Szemhéjplasztika (beszélgetés)
:D nem kell xanaxot vinned!!!! BB nekem is adott!!!!:DDDDD én végig csacsogtam!A fecskendőt nem is láttam,bekente érzéstelenítő krémmel, utána már nem is nyitottam ki,a szurik nem vészesek,inkább kellemetlen...utána meg semmi...csak a matatást lehet érezni!
Köszönöm szépen a biztatást mindenkinek, nagy várakozás, csak kicsi félsz. 2 csípőprotézis és 1 mellplasztika+ többszörös alsó-felső szemhéjtetkó után vsz. akkor fog csak elkapni a harci láz, amikor meglátom a fecskendőt BB kezében. :) (Akkor viszont nagyon, de viszem a xanaxot...)
Szia Vaarenyka! sok sikert neked holnapra! 🍀🍀🍀
megy a drukk! jó kezekben leszel ☺😊 várjuk a beszámolót :)
Most olvasom, hogy már voltál is nála konzin.
Ne félj, mert tényleg nincs mitől.
Érd el BB-t és aztán nem kell majd győzködnöd magad. Hidd el :)
Fogsz majd csodálkozni, milyen szép leszel :)
Látványos lesz nálad a változás, nagyon!
Ez pedig már a szokásos : BB egy tündér :)
Szia,ma lettem 4 hetes! Töltöttem föl a naplómba mai képeket,nézd meg!Remélem segít dönteni :)
1 hét utàn is teljesen jól vàllalható màr alapozóval de 2 hét után semmi nem làtszik.
De jó lesz Neked! Nagy kalappal! :)
Ha 10x tovább tartana, akkor is megérné... Én is majd a műtét előtt fogok iszonyatosan megijedni, pedig már egy mellplasztikán túl vagyok, de valahogy a szememnél nem megy olyan egyszerűen önmagam meggyőzése. Talán mert bizonytalan vagyok a műtéti technikát illetően, hogy melyiket válasszam... :/
Kell külön orvosi vizsgálat a műtét előtt? Labor vagy bármi.
Szia,beengedtelek,nekem holnap lesz 4 hetes.Nagyon örülök,hogy megcsináltattam:)Neked is látványos lesz a különbség!
Sziasztok, Fórumlakók! Korábban már jártam erre, nekem pénteken lesz felső szemhéjplasztikám, szintén BB. A profilképemen is látszik, mi a gondom a szememmel, de majd fotózok, naplózok.
Kb1,5 óráig, de gyorsan eltelt, ma meg már varratszedés!! Beengedtelek a naplómba, majd utána is teszek fel képet. Amúgy én nagyon féltem, de ha tudtam volna, hogy ennyi az egész már rég megcsináltattam volna!
Szia,szerintem nyugodtan menjél május végén, nézz bele a naplómba. Március 24-én műtött....már alig látszik a heg,a varratszedés után pár nappal már mehet rá az alapozó.A Lilulás az változó,nekem csak az egyik oldalon volt,de azt egyből lehet alapozni,az ödéma is hajlam kérdése,de az is vállalható.
Sziasztok! Voltam konzultacion BB doktornonel. Felsovel kezdenenk a sort hatha utana nem lenne mar szukseg also mutetre, mert velemenye szerint a felso mutet korrigalhatja az also taskakat is. Az lenne a kerdesem, hogy kinek milyen gyorsan gyogyult a felso mutet utan a szeme. Majus vegen mutene, de juni vegen egy nagyon fontos esemenyre megyunk es felek, hogy zold-lila es puffedt lesz a szemem.
Igen, ez egy nagy előnye, mert segített abban is, hogy melyik látásjavító műtétet érdemes megcsináltatnom és mikor :)
És pikk pakk ki is veszi abban biztos lehetsz. Ami még benne jó, hogy Ő szemész is és tudja ismeri a szemét, hogy mit lehet kivenni és mit nem, nàlam is "turkàlgatott" egy ideig.
Köszönöm a megnyugtatást! :)
És meddig tartott a műtéted?
Szia! Nekem most volt alsó-felső, szerintem attól ne félj, hogy fájni fog, semmit nem éreztem és utána sem fájt egy picit sem!!
Igen, én is hajlok erre és igyekszem nem az ár alapján döntést hozni. Holnap be is jelentkezem egy újabb konzultációra, hátha biztosabb leszek a döntésemben. Nagyon szeretném májusban megcsináltatni.
Köszönöm, bejelentkeztem :)
BB-nél is voltam konzultáción, ő azt mondta, hogy pikkpakk kiveszi a felesleget.
Szia, kopogj be hozzàm, nekem is alsó volt sok zsîrral.
Ha sok zsír van akkor biztos kivesznek majd belőle..de a legjobb dolog amikor szépen át ültetetgetik ki egyenlítgetik..
Jelen állapotomban az árok sokkal kevésbé zavarna, mint a táskáim... ;))
De igen, nyilván az a logikusabb, hogy elegyengessék, aztán később még mindig ki lehet belőle venni.
Ha kivesznek minden zsir sejtet akkor előbb utóbb be esik majd az alsó szemhéj..es mehetsz toltogetni inkább szépen el kell helyezgetni a zsírt.
Sziasztok!
37 éves vagyok és alsó szemhéjplasztikára készülök, már egy ideje. Több orvosnál is voltam, de nem tudok dönteni az eltérő műtéti technikák miatt. Az egyik orvos arra esküszik, hogy ki kell szedni a zsírsérvet, a másik arra, hogy nem kell kiszedni, mert később árkos lesz a szem, csak el kell szépen egyengetni a zsírsejteket.
Mivel örökölten vagyok táskás, ezért inkább megszabadulnék tőlük.. De semennyire sem értek hozzá, hogy melyik a jobb. Szerintetek? Inkább a szimpátia döntsön?
És az sem segít, hogy nem altatásban végzik a műtétet.. :) Tudom, hogy érzéstelenítenek, de mit éreztetek műtét közben?
Köszönöm, ha segítetek! :)
Köszönöm szépen!Jelentkezem néhány naplóhoz.
Szia!A Bécsi uton az Optik Med-nél csinálták Prk eljárással.Nagyon pozitívak az élményeim.Kb.-2,75 dioptria és cilinder is volt.125%-os lett a szemem.Nagyon alaposak,az előzetes vizsgálatot kétszer végezték el hogy biztosra menjenek.Nem voltam egyszerű eset a szemhéjam miatt sem.Ha érdekelnek a pontos részletek nagyon szivesen írok neked!
Neked jó lett a látásjavító lézeres műtéted? Hol csináltattad?
Nekem is a szemész mondta, hogy jó lenne ha megcsináltatnám a felső szemhéjamat. De talán idén.