Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Te is és a családod is mást láttál évekig, persze, hogy furcsa. De ez bennünket nem befolyásol, mi látunk egy előtte és egy utána képet.
Azzal, hogy kikerült a varrat a gyógyulásnak nem értél a végére , bizony kell még 2-3 hónap.
Jó estét csajok!
Naplóm update :)
Marykitty nagyon szép lett a szemed, szerintem csak szokni kell!!! Évekig mást láttál, de a jót könnyű ám megszokni! ;)
koszonom szepen draga vagy , neha en is ugy latom :)
Sziasztok Kedves Mindenki !
Tenyleg szivetmelengető kis csapat van itt .Ma hazarepultem es kicsit jobban be van dagadva az uj szemem :) jo hogy sutott a nap mert a napszemuveg le sem szakad rolam. Mar kezdem elfogadni , de a csaladomnak is uj , ez nem nagyon segit. Ti sorstasrsak viszont tartjatok a lelket bennem, koszonom nektek es szep estet :)
Ja, így már értem :)
Szerintem fényévekkel jobb lett a szemem, nekem legalábbis nagyon tetszik. A párom is örül, hogy nem azt hallja minden nap tőlem, hogy milyen csúnya vagyok. Ez a lényeg.
hát szerintem azért mert irigy !! s azokat csak sajnálni lehet...
Kíváncsian várom a reakciót! :))
Pedig hidd el, hogy szép lett a szemed, nem is tudom hány évet fiatalít.
Szerintem magabiztosan akkor közlekedünk az új szemekkel, ha már teljesen elfogadtuk. Akkor nem fog ki rajtunk semmilyen tolakodó tekintet. Nekem ez a héten jött el, most már nem hordok szemüveget sem, el is felejtem, hogy műtve volt. Bár nagy a szám, ma este fogok olyan "barátnőkkel" találkozni, akiknek nem szeretnék erről beszélni. Biztos vizslatnak majd, de bevetek egy kicsit másfajta sminkelést, ami optikailag nem kerekíti a szemeket.
Hello lanyok , ettol en is igazan tartok. Mivel magamnak sem tetszem még. :(
Igen hihetetlen hogy vannak ilyenek.
Jól kivágtad magad az a lényeg 😉
Szegény, hogy fogja majd feldolgozni, hogy már mindig ilyen"csúnya" maradsz 😃😃😃
Fúú, azért egy ilyen kérdés a műtét után? Gondolom nem esett jól, de rá se ránts.
úristen...szegény :(( nem te !! a kolleganö ..
Igen. Én is nagyon szeretem az itt lévőket 😊 <3
Manocska ha belevagsz, mindenképp csinálj albumot..és maradj itt a fórumon..meglátod itt mindenki nagyon aranyos..és mindenben kérhetsz tanácsot..én nagyon szeretek köztetek itt lenni a fórumon
Köszönöm szépen Tiszike!Sokat jelentenek a képeid, és a szavaid...Már nem félek:)
Megértem Eperke! Nőkkel együtt dolgozni, nem egyszerű. Nekem soha nem ment...szerencsére egyedül dolgozom már hosszú évek óta.:)))Általában irigység áll a beszólások mögött. Ha valaki rendben van magával, nem kritizál másokat:)
Akiknek itt làttam a szemét mindenkinek nagyon szép lett. Az ilyen emberekkel, nőkkel nem kell foglalkozni! Le vannak ejtve! Magasról!
És ő legalább egyenes volt és szemtől szembe megmondta, de a legtöbb a szemedbe mosolyog, a hátad mögött meg ...
Ezzel csakis egyet tudok érteni. Pedig kurvára csak magam miatt csináltattam meg és nem másnak. Egyszer azt mondta az egyik kolléganőm, hogy egyszerűen csak irritálom amikor rámnéz. Hát, ne nézz rám :)
Igen. Amúgy az életben sok az áspis kígyó 😃😃😃 Engem sok éven át megajándékozott a sors sok férfi kollégával és elenyésző nővel, most sajna szinte csak nők vesznek körül - visszasírom a férfiakat!!! 😃
Sajnos tudom és tapasztalom is. Pedig a munkahelyemen nagyon egyszerűen nézek ki mindig direkt ezért. Összekötött haj, no smink, no szempilla és szemüveg is.
Valahogy így.
Könyörgöm láttad a fotóit?
Szempillapödrés, csillogó nyílt kék szemek..
Csúnya????
Az a nő beteg...:D
A Férjem azt mondta lehet csak féltékeny volt! A nőkön sokszor nem lehet kiigazodni ill. irigységből és féltékenységből tudnak "szépeket" mondani.
Azt mondtam, hogy kötőhártya gyulladásom volt. Erre ő: Igen látszik is még, nagyon csúnya :) A sok okos mindig jobban tudja. Egyébként nem is vártam mást. Ennyi rendes csajjal még nem találkoztam mint itt, hogy dicséritek egymást :)
És nem mosolyogtál bele gátlástalanul az arca közepébe a megfiatalított tengerkék szemeid sugarával??? :D