Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Manocska. .az első 4 nap után jobb lesz..nekem 4-5napig volt bedagadva.de az arcom is..szerintem a lidokain szuritol is..
Meglátod nagyon szép lesz..
De aranyos vagy, köszönöm szépen! ❤
Manócska, gondolom Te még nagyon friss vagy, hidd el, h Te is ki fogsz alakulni! Csak ilyenkor a legnehezebb a türelem. :)
Akkor csak alul lettél lezerezve vagy a felső szemhejad is?
Szia Manócska!
Ne fosszál meg minket a látványtól lécciii!
Csinálj egy naplót plííz! :)))
Drága Manócska, nagyon szívesen beengedlek, de nekem csak szikés verzió volt. :)
Tiszike tényleg gyönyörű lett, én is szívesen nézegetem a képeit. ;)
Szia Tiszike!
Igen, végül megcsináltattam. Végül, csak lézerrel, bár én simán vágattam volna, de ő a sebész, ezt javasolta. Azt mondta, hogy fából vaskarika lenne a vágás, plusz be is fordulna...Igen,vettem szemcseppet, használom is köszönöm:)Tiszike! A dagadás neked hány nap után ment le?Igazából az zavar a legjobban.Meg a mozgás.:)))Köszönöm
Oh Manocska
Megcsináltattad???
Kitartás..végül is mit csinált a doki?
A 3. 4. napig szar..utána majd javulsz gyorsan..írj bármikor ha van kérdésed.szemcseppet vettél?
Szia Tiszike!
Én láttam, benéztem, még mielőtt tudtam volna, hogy vannak új fotók. Csak hogy erőt merítsek. Tegnap délután volt a műtétem. Rám fért egy szép arc látványa...Gyönyörű vagy! És erőt adnak a képeid. Tütelmes vagyok, bár nem szép látvány.
Úgy látszik te is lapátra kerültél Szemecském! 😳
Sajnos nekem sem indokolta meg, hogy miért...
Ezúton kívánok én is neked Ildikó minden jót és vidámságot! ☁️🌞☁️
Feltettem egy képet a nyilvános adatlapomra arról, hogy nekem milyen volt 4 hónappal a műtét után. Nem emlékszem, mikor kezdett a pukli nődögélni, de akkor már egy ideje megvolt, nekem is pattanás-szerűnek tünt.
Úgy került elő, hogy nem az operáló orvosom, hanem egy bőrgyógyász CO2 lézerrel meglézerezte, hátha eltüntethető. Aztán, amikor a sebecskének le kellett volna peregni a gyógyulás során, olyan furcsa volt, mintha lógna valamin...
Csak húztam-húztam... hát egy 1,5 cm hosszú varraton lógott!
Nyilván nem tudom, neked mi okozza.
Különben is, az én szemhéjplasztikám olyan volt, mintha állatorvosi ló lettem volna... minden bajság megvolt, ami lehetett.
Ildikó, látom kiraktál a naplódból. Az okát nem tudom, de persze szíved joga volt.
Ha az én naplómban továbbra is maradni akarsz, akkor tőlem nyugodtan, én nem haragszom Rád. ;)
A segítségedet és kedves leveleidet pedig ezúton is köszönöm és sok sikert kívánok a további szépülésekhez! :)
Sziasztok Csajok! :)
Megint elmaradtam, de most pótolok mindent. :)
Eperke, tudom a kép... Nem felejtettem ám el, de komolyan nem jutok el addig, h fotózzak. Szóval csak kicsit késik a dolog. ;)
Mókus, atyaég! Bea mit mond erre? Lehet, h tényleg ki kellene tisztítani! Érdekes, h ennyi idő után jön ilyesmi, amikor az ember már azt hiszi, h meglepetés nem érheti...
Nelly, az aloe verat én sem tudtam...
Nekem egy faggyú tömlő alakult. Eleinte piros dudoros, aztán elhalványult megnyugodott, kiürült, de a tokja, mint valami magocska ott maradt a bőr alatt és átlátszik. Fel kellene nyitni. Még gyúrok rá picit... :))
Biztos van köze a szemhéjplasztikához, illetve a metszéshez, mert nekem is a heg mellett keletkezett.
Nelly neked miért nem csináltak vele semmit? Bármi is biztos ki lehet metszeni vagy valami!?
Mókus, pattanás kizárva? Nekem is lett most az egyik végén, de nekem pici, de zavaró, én se tudom mi lehet, bár tiszta pati vagyok sajnos most :( nekem akár az is lehet