Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Nekem is volt ilyen, és sajnos meg is van, a lézer nem tüntette el. :(
Amikor nekem pont ilyen tapasztalatom volt, akkor egy bent maradt varrat-darab okozta a problémát.
Szerintem kori54 pont így járt. BB helyrehozta lézerrel :)
Sziasztok! Látom másoknak is van a csomókról, dudorokról tapasztalata. Hát én péntek óta vagyok frászban emiatt.A felsőm 2 és fél hónapos, az alsóm most lesz 3 hetes. Mindkettő teljesen rendben volt péntekig, míg egyszercsak azt látom és érzem, a jobb felső vágás külső csücskében, hogy egy brutál mérges pattanásnyi borzalmas kemény dudor meg nem jelent. Tök kemény, és mozgatni lehet a bőr alatt. Feszül és olyan, mintha genny lenne alatta. Rendesen azt éreztem, hogy mindjárt kiszúrom egy injekcióstűvel és kinyomom... De nyilván nem tettem, viszont szörnyen aggaszt. Kisminkelem, de tök ronda hogy ott egy marha nagy púp. Fel fogom hívni Beát, de hátha volt valakinek ilyen élménye, gondoltam megkérdezlek benneteket is erről.
Dr. Györffy Lajosról tud valaki véleményt? Köszike, T
Végre valaki derűsen gondolkodik! :))
Ez igaz, na majd utánanézek :), köszi!
Köszonom. A mütet elött annyira elbujt a stemem, h nem volt erdemes sminkelni.A szempillataspiralozas kb 3 percig latszott, aztan az arcomon landolt. Nagyon sok anyagot kellett kivenni alulrol es felülröl, ezert nekem nagyon lassan gyogyul. Örömmel latom, h itt mindenkinek nagyon szep lett a szeme. Sztem nekem meg kell egy honap, mire lemegy a pirossag, a duzzanat. Mar vannak olyan orak, amikor latom a vegeredmenyt! Hajra!
Nem tudom. De nyilván nem azt fogod levágni, amit elültettél, hanem az új leveleket.
Ez is valami érési folyamat lehet.
Mikor régi aloeról egy letört darabot elültetek az milyen korúnak számit? :O
Olvassatok utána, pl Wikipédia...
Ez komoly, szerintem az enyém még nincs annyi?
Azt tudjátok ugye csajok, hogy az aloe vera növényt 4-5 éves korától lehet használni? Addig tele van méreganyaggal!
Én csiganyálas krémet használok rá amióta a tobradex nem kell :) de jó az aloe is nekem is van itthon szoktam használni meg a körömvirág is jó (azt nem használok most) jah meg shea vajjal is kenem, mert nagyon jó hatással van a bőrömre és tegnapelőttől elkezdtem szedni a cinket is ;)
Nekem talán egy héttel lehetnek idősebbek az új szemeim :) Szóval én is tapasztaltam még egy pár napja, a pirosságot, dudorodást is. A piros hegvonal már múlóban, a dudor sem olyan drasztikus. Ez mond normális, a gyógyulás folyamat része. Mindig legyen valami krém rajta, én simán körömvirágot teszek rá, vagy bekenem egy kis aloe verával, amit cserépben tartok. (A legolcsóbb kozmetikum, mindenre jó.)
Nekem az az ominózus rész már nem húzódik olyan látványosan, érzetre meg egyáltalán nem :) de van csomócska, ilyen pattanás szerű a bal szemem külső vágás szélén
Igen, jó így egyszerre megélni ugyanazt :)
Dukar gyönyörű lett a tiéd. Szép vagy!!!
Hahaha, de jó ez a fórum egy napon megújjúlt sorstársaimmal együtt élvezzük minden pillanatát, mintha ikrek lennénk:)
Ma reggel egy kicsit jobb a helyzet, de a bal szemem húzódik,ugye nálatok is???- na jó ez csak vicc volt:))
Szintén :) sztem még idő is, meg arra lesz a lézer, amit Nelly is írt!!! Ezért mondom én már napok óta, hogy nem igazi a smink, mert kiadja a vágást :(
Pénteki élmények a naplómban!
Nekem ugyanez a bajom. Piros, dudoros és viszket. Ezek szerint ez normális.
Sziasztok, az szerintetek normális, hogy most járok a 3. hétbe, és a vágás vonalán a heg egy kicsit kifelé dudorodik . Ha végig húzom a kezem akkor is érezni.Csak egy kicsit piros, mondta is a doktornő hogy kifog pirosodni, na de azt nem hogy ki is dudorodik. Szerintetek mivel kenjem?
Be vagyok szarva, mert az eddigi műtéti hegeim-van eg pár- azok mind csúnyán forrtak össze.
Nagyon jó lett Dukar:) és milyen szupi hajad van:)
De eddig miért nem sminkeltél?
Szemhéjműtét után, ha a heg nem lenne tökéletesen sima, lézerrel elsimítja. Nyilván nem az egészet, csak a problémás szakaszt. Nem szokott ezért kérni semmit.
Sziasztok! A 7. hetben vagyok(also-felso). Ma elrohantam a dm be es vettem bio sminkkestletet. Vegre kisminkelve!!! Csodas erzes! mOst borogatom, kicsit begyulladt :(.....hat meg türelmesnek kell lennem! Tettem fel kepet!
Ma emberi keppel ebredtem , hurraaaa ...
Akiket én láttam nekem nagyon tetszik. Nagyon látványos, mindenkinek fiatalosabb, mosolygósabb a tekintete. Mit jelent az hogy B.B. meglézerezi? Attól halványabb lesz a vágás , vagy feszesebb lesz a bőr?
Ezért kér pluszba valamit?
Igen, de ezen nem érdemes kiakadni, ez a gyógyulás része. Van itt annyi napló, láthatod, hogy kb mi vár rád.
Szia Nelly,
Biztosan igazad van, Ti vagytok az objektiv vélemény, es jó hogy nem látjátok rossznak. Ma brutál dagadt volt az egész, betett neki a tegnapi hosszu utazás. A gyógyulásnak közel sincs vége sajnos. Számomra ez az időszak rosszabb mint a mütét és az utána következő hét volt. :(