Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Szió.
Köszönöm szépen. El lehet hagyni..én most már csak a homlokomba megyek csináltatni..
Szia most szeretnem megműteni a felső szemhèjamat! Tudnál képet küldeni nekem? Mi a véleményed a doktornorol? Köszi
Néztem a képeid, az eredmény lenyűgöző! Kell hozzá botox vagy el lehet hagyni? Októberben megyek Boros dokihoz, kíváncsi leszek az én szememre mit tanácsol!
Engem is elhajtott legelőször Boros doki..nem akarta megcsinálni..nem könnyen csinálja meg...be kell jó mérni, mert nagyon tud zsugoritani a co2 lézer.jól fel kell mérni a helyzetet ..többször voltam botoxolni..aztán azt mondta egyszer hogy meg csinálja el jött az ideje....
Más lézer így nem tünteti el a mély ráncokat.
Sziasztok!
Köszönöm, hogy jópáran beengedetek a naplótokba, jó látni a megszépült szemeket :).
Én kicsit csalódott vagyok, mert voltam dr. Borosnál és azt mondta nem műti meg a szemem, mert csalódott lennék, nem lenne meg a várt eredmény. Alul táskásak a szemeim, pici korom óta, de azt mondja, hogy a nevető izmaim miatt lesznek táskásak azt meg nem lehet műteni :(. Szerintem nevetés nélkül is hatalmas táskáim vannak, de ő tudja, ő a szakember. Viszont most nagyon csalódott vagyok, hogy mit tehetnék azért, hogy ne legyen ilyen fáradt a tekintetem. Szerintem ráncos is, de nem javasolt semmi egyéb eljárást, ami ezen segíthetne. Most akkor így maradok??? Szomorú vagyok.
Lézeres arc/szem fiatalítással sem lehetne ezen segíteni? Nincs valakinek tapasztalata?
Sziasztok!
Én tegnap csináltattam a felső szemhéjamat Dr Tönköl Tamásnál. Csináltam egy titkos naplót is, akit érdekel, beengedem :)
Nekem is az egyik szememen több bőr volt én nem.is vettem észre csak itt valaki és a drnő is, jobban lelógott :( de BB még tudta csinàlni berajzolt és vàgott :) gyere a naplómba beengedlek, nézd meg.
Nem dob semennyit.(én legalábbis nem fizettem többet. .).kicsit hosszabb műtét. Kb 30perc plusz. Persze egybe csinálja ott akkor.
és ezt a szem csücsök megemelést megcsinálják a műtéttel együtt?Azt megtudnád mondani, hogy árban ez kb mennyit dob a műtéten?
Szerintem nagyon szép szemed van..csak egy icike picike bőrt kellene kivágni felül .és egy nagyon picit feljebb hozni a külső csücskét a szemnek..az egyiket egy picit jobban..ez egy belső pici varrat amit rögzítenek. Ezek kb 1-1.5 mm es dolgok .Nekem is lett csinálva.
Bocsiiii Ott a pont. Az uccsó lépés már lemaradt :S Most már tényleg kopogtam! :D
De azért borzalmas ráncaim voltak...mikor megtalálom ezeket a "régebbi" fotókat el szörnyedek...és mennyit szenvedtem velük. Mennyi fölösleges pénzt dobtam ki az abkakon..
Nekem egy kis botoxal emelte meg a szemöldököm.
Igen az biztos hogy a jobb szememen több a felesleg mint a másikon és kicsit jobban is lóg a bőr....:( Tényleg BB tud esetleg kicsit a szemöldökön is emelni vagy ő csak a szemhéjat tudja rendbe hozni?
Szia,nekem sem volt szimmetrikus,jó lenne a műtét!Nekem is úgy tűnt,hogy az egyik szemem kisebb,de csak azért volt, mert ott több volt a felesleges bőr.Menj el konultációra,ott megmondja a doki,hogy mit tud kihozni belőle :)
Tényleg gyönyörű :) Mondjuk te alapból is nagyon csinos vagy így könnyű :)
Sziasztok! Több naplóba is betekintést nyerhettem,még egyszer köszönöm. Nagyon szépek lettetek. Nekem is nagyon nagyon aktuális a szemhéjműtét mint azt a képemen is láthatjátok. Szörnyű....Csakhogy van félelmem, mivel eléggé asszimetrikus a két szemem...az egyik kisebb mint a másik és szerintem feltűnő is.De ha megműttetem félek, hogy ez mégjobban kijön...van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata? Amúgy szerintetek ebből ki lehet még hozni vmi jót? Mert ez így plusz 10 évet tesz hozzám...:(
Új fotók...9 hónap távlatából...a csoda lézer és felső szemhéjplasztikám... (dr Boros napló )
akár hihető akár nem :A VALÓSÁG..
Szia, rámész arra akinek a naplóját meg szeretnéd nézni -interaktívitás -napló(titkos)-rá katt -"olvasási jogot kérsz" katt... KB ennyi
Utána ha megkaptad a jogot láthatod, erről is kapsz értesítőt.
Sziasztok!
Annyira negnézném a képeiteket,de nem tudom,hogy is kell "kopogtatni" :)
Köszönöm a segítségeteket,előre is!
Én is raktam fel friss képeket a naplómba.
Nem talállak! Kopogsz mégegyszer?
Beengednél? Már kopogtattam korábban.
Sziasztok tettem fel mai képet a naplómba,beauty 0!!!
Sziasztok, túl vagyok a varratszedésen, majd utána egy seb szétnyíláson, részletek a naplómban , friss képpel.
Nem érdemes ezen senkinek felhúzni magát!Azért sem! Egyértelműen provokál.Ha válasz nélkül hagyjuk, lehet, hogy megunja és elmegy.
Először olvasd végig amit irok,utána okoskodj,húzz el innen!!
Aszalt szilva a segged drága:-))
Neked meg pszichologusra.