Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Kedves darkjoker80!
Mutatnál nekünk képet erről a szuper végeredményről?
Sziasztok!
Debrecenben ismeritek Dr. Péter Zoltán plasztikai sebészt? Legyetek szívesek véleményt írni róla. Felső szemhéjplasztika iránt érdeklődök. Köszi szépen😀
Szia, nagyon szuper.a távolságban te nyertél nekem csak 180-180 volt.
A calciumot miert iszod?
Én jegelni nem merem, mostmar kezd az alsó szemhejam ami kilatszik a kotes alol pirosodni, lehet kicsit jegelnem kellene
Fájdalomcsillapitot még nem vettem be mert nem fáj annyira csak húzódik, a műtet utáni algopyrin elèg hatásos volt.Majd èjszakára veszek be egyett.
a tükröt most kerülöm mert megijedek magamtól:((
Köszi a biztatást:)
Akkor te észnél voltál, hogy volt kedved selfie fotót csinálni! :) kis ügyi
eszembe se jutott :-o
vettél most be fájdalomcsillapítót?
minden rendben lesz hidd el, pihenj, ne emelj ne hajolj 2 napig
Szia Judit! de jó hogy megírtad hogy elégedett vagy az alsó szemhéjplasztikáddal!
gratulálok! küldj te is képet doktornőnek :)
és még azt akarom mondani, hogy tetszett a hozzászólásod az Afrikai Maszkról! !!! ☺😊
öröm elégedett szépülnivágyók hozzászólásait olvasni
:)
a naplódba is tehetnél fel fotókat a szemedről
Szia Eszter! jó híreket hoztál, már van is műtéti dátumod :) ügyes vagy, sok sikert hozzá!
neked volt már felső? vagy az alsóval kell kezdeni?
tényleg Köszi hogy tetszik a naplóm, te is csinálj majd ☺😊
nem is tudtam hogy doktornő mutatja a fotóimat, ez megtisztelő számomra, lelkesen küldtem neki viberen a fotókat magamról, mondta hogy örülne ha többen küldenék műtét után
Köszönöm!
Parázok egy kicsit a bevérzéstől, de holnapra meglátjuk:)
a berajzolos képet gyorsan én csináltam amig várnom kellett a műtét előtt:))
Szia Eperke! neked is gratulálok hogy túl vagy rajta :)
láttam a bizonyítékot a naplódban róla! :-@
én nem kértem el a berajzolós képet, de Te még megteheted
mikor megláttam a kivett bőrdarabot ezt mondtam: ha most jönne erre egy tyúk és meglátná, el is szaladna vele :-D
gyors gyógyulást neked! ☺ és jó pihenést :)
Gratulálok Gabesz ! tényleg sok bőr lett kivéve, nagyon jó a fotó amit feltéttél :)
gyors gyógyulást neked is ☺😊 pihenj egy jót délután :)
Sziasztok,én is tulvagyok rajta ma én mentem elsőnek.szerintem Eperke veled talalkoztam kifelé jövet:)
Nekem nagyon sok bőrt vett ki plusz olyan 1x4 cm zsírt megprobalok kepet felrakni.
Egyedül az inekcijo volt kellemetlen, meg egy aprócska ér elpattant ami jobban vérzett.
most pihi van
Szia Eperke, ügyes vagy, jobbulást.
Képzeld szinte szó szerint ezt mondta nekem is, amikor alkudoztam vele, hogy ne sok bőrt vágjon.:)
Biztos jó lesz, ő jobban látja, hogy mennyit kell vágni. Én is rá bíztam magam, teljes mértékben.
Szia Eperke, szuper, h Te is túl vagy! :) Sztem jól tetted, h rábíztad magad. ;) Gyors gyógyulást Neked!
Mókus, megy a drukk! :)