Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Brrr én is ettől parázok. Pénteken megyek először melóba, október óta szinte nem is láttak. Nagyon félek hogy vki kiszúrja, és hogy negatívan nem ám hogy de jól nézel ki. Nekem látszik azért alapozón keresztül is a heg, remélem nyárra tényleg elhalványul.
És mit válaszoltál neki?
Talán duzzadt még meg piros, egy kívülálló csak ezt látja.
A legeslegritkább esetben szokták észrevenni a felvarrást.
Az egyik kolléganőm ma megkérdezte, hogy mi történt a szememmel mert nagyon csúnya. Mi van???
Eiffel76 persze. csak kérd, mert csak úgy tudunk jóváhagyni, ha jelentjezel 😉
Köszönöm, már ez is megnyugtató, de azért várnám a TT-vel kapcsolatos tapasztalatokat, illetve jelentkeztem néhányatok naplójába olvasónak, és előre is köszönöm szépen annak, aki beenged :)
Sziasztok, ma vagyok 2 hetes, képek a naplómban:)
Kedves Lányok, nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :)Kedves 75Eperke és szemecske, bekukkanthatok a naplótokba? Nagyon megköszönném!
Én 2 hetet mondanék, én ma vagyok 2 hetes, ilyenkor már bátran rálehet sminkelni, így csak az látja aki tudja, de az is csak nagyon közelről 😉 kukkants be a naplókba ott látod lilulás, dagadás terén is kb mire számíthatsz 😊
Köszönöm Manocska..dr boros nagyon sokat segitett..örülök hogy vele csináltattam..nyugodtan rá bizhatod magad.
Nekem alsó felső lézerezés plusz felül vágta szikevel is..de ha azt mondta hogy neked nincs szükséged vágásra akkor biztos hogy úgy van..ez a fajta lézer zsugoritja a bőrt. Tehát össze ugrik egy picit és nem kell vágni.
Tiszike!Köszönöm, hogy megnézhettem a naplódat. Előtte is gyönyörű voltál, alapból szép. Csodálatos lett az eredmény:)Gratulálok!Még egy kérdésem lenne. Nekem a Boros doktor úr azt mondta, hogy lézeres alsó é felső szemhéjplasztikát ajánl, a vágásnak nincs értelme. Próbáltam végigolvasni a fórumot, de arra jutottam, hogy talán neked mást is csinált? Köszi a választ előre is, és mégegyszer gratulálok, gyönyörű vagy, így is, úgy is:)
Ma vagyok 2 hétes,voltam szoliba.Tettem a szemhéjamra vizes vattakorongot,dr.nő szerint így lehet :)
Szia eiffel,
esete válogatja. :) Általában a 4. napon leveheted a tapaszokat, akkor mar csak a varratok végei latszódnak. Ha szerencsés vagy es nem lilulsz be, akar dolgozhatsz. Ha nem olyan a munkád, h melyen a szemembe néznek. :) Varratszedés utan (1 hét) viszont mar bátran kimozdulhatsz. :)
Sziasztok, régóta olvaslak Benneteket, érdeklődni szeretnék, hogy a felső szemhéj műtétet követően hányadik nap mentetek dolgozni? Mennyi ideig kell mindenképpen otthon maradni? Előre is köszönöm a válaszaitokat,
Sziasztok, kiszedtek a varratot. Mintha nem is en lennek. Szakertsetek meg, kerek velemenyeket. Koszi
Szia!
Én csak azt tudom mondani, hogy nagyon jó orvost választottál.
De majd biztos jönnek a csajok is, akik nála voltak. :)
Sziasztok! Néhány napja olvasgatlak benneteket, én Tönköl Tamásnál várok felső szemhéjplasztikára. Ha vele kapcsolatban vannak tapasztalataitok, vagy ő csinálta és képek, szívesen venném ha beavatnátok. Köszönöm előre is!
Szia kókusz! Hozzam is kopogtal, beengedtelek. Te nem teszel fel képet?
SZia! Igen, kértem a meghívást, köszi előre is!
Sziasztok!
Van új bejegyzés a naplómban, légyszi nézzétek meg és véleményezzétek!!!
Köszi
Szia, en ma megyek varratszedesre hozza. Majd rakok fel kepeket. De vannak a naplomban ha erdekel.
Nnelly... a hozzászólásodat csak most olvastam el..:)))
Majdnem ugyanazt írtam le mint te, csak kissé bővebb lével :D
Megköszönjük, pláne, ha előtte-utána fotó is lesz :)
Szerintem az első dolog, hogy felhívod az orvosod.
Egyébként ez még nagyon friss, ugye kb. egy hetes.. ilyenkor még lehet duzzadtabb az egyik szem mondjuk és azért kisebb mint a másik..
A mozgás szokatlanságának is ez még az oka, kevés idő telt még el a műtét óta, gyógyulnia kell még, de a legmegnyugtatóbb ha az orvos mond rá valamit..
Nekem is sokáig feszült. És nem tudtam sokáig felhuzni a szemöldököm. Olyan botox hatás. Idővel a szemhéj ellazul majd..
Én is éreztem ezt a feszülést, de ez javul, idővel lazul a bőr.
Még bőven lehet ödémás a szemkörnyék, lehet, hogy az egyik jobban, ez okozhat különbséget.
Nagyon az elején vagy még a gyógyulásnak, türelem!
Szió. Persze hogy beengedlek..nekem 2 hónapja volt borosszal..de lézerrel is kezelt, úgy hogy hosszzdalmassabb volt a gyógyulás.
Szia! Felső szemhéjplasztika volt "csak". Oké, csinálok majd fényképet holnap, fényben és felteszem. Azért érdeklődtem itt (régóta olvaslak benneteket), mert a bal szemhéjam a külső szemzugban egy kissé bevérzett a varrat kiszedés után és a varrat széle vérzett. Holnap felhívom a doktort és rákérdezek mindenképpen, hogy ez normális-e.
A másik pedig, ami érdekelne tőletek, már a műtéten átesett "szakértőktől", hogy a külső szemhéjatok nektek is "rugalmatlan" volt? És meddig? (Nem tudom, hogy érthetően írom-e le, de most olyan, mintha nem tudnék csodálkozni, legalábbis nem kerekedik normálisan a szemem, hanem mozdul felfelé szinte az egész.
Na, meg az egyik szemem most kisebbnek tűnik, mint a másik... Szóval, totál para vagyok! Minden megnyugtató szót szívesen fogadok! :-)