de annyira jó hogy itt van teszike és megoldotta a gondodat! na innen indult nálam az egész gondolatmenet, emiatt írtam ki a véleményemet
benne vagy több naplóban mint olvasó, ennyit vontál le abból a sok leirt tapasztalatból? nem azt beszéljük már mióta hogy konzira kell menni, az orvos megmondja meg szakmailag hogy mi a teendő! ? és olyan orvoshoz akiről van több hiteles információ! ?
Úristen de gusztustalan 😞 ezek szerint védve van a szemgolyó - ezen gondolkoztam, hogy a szem hogy nem sérül, igy már értem! Kellemetlen ezt az izét ráhelyezni a szemgolyókra?
[link]
Nekem ugyan ilyen volt a kezelés..nagyon horror..
Ildi ha meg szeretnéd nézni a naplómban.fent vannak a doki által készített fotók is.