Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Lányok, műtét után 2 héttel vagyok. Kentétek ilyenkor valamivel a heget? Még bepirosodik néha. Tudom, hogy ez normális, de nekem olyan hiányérzetem van.
Bocsi szóval a felső volt sokkal színesebb :)
Szia, nekem BB először az alsót csinálta, neki volt nehezebb a műtét, mert sok zsír volt, nekem semmi nehézség nem volt :) mind a kettő problémamentes volt, de így utólag, igen nekem az alsó sokkal színesebb lett, míg a felsőnél alig-alig. Gyere be a naplómba, ha nem voltál mostanában és nézd meg össze tudod hasonlítani :) Szerintem ha indokolt, vágj bele megéri szebb lesz az összhatás is.
Bálint Beáta mennyièrt csinálja a Szemhèj plasztikat?
Vèlemènyetek Boros dokiról?
A szoli nagyon- nagyon öregíti a bőrt. Huszonévesen én is gyakran jártam, de erről szerencsére sok évvel ezelőtt leszoktam. Azóta, ha nagy ritkán el is megyek, az arcomat mindig letakarom, ha pedig strandolunk, minimum 30-as napvédővel Kenem az arcom! Nem barna, viszont nem is olyan ráncos így az arcom ;)
Igen a szoli a legnagyobb ellensége a bőrünknek...szemhéj, dekoltázs...
Szerencsére szemhéjamat boros rendbe hozta..minden eltűnt róla...(nem csak a homályos, életlen képek hatása hihihi)!!!!! Szerintem nekem is a sok szoli meg a napozás tette tönkre. Fiatalon állandóan barna voltam.
Most már nem érdekel. 50 es faktorral napozom..vagy árnyékban..
Sziasztok!
Lassan három éve vagyok túl a felső szemhéj műtétemen és azóta gondolkodom az alsón. Sokat olvastam utána és mindenhol azt olvastam, hogy az alsó sokkal kockázatosabb.
Nektek köszönhetően rengetek titkos naplót is végig tudtam nézni és azt tapasztalom, hogy sokkal gyorsabban gyógyul az alsó szemhéj műtét. Kevésbé lilul be, szebb a heg és kevesebb panaszt is írtatok róla. Jól érzem ezt? Kinek mi a véleménye róla?
harminc vagy negyven évesen gyakran mentem soliba... bár ne tettem volna. Legnagyobb ellensége a bőrnek!!! Anno el nem tudtam volna képzelni, hogy ne legyek barna. Szerencsére már nem lételemem, teljesen el vagyok nélküle és nem is divat. Inkább használj barnítót, ami parabénmentes...
Mindig szolizom,és most tiltva van.De utálom,hogy fehér az arcom,bekentem,szemkörnyéket kihagytam.
Köszönöm,ki fogom próbálni,ezek a kencék sárgás beütést adnak.
Miért akarod bekenni vele a szemed? ezek a barnítók azért nem fognak annyira még ha a világ legjobb márkáját használod sem. én a szem alatti részt és a szemhéjamat mindig kihagyom...
Évek óta nem solizom már hogy ne ráncosodjak...
ha olyanom van barnítót kenek föl.
ST. TROPEZ SELF TAN BRONZING MOUSSE esküszöm, olyan szép szint csinál, mintha napoztam volna.
Én tegnap szoliztam napszeművegben,letakart arccal...
Köszönöm,akkor szememnél fehér foltos maradok max :)
Szia! Persze, mert elbénáztam! Újra kopogtattam! :)
Lányok ,kopogok én is hozzátok szeretnék szép szemeket nézegetni :)
Az önbarnító szabad, hacsak nem kened be vele a vágást. :)
Lányok! Segítsetek nekem.Szemhéjplasztika után tilos a szolárium.Szerintetek a barnítókrém használata is?
Szia Ditta, nem látlak, próbáld újra légyszi!
Szia! Kopogtattam, beengednél? Én is Boros dokihoz készülök!
Nekem ma volt varratszedésem. Tettem fel új képet a naplómba.
Ma vagyok 2 hetes raktam fel friss képeket :)
Cumus, ha kopogsz, beengedlek ;)
Kedves Zsuzsa, èn is megnèzhetlek? Csak tiszikèt làttam Boros dokitòl. Nekem is volt alsò ès felső műtètem, de màr levettem a kèpeket.
Hihetetlen mennyire megfiatalodtàl.. -10 év...
Sziasztok, mai állapotról kép a naplómban.
Szia, nem kell îgy maradni! Beengedlek a naplómba nézd meg és ha még utána lesz kérdésed îrj.