Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Szia Mokus !
Koszi hogy irtad a botoxos temat, legalabb nem egyedi eset az enyem. Akkor ha jol ertem majd visszamegy az orromrol is a plusz felszivodas utan , mar 2,5 honapja hogy vacak.
Mókus, ez szupi! :) Akkor megérte az alsó mindenképp. ;)
Küldtem egy hónapos kepet Beanak, hát azt írta, h a belső szemzugnal nagyon feszül a heg. Lehet, h megis meg kell "oldani".
Az az érdekes, h most mar nem is érzem a feszulest, míg 1 hete meg nagyon...
Neked most milyen?
Sziasztok!
Én is túlvagyok az alsó varratszedésén. Már napok óta nézegetem a szemem és valahogy kicsit csálénak láttam, mintha nem lenne egyforma a jobb és a bal szemem. Ma a varratszedés után hazarongyoltam, és egyrészt már a varratok nélkül is jobbnak láttam, másrészt azonnal "szétsminkeltem" magam, és máris minden oké. Tatyi nincs, lógás nincs, nyitott szemek vannak és mégcsak nem is boci, kerek. Illetve egy icipicit kerekebb, mint volt, de Bea azt mondta az tényleg el fog múlni, mert abszolút más formájú a szemem. Nah hát így.
MaryKitti, köszönöm hogy beengedtél, gyors és lilamentes gyógyulást kívánok! Egyszer én is jártam úgy a botox-al, mint amit Te írsz, nekem a mérgesráncba ment és leesett tőle a szemöldökvonalam, ami lenyomta az egész szemem, így a tatyi is hangsúlyosabb lett a szemem alatt. Szerencsére nagyon hamar kiment a hatása!
Sziasztok Dragaim !
En mindenkit beengedtem ki kerte , de hogy jol csinaltam e nem tudom. Kerjetek ujra legyetek szivesek , de kozben megprobalom megnezni en is. Amugy tobb kepet is raktam fel delutan. Udv. Mindenkinek
Sziasztok!
Túl vagyok rajta! Frissítve a naplóm!
Mindenkinek gyors gyógyulást!
Sziasztok!
Új vagyok még itt. Most fontolgatom a szemhéjplasztikát. Köszönöm a hasznos bejegyzéseket és a napló képeket!
Elég sokára kaptam időpontot Dr. Bálint Beátához, tudtok esetleg addig is segíteni mennyiért csinálja a doktornő a felső, illetve alsó és felső szemhéjplasztikát együtt?
Esetleg Dr. Karvász Tamás műtött valakinek ilyet? a hozzászólásokban nem találtam bejegyzést róla.
Sziasztok !
Elkeszult a naplom, kepekkel. Szep napot mindenkinek.
Naaaa, ne csigázz...
Hadd lássuk! :)
Szeretnék egy kis segítséget kérni tőletek. Sajnos az arcfiatalító oldalon nem kaptam választ
CW hideglézer kezelésre szeretnék menni, de annyi minden rosszat hallottam a lézerrel kapcsolatban, hogy kicsit tartok tőle. Szóval sokan mondjátok, hogy bizonyos lézerkezeléseknél kimehet az arcból a zsír, amit nagyon nem szeretnék. Volt valaki köztetek ilyen kezelésen? A hideg lézernél is fenn áll ez a veszély? Bármilyen tapasztalat? Köszönöm előre is a válaszokat
Szia Mala72
Szerintem jó lett..még bevagy dagadva..Alsó felső egyszerre azért az nagy műtét. A szemed formája nem változott. .szerintem tök jó. .
A lényeg lemaradt, csatlakozom az előttem szólóhoz, szerintem sem változott meg a szemed karaktere :)
Alul pedig sokkal jobb lett, majd még egy mosolygós képet is rakjál fel, mert a plasztika előtti képeiden mosolyogsz és ott látszik nagyon a gyűrődés, a mostanin meg csak aggodalommal telve, homlokot ráncolva, kissé morcosan nézel :)